Treceți la conținutul principal

Gel de dus Melvita cu piersici, caise si nectarine - review

  Ciao! Astazi o sa va povestesc despre un gel de dus perfect pentru perioada de primavara-vara. Cu Melvita nu experimentasem pana acum, asa ca eram foarte curioasa, iar asteptarile mele nu s-au lasat inselate.

  In primul rand, mi-a placut ca produsul a venit sigilat, asa ca sunt sigura ca eu am fost prima ce s-a delectat cu aroma lui. Si daca vorbim de aroma: e minunata! Delicata si fresh in acelasi timp, perfecta dupa o zi calda petrecuta in natura sau pe drumuri. Gelul nu are parfum adaugat, asa ca toata aroma sa vine de la extractele de piersica, nectarina si caisa. Cu alte cuvinte, chiar miroase a fructe, mai precis a coaja lor. Cand il adulmec deja vad coaja desprinzandu-se de fruct :). Iar mirosul persista putin si pe piele asa ca imi prelungeste starea de bine.


  Tot extractele acestea sunt benefice pentru piele, deoarece o catifeleaza si nu usuca deloc pielea. Gelul acesta e atat de bland, incat nu mai e nevoie de nicio lotiune ulterior. Eu, cu pielea mea uscata, am reusit sa stau departe de cremele de corp timp de o saptamana, ceea ce mi se pare absolut uimitor! Iar in tot acest timp nu am avut nicio senzatie de disconfort iar pielea mi-era intr-o stare foarte buna. Efectiv nu simteam nevoie de extra-hidratare.


  Dupa cum puteti observa din poza, recipientul are 200 de ml, dar va marturisesc ca acest gel e foarte spornic. Textura e undeva la mijloc: nici foarte lichida, dar nici un gel gros, se intinde foarte usor pe piele si se clateste la fel de usor. Din cauza ca nu are SLS, nu face foarte multa spuma, dar acest lucru nu e deranjant deloc din cauza texturii placute.


  Recipientul la prima vedere pare destul de simplu, dar e lucrat cu mare atentie la detalii, iar culoarea sa bineinteles ca ma binedispune.


  Nota 10, e un produs foarte foarte fain. Daca va tenteaza, gasiti produsele Melvita in farmaciile Sensiblu, iar gelul despre care v-am scris astazi are un pret de aproximativ 60 de lei. Pare un pret cam maricel, dar gelul e atent formulat, extractele de fructe sunt pe la jumatatea listei de ingrediente. Melvita se lauda cu o activitate de 32 de ani si cu produse naturale, ecologice si bio.




Kissez!
 

Comentarii

  1. Nu l-am incercat, dar este ispititor :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce pofta de nectarine mi-ai facut! Interesant produs :D

    RăspundețiȘtergere
  3. Sună foarte bine, mai ales pentru vara asta, în care se pare că am cam dezvoltat o mică obsesie pentru tot ce are aromă de fructe. :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. gelurile de dus fructate cred ca sunt favoritele mele :)).

      Ștergere
  4. produsele astea au un pret foarte mare la noi... din pacate.

    RăspundețiȘtergere
  5. Intradevar mirosul este unul special. Eu am primit acest produs: Melvita L'Or Bio, il gasiti si pe aoro cu 75 lei. Eu il consider din gama de lux si sunt incantata de el.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla