Treceți la conținutul principal

Muse by Rochas EDP - review

  Hello! Daca tot v-am aratat de curand colectia mea de parfumuri si am vazut ca v-a placut, m-am hotarat sa scriu astazi despre unul din favoritele mele: Muse by Rochas. L-am cumparat fara sa stiu cum miroase, fiind fascinata de celelalte arome de la aceasta casa pe care am avut ocazia sa le adulmec. M-a atras sticluta ca un magnet, cu formele ei feminine si cu nuanta delicata de mov.

  Desi Rochas este un nume consacrat, nu pot sa nu observ ca in Romania parfumurile lansate sub acest brand nu prea sunt cunoscute, iar review-urile din blogosfera sunt practic inexistente. Si ce pacat, pentru ca genul acesta de parfumuri pot scoate pe oricine din anonimat, plus ca ai sanse minime sa intalnesti pe cineva parfumat cu aceeasi mireasma.


  Cand am citit notele lui Muse, m-a frapat numarul lor: multe arome se impletesc, toate fiind cu multa personalitate! Notele de varf sunt date de piersica, mango, portocala, frunze de banan, bergamota, cele de mijloc sunt compuse din scortisoara, floare de portocal, narcisa, iar cele de baza din mosc alb, chihlimbar, santal, vanilie.


  Sa fiu sincera, nu stiam la ce aroma sa ma astept. Teoretic trebuia sa fie fructat-dulce si Fragrantica ma anunta ca e un parfum potrivit pentru primavara si vara si ca are o persistenta buna spre foarte buna.


  Cand l-am deschis, totul a fost o surpriza, iar acum pot sa va povestesc impresia pe care mi-a lasat-o: toate acele arome insirate si citite pe monitor mi-au lasat impresia unei pagini de revista plina de accesorii colorate, care la prima vedere nu faceau parte din acelasi stil. Fiecare arata minunat, dar nu puteam sa mi le inchipui pe toate la un loc. Mirosind Muse, am avut impresia ca acele accesorii au ajuns pe mana unui mare stilist in cadrul unui shooting de moda. Indrazneala si imaginatia l-au facut pe acest stilist sa combine intr-un mod neasteptat, original toate acele bijuterii care eu nu le puteam vedea mai departe de acea pagina lucioasa rezultand ceva absolut minunat, remarcabil si usor de tinut minte.


  Daca ar fi sa-i atribui lui Muse un cuvant, ar fi inedit! Daca incerc sa gasesc toate notele, le identific fara probleme, dar impreuna fac un parfum extraordinar de echilibrat. Cantitatea din fiecare ingredient este perfecta, un mililitru in plus sau in minus din oricare dintre ele, ar strica acest echilibru perfect. Nu stiu cat s-a lucrat la conceperea acestui parfum, insa mie mi se pare o adevarata opera de arta.


  Daca incerc sa reduc impresia mea asupra lui, va pot spune ca aroma este pe jumatate vanilata, iar pe jumatate verde. Poate ati mai intalnit astfel de arome, si mie imi vin cateva in minte, dar inedit e faptul ca cele doua parti sunt foarte puternice, se simt la fel de puternic in acelasi timp si totusi creeaza ceva unitar. Vanilia e calda, puternica, eleganta, notele fresh vin sa dea un boost de natura, de tinerete, de voiosie, de simplitate. Eleganta si naturalete, simplitate si sofisticare, in acelasi timp! Imi lasa impresia ca cele doua parti ale sale nu pot exista independent, ci doar impreuna. Vanilia parca scoate in evidenta notele verzi, in timp ce acestea complimenteaza vanilia si-o fac sa explodeze. Cu alte cuvinte, acest parfum trebuie mirosit, cuvintele sunt cam de prisos.


   Persistenta este foarte foarte buna! Rezista fara probleme de dimineata pana seara, e genul de aroma care te invaluie, dar are si o mare personalitate. Il vad potrivit cand vrei sa te simti feminina. In opinia mea, merge purtat de-a lungul intregului an pe timp de zi si in seri calde de vara.


  Nota 10 cu felicitari! Presimt ca voi mai experimenta cu Rochas si va indemn cu mare caldura sa nu ocoliti brandul - ascunde adevarate comori. Daca va tenteaza Muse, momentan cea mai buna oferta este pe Elefant, mai ales ca site-ul aniverseaza cinci ani de existenta si au reduceri la parfumuri de pana la 60%.



Kissez!

Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla