Treceți la conținutul principal

Souffle cu unt de shea Foot Works Avon - review

  Hello! Ati vazut produsul acesta in cadrul postarii cu favoritele lunii mai. Daca ar trebui sa-l descriu pe scurt, ar fi ceva de genul: Oh my God, oh my God, oh my God! Nu de alta, dar este un produs exceptional. EXCEPTIONAL, am zis!

 Gama Foot Works de la Avon mi-a fost mereu pe plac si am incercat multe produse bune. Pe de cealalta parte, am citit pareri cu multe laude la adresa souffle-ului, dar lipsa unui reprezentant Avon m-a pus in dificultate. In plus, cand am avut ocazia sa comand de la Avon, am ales cu totul altceva. Totusi, se pare ca produsul asta a vrut sa ajunga la mine (thank you, Bianca) si m-am apucat rapid de el, prea eram curioasa si putin intrigata - o sa vedeti voi de ce.


  Produsul vine intr-un borcanas de 150 de ml (pret standard 20 de lei), deci are o cantitate dubla fata de majoritatea cremelor Foot Works, textura este intr-adevar de souffle - aerata, usoara, foarte placuta. Din cauza acestui fapt a intervenit si nedumerirea mea: cum poate un produs cu asemenea textura sa hraneasca si sa hidrateze atat de bine?


  Pana m-am dumirit, am mirosit cu mare placere crema deoarece miroase fresh, dar subtil, a lamaita. E asa de dragalasa aroma asta, incat as vrea si o lotiune de corp asemanatoare.


  Am aplicat pe picior, insistant in zona calcaiului. Souffle-ul parca se topeste in contact cu pielea, favorizeaza un masaj placut, si intra in piele numai bine: nici prea repede, nici prea greu. Cam 30 de secunde masez fiecare picior. Chiar daca textura e aerata si mirosul deosebit de placut si ma indemnau sa pun cat mai mult, nu e nevoie de-o cantitate prea mare, asa ca acest produs cu siguranta imi va ajunge toata vara aceasta. Ofera si senzatia de picioare usoare, calmate, e foarte misto! Nici gand sa fie lipicioasa sau sa lase vreo pelicula.


  Inca de la aplicare am simtit ca pielea mi-e foarte neteda, dar eram curioasa sa vad cat se mentine catifelarea. Ei bine, se mentine mult! Nici macar nu sunt nevoita sa ma cremuiesc zilnic, dar o fac din cauza ca-mi place :)). Mentionez din nou ca eu n-am probleme prea mari cu calcaiele, pielea mi-e neteda pentru ca domr cu sosete din septembrie pana in iunie, exfoliez regulat, cremuiesc si mai si, nu prea umblu in sandale, pantofi decupati :)). Si ma ajuta si mostenirea. Dar cred ca acest produs s-ar descurca si cu provocari mai mari.


  E minunat, am de gand sa-mi iau inca unul dupa ce se termina acesta. Unde mai pui ca poate fi vanat la reduceri si costa in jur de 10 lei? Wow! E chiar super si-mi pare ca si nota 10 e mica :)).


  Voi l-ati incercat?

Comentarii

  1. Vai, ce-mi faci tu mie! :)) Îl cam vreau, și eu mă înțeleg foarte bine cu cremele de picioare de la Avon, dar acum am deja cam multe. După ce mai consum din ele trebuie neapărat să-l încerc și pe ăsta. :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. si eu ma inteleg cu foot works :). asa ca trebuie sa-l iei.

      Ștergere
  2. daca nu uit, il iau si eu la comanda urmatoare!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader