Treceți la conținutul principal

Clubul Dove - premii pentru doritori

  Salutare! Azi am ales sa va vorbesc despre un club tare dragut, care va poate aduce premii frumoase: clubul Dove. Eu n-am colaborat niciodata cu acest brand ca blogger, asa ca experienta mea vine din partea unui cumparator obisnuit. In Clubul Dove se poate inscrie practic oricine cu varsta peste 16 ani daca nu ma insel. Acest club exista de multi ani si acum vreo 6-7 era o nebunie pe forumuri deoarece trebuia sa introduci codurile de bare de pe produsele Dove pe site-ul lor, iar fetele de acolo facusera liste cu codurile si toata lumea completa. Cred ca eu am fost singura fraiera care isi cumpara o multime de produse Dove si le mai si tineam ambalajele goale intr-o plasa imensa :)). Atunci am primit o gramada de premii: prosoape de super-calitate, papuci, produse cosmetice, gentute. Logic, cei de la Dove s-au prins ca ceva e necurat si ca prea introduce lumea la coduri asa ca au sistat functionarea lui dupa ce ne-au trimis niste produse expirate :(. Asta n-a fost frumos deloc...


  Dupa o perioada de pauza, clubul a reaparut. Mi-am facut cont si mi-a scazut tot entuziasmul cand am aflat ca trebuia sa trimit bonurile fiscale care atestau cumparaturile facute. Bonurile trebuiau validate, ce mai! era un proces cam anevoios, plus ca nu ma incanta ideea sa tot trimit bon dupa bon. De acolo nici n-am mai urmarit prea tare evolutia clubului, doar din cand in cand primeam notificari din partea lor.


   Ei bine, de curand am vazut ca programul s-a simplificat! Probabil s-a simplificat de mult, dar n-am fost eu pe faza. E necesar doar sa pozati bonul fiscal pe care l-ati primit in magazin cand v-ati cumparat un produs Dove. Exista cinci game de produse: sapunuri, deodorante, geluri de dus, ingrijirea parului, ingrijirea pielii. Daca cumparati cate un produs din fiecare categorie si incarcati pozele bonurilor pe site, primiti un porumbel auriu! Nu este necesar sa cumparati dintr-o data toate aceste cinci produse, dar veti primi porumbelul numai dupa ce completati linia. Dupa cum vedeti din captura de mai jos, eu am cumparat un deodorant, bonul a fost validat, dar mai trebuie sa cumpar patru produse sa ma aleg cu porumbelul. Se mai poate face si exchange de produse, dar trebuie sa fi cumparat minim 3 produse dintre care doua de acelasi fel.



  In cadrul clubului se mai pot primi si porumbei argintii pe baza a diverse activitati: daca invitati prietene sa se alature clubului, daca dati like pe Facebook, daca completati diferite chestionare. Porumbeii argintii se obtin mult mai usor, dar ca sa obtineti premiile trebuie neaparat sa aveti si aurii, minim 3! Iata situatia contului meu de acum :)).



  Daca va faceti cont si va uitati putin pe acolo, totul va deveni foarte limpede. Eu n-am depus niciun efort, dar de obicei de ziua de nastere mai primeam si cate-un porumbel auriu, drept cadou. Ei bine, m-am trezit (dupa multa vreme ce-i drept) ca am trei porumbei aurii asa ca am putut sa-mi aleg unul dintre produse. Dupa ce-am stat pe ganduri, m-am decis asupra snurului cu porumbel Malvenski din argint, snurulet ce costa nu mai putin de 100 de lei. Pentru ca a fost prima comanda in club, am primit si un balsam de par si o lotiune de corp :). Asa ca:

- trebuie sa aveti porumbei de ambele culori: deci sa cumparati produse, dar si sa faceti activitati

- porumbeii aurii se aduna greu, dar se pot aduna pe termen nelimitat, nu dispar din cont

- daca esti fana Dove si folosesti multe produse de-ale lor, este pacat sa profiti de-o mica atentie

- premiile sunt de la Malvenski, Nissa, Mihaela Glavan, carduri de shopping pe Fashion Days, eMAG si altele.

- e greu de ajuns la premiile mari, dar cu ajutorul a trei porumbei aurii si sase argintii puteti sa va luati bratarica exact ca a mea sau un set de prosop+halat+papuci cu sigla Dove



  O bila neagra au pentru faptul ca se specifica faptul ca livrarea coletelor se va face la inceputul fiecarei luni, iar eu mi-am primit coletul in 22 iunie. Am stat putin stresata ca o sa plec la Istanbul si nu va fi nimeni sa-l ridice :(. V-am aratat deja produsele pe blog si Facebook, dar le atasez din nou, de dragul postarii.




  Una peste alta, de data aceasta clubul e menit sa ofere mici atentii cumparatorilor fideli. Eu sunt fidela la deodorante stick :)), asa ca o sa continui sa completez, dar fara sa fac un scop din asta.







Kissez!



Comentarii

  1. multumim,si eu strand diverse pentru concursuri,ba recipiente ba bonuri si cum cumpar de fel sapunuri si gel de dus,de ce nu :P

    RăspundețiȘtergere
  2. Vai, ce drăguț! Mă bucur mult că am aflat de clubul acesta. ^_^ E super ideea lor, foarte atractiv.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. da, mai ales ca sunt fete care cumpara cu precadere dove :).

      Ștergere
  3. Am si eu cont de ceva timp. Am doi porumbei aurii. Mai fac unul si imi iau bratarica. E foarte frumoasa. Sa o porti cu drag!

    RăspundețiȘtergere
  4. ce norocoasa ai fost ca ai primit si produse la prima comanda!eu nu am primit la prima mea comanda(setul de baie) dar nu-i grav ca mie imi plac produsele dove si zilele astea astept validarea unui bon sa insumez 5 porumbei din cumparaturi.ma tenteaza voucherul de la emag sa-mi iau un epilator electric dar tocmai am citit articolul tau despre epilarea cu ceara si acum chiar nu stiu ce sa aleg!dificila alegere :) !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. oare e ceva mai nou cu produsele primite la prima comanda? :(

      eu sunt multumita de kit, dar stii tu cum e, nu pot face recomandari universal valabile, fiecare e unic, dar daca obisnuiesti sa folosesti ceara, poate ar trebui sa incerci kit-ul. eu cu epilatoarele nu ma inteleg deloc, am unul si sta de decor fiindca imi rupe toate firele :((.

      Ștergere
    2. pana la urma am ales voucherul de 150 lei pe fashion days,dar se pare ca am mult de asteptat pana il voi primi(am ochit o pereche de pantofi si sper sa-i mai gasesc).
      in ce priveste epilarea raman la epilatorul meu actual,inca nu simt nevoia sa-l upgradez :) !

      Ștergere
    3. iti trimit voucherul acasa? eu ma gandeam ca ti-l emit online si il primesti pe mail :(.

      ok :).

      Ștergere
    4. Pe mail se trimit voucherele de la emagsifashion days,numai cele de la nissa se trimit prin curier.mai amde asteptat,se pare ca numai la inceputul lunii se face livrarea premiilor,sper sa nu raman fara pantofii pe care i-am ochit.asa m-am ofticatca nu am prins reducerile de pe kurtman(plec in concediu) unde iarasi ochisem o geaca foarte draguta :(
      Felicia

      Ștergere
    5. vezi ca eu mi-am primit coletul la sfarsitul lui iulie, sa nu cumva sa-ti vina si tie asa...

      Ștergere
  5. O sa ma inscriu si eu. N-am stiut pana acum de existenta clubului. Folosesc uneori produse Dove, mai ales sapunuri.

    RăspundețiȘtergere
  6. si eu am cont aici de ceva vreme. o sa intru sa vad cati porumbei am ca nici nu mai tin minte. :))))

    RăspundețiȘtergere
  7. Cumva trebuie sa strangi porumbeii intr-un an calendaristic?

    RăspundețiȘtergere
  8. Buna, am o intrebare, aparuta ca urmare a inscrierii in club. Ar fi trebuit cumva sa primesc porumbei pentru inscriere? stiu sigur ca citisem pe undeva acest aspect, insa observ ca nu am primit nici unul. MultumesC!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. salutare, sa fiu sincera nu-mi mai aduc aminte, dar cu siguranta primesti un porumbel daca inviti trei prietene :).

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla