Treceți la conținutul principal

Crema de dus Cien Sweet Peach - review

  Salutare! Ma grabesc sa fac acest review deoarece crema de dus despre care va scriu astazi face parte dintr-o editie limitata si deja este pe rafturi de cateva zile bune. Pe langa Sweet Peach mai exista doua variante: cocos si indian fruit, parca. Celelalte doua miros frumos, n-am ce sa bag de vina, insa acesta cu piersica m-a dat pe apate in asemenea hal incat mi-am incalcat promisiunea de a nu mai cumpara geluri de dus (vezi sa nu fiu eu cuminte!).


  Bidonasul imi place la nebunie, dodolot asa cum e el si in plus crema de dus e portocalie. Nu puteam sa plec din fata raftului fara o noua achizitie. De pret ce sa mai vorbim? Costa doar 7 lei pentru 500 de ml. Colectia aceasta de la Cien imita foarte bine produsele I love... care imi plac si ele foarte mult, insa nu pot ignora diferenta de pret care e de aproximativ trei ori mai mare.


  Dar hai sa trecem la produsul propriu-zis. In primul rand am chiuit (in gand bineinteles, eram in magazin) cand i-am simtit aroma. In opinia mea miroase chiar autentic si chiar mi s-a intamplat sa-l folosesc si sa fiu intrebata daca am luat piersici :)). Sau mi s-a intamplat sa-l folosesc si sa mor de pofta piersicilor, norocul meu ca aveam in bucatarie. Textura e undeva la mijloc: nici foarte densa, dar nici excesiv de curgatoare. Face spuma destul de repede, nu genul acela de clabuc dupa care nu te vezi, insa spumeaza suficient. Nu usuca pielea si ador ca o lasa si discret parfumata vreo ora.


  Nu-i gasesc niciun minus, de cand am luat-o, o folosesc in fiecare seara si sper sa ma tina cat mai mult, nu cred sa ma plictisesc de aroma asta.


  In plus, pe langa cremele de dus, in aceeasi colectie exista si antiperspirante. Au exact aceleasi trei arome pe care le au si cremele. Eu nu mi-am luat deocamdata, dar le-am studiat putin si n-am vazut vreo inscriptie care sa ma anunte ca nu contin saruri de aluminiu, asa ca poate o sa-mi cumpar unul, daca mai gasesc. Costa 6 lei bucata.


  Ce spuneti despre aceste produse? Mie chiar mi se par foarte reusite. Daca va tenteaza, grabiti-va la Lidl ca vor disparea cred ca destul de repede. Eu am vazut si astazi, dar deja stocul era redus considerabil.




  In alta ordine de idei, in cazul in care n-ati vazut: organizez impreuna cu Melvita un concurs foarte atractiv pe pagina de Facebook. Sunt multe inscrieri incomplete, asa ca profitati de superficialitatea altora si inscrieti-va deoarece si eu as prefera ca premiile sa ajunga la cei care ma citesc cu adevarat! ;)


Kissez!

Comentarii

  1. L-am vazut zilele trecute, dar m-am rezumat la un demachiant si un balsam, evident Cien.Azi m--i-am dat seama ca mi se termina samponul si cel mai la-ndemana magazin imi este Lidl, asa ca o sa-mi iau si un gel de dus. Unul in plus nu strica niciodata :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. nu are cum sa strice :)).

      Ștergere
    2. Aoleu ! Acum observ niste liniute aiurea in comentariul meu , care evident n-au rolul de cratima :D . Sa-mi fie cu iertare ... repezeala :)

      Ștergere
    3. nu-i problema ;). stiu ca stii sa scrii! ;))

      Ștergere
    4. Ahhh, m-am linistit ! :)))

      Ștergere
  2. Foarte fain pare dupa descriere, si ce pret mic, incredibil!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. chiar am impresia ca au aceeasi calitate cu I love... atata vorbesc de ele de ma mai duc sa-mi iau :)).

      Ștergere
  3. Instigare se cheama asta! Pai e acelasi lucru doar ca lipseste geanta frigorifica! Tu chiar vrei sa ii dau omului meu de lucru tot timpul, sa nu-si iasa din rtim, nu-i asa? Ar fi pacat sa-si piarda indemanarea! :)) Si bunavointa! :P

    Kiss, kiss, Alina!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
  4. Chiar am crezut inițial că e gel de duș I love, când am văzut poza în blogroll. :))
    M-ai făcut curioasă rău, iar eu am zis că nu mai cumpăr geluri de duș până la anul. Mdaaa :))

    RăspundețiȘtergere
  5. Ce pofta mi-ai facut! Ma hotarasem ce gel de dus sa iau cu prima ocazie, acum mi-ai dat planurile peste cap :))

    RăspundețiȘtergere
  6. Brumarico ce-mi faci tu mie?
    Il vreu si eu! Normal... ;))

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla