Treceți la conținutul principal

In love with Rae :)

  Buna, fetelor! Azi sunt tare incantata sa va arat noua mea geanta. Cand am deschis coletul si-am vazut-o in mainile mele am fost gata-gata sa-mi schimb obiceiul si sa incerc sa fac un outfit, dar mai apoi m-am gandit ca geanta aceasta trebuie prezentata in toata splendoarea, ca eroina principala.


  Am primit-o acum o saptamana si deja am purtat-o de cinci ori si asta spune foarte multe. In general imi plac gentile, dar sa ma indragostesc de ele mi se intampla mai rar. Cand am vazut modelul acesta, Rae se numeste, m-a atras din cauza ca e marisoara (eu imi car jumatate de casa dupa mine), e relativ simpla, se asorteaza la aproape orice si cand am vazut ca am la dispozitie mai multe culori din care sa-mi aleg, am cedat in fata ei, chiar daca mai vazusem multe modele foarte faine.








  Stiu! Va mirati cum de geanta mea e visinie si cu elemente aurii! :) Mi-a placut tare din prima, dar am incercat sa gandesc intr-un mod pragmatic si sa-mi iau ori versiunea neagra, ori pe cea albastra, gandindu-ma ca se pot asorta la si mai multe haine. N-am reusit si nici macar nu m-am chinuit prea tare, fiindca Visinia ma hipnotizase si mai apoi mi-am dat seama ca oricum port des tricouri albe si potrivirea e mare.


  Imi plac fermoarele mai late si culmea, imi place ca sunt aurii, mi se pare ca arata foarte reusit. In plus, o sa ma leg de o mica-mare problema: nu vi se intampla sa aveti genti frumoase, dar sa se inchida greu si fermoarele sa se tot blocheze? Eu cu siguranta am cel putin patru genti care m-au enervat la faza aceasta, dar la Rae inchiderea si deschiderea se fac atat de usor, incat pot sa-mi deschid geanta in doua secunde si in timp ce merg. Alt plus e pentru cureaua pentru umar care se prinde foarte usor in inele. Daca ati sti cate unghii si degete mi-am smotocit incercand sa pun sau sa dau jos cureaua la alte genti, chiar scumpe fiind! De asta pun mare pret pe aceste mici detalii, dar care sunt tare importante, mai ales atunci cand te grabesti.


   De cand port geanta cu mare fala, observ ca privirele femeilor, dar si a barbatilor se tot indreapta asupra ei si observ ca este privita cu admiratie, ceea ce nu poate decat sa ma bucure.


  Chiar daca nu ma dau fashion-addict, o sa incerc sa va spun cum vad eu purtata aceasta geanta: doar cu lucruri simple, fara multe bijuterii, pentru ca geanta in sine este o aparitie. Deoarece am primit-o cand era ceva mai racoare am purtat-o tot cu jeansi inchisi la culoare, balerini negri sau gri inchis, iar in partea de sus am optat pentru tricouri albe sau gri in dungi, dupa cum puteti observa intr-una din poze. Vedeti cu ce mandrie imi ocrotesc odorul? :))


  Daca vreti sa combinati visiniul intr-un mod mai curajos, v-as sugera sa incercati un galben inchis - arata foarte bine si am incercat si varianta asta. Iar mai la toamna cu siguranta o sa-mi port cardiganul bleumarin cu franjuri la ea.



  Geanta e solid lucrata, detaliile sunt super si eu spun ca arata notabil mai scumpa decat este si presimt ca se va uza greu. Inauntru este foarte incapatoare, are buzunar pentru mobil, pentru chei. Daca v-am facut sa vi-o doriti si voi si chiar mi-as dori s-o indragiti si voi la fel de mult ca mine, puteti s-o cumparati de pe Adona si chiar acum e la reducere. O mai gasiti si pe negru, albastru, turcoaz. Sau puteti alege dintre celelalte genti, ca sunt care mai de care mai frumoase :).


  Acum astept sa-mi spuneti daca aveti o geanta visinie in garderoba? :) Mie mi se pare ca accesoriile pe visiniu au o noblete aparte.



Kissez!


Comentarii

  1. Oooh, arata foarte bine si e incapatoare! Sunt indragostita de gentile mari!
    Visinie inca nu am pe stoc, insa am 2 genti rosii (una corai, iar cealalta un rosu mai inchis).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. si mie-mi plac gentile mari, cand sunt cu una mica tot am impresia ca am uitat sa iau ceva cu mine :)).

      Ștergere
  2. E superba<3 Ii ador culoarea si faptul ca este incapatoare<3

    RăspundețiȘtergere
  3. Imi iau doar cate o geanta mare in fiecare an, din cauza ca am nevoie de ea la serviciu. Eu sunt mai mult genul casual, care isi ia doar telefonul, portofelul, servetele si un balsam de buze (after-work) iar acestea incap intr-o gentuta mica, crossover. Din acestea am o mica colectie. Imi place cum arata gentile mari, le admir in vitrine, a ta e foarte frumoasa, dar pe mine nu ma atrag.
    Oricum trebuie sa imi iau in septembrie o geanta noua pentru serviciu, cred ca anul acesta imi voi alege una bej sau crem. Imi doresc o rochie visinie si pantofi visinii, in schimb. Ba mai mult, planuiesc sa ma vopsesc visiniu luna viitoare (dar un visiniu cuminte, nu turbat).
    Weekend placut sa ai!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu tot la gentile mari trag, nu ma pot dezobisnui :). si de fapt nici nu vreau, ca am loc de orice in ele :).

      bafta la bifat lista! weekend placut si tie :).

      Ștergere
  4. Cu geanta asta chiar ca e majora instigarea!!! Imi place mult! Iar geanta asta are bila alba si pentru faptul ca te-a convins sa te arati un pic! :P
    Geanta visinie... din cate stiu, nu am! Dar' n-au intrat zilele-n sac!
    Sa o porti sanatoasa, e foarte frumoasa!
    Kiss, kiss! :)

    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. sa stii! :))

      poate iti iei si tu o geanta visinie, sa facem un grup :).

      mersi :).

      Ștergere
  5. În ultimele luni am purtat mult mai des gentuțele mai mici, tocmai ca să nu mai car jumătate de casă după mine. :)) Totuși, chiar îmi trebuie niște genți mari, am tot dat/aruncat din ele și nu mai am prea multe. :D
    Îmi place cea aleasă de tine, atât modelul cât și culoarea. S-o porți cu drag și cândva poate ne vei arăta și un outfit cu ea! :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. cum ai reusit sa pleci fara jumatate de casa dupa tine, mie nu-mi iese :)).

      multumesc!

      Ștergere
  6. Foarte draguta, sa o porti cu placere! Nu am geanta visinie, doar una rosie! Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  7. E tare frumoasa si imi lipseste nuanta din colectie :)) Sa o porti cu placere! Te pup

    RăspundețiȘtergere
  8. Eu n-am nicio geantă mare, excepție fac sacoșele de cumpărături :D.
    Este foarte frumoasă geantă, pare și de bună calitate și cred că a arătat excelent alături de ceva galben închis, după câte ne-ai povestit.
    Nu am comentat la postarea despre vecini, dar vreau să-ți spun că mereu îmi vine în minte episodul „frizeria”. Nu exagerez când zic că am râs cu lacrimi, probabil nu o să uit niciodată întâmplarea.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ma bucur ca-ti place :).

      :)) mi se parea mie demn sa povestesc pe blog si se pare ca nu m-am inselat :)).

      Ștergere
  9. culoarea este minunata, iar combinatia cu auriu ii da un aer aparte! sa o porti in continuare cu drag!

    RăspundețiȘtergere
  10. e superba geanta ta. culoarea aleasa e perfecta. si eu as fi ales-o. :)
    puup!

    RăspundețiȘtergere
  11. Sa o porti cu placere!
    Arata foarte bine geanta si te felicit pentru decizia de a alege o culoare frumoasa, chiar daca e mai greu de asortat - e doar o treaba psihologica asortatul asta!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. multumesc :). adevarul e ca o geanta visinie nu e atat de greu de asortat ca una intr-o culoare foarte puternica sau cu un model mai iesit din comun :).

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla