Treceți la conținutul principal

Kit de epilare EpilatPRO - review

  Salutare! Ieri v-am provocat putin la discutie pe pagina de Facebook pentru ca aveam o mare dilema: cand fac review-uri, obisnuiesc sa testez produsele respective in toate modurile si deseori le termin inainte de a-mi asterne pe blog parerea. Ei bine, cand vine vorba de kit-ul de epilare lucrurile se schimba: ca sa testez toate cele trei tipuri de ceara trebuie sa treaca luni bune fiindca uneori sunt nevoita sa recurg la lama sau sa stau destul de mult intre cele doua sesiuni de epilat. In aceste conditii, un review complet 100% ar fi venit prin toamna, dar kit-urile de epilare sunt la mare cautare tocmai vara cand teoretic ne expunem pielea mai mult. Eu personal am cam aceeasi rutina de epilare in tot timpul anului, dar recunosc ca vara prefer sa-mi simt pielea neteda cat mai mult.



  Asa ca review-ul de astazi va contine parerea mea despre epilarea cu ajutorul incalzitorului de ceara, a benzilor si doar a unui tip de ceara: azulena. In kit (asa cum se vede in poza) sunt incluse patru rezerve: doua azulena, una cu miere si alta titan rosa. 

  Pana acum eu n-am mai experimentat cu ceara lichida (doar cu cea rece) fiind convinsa ca sunt destul de neindemanatica incat sa ma ard, iar in aceasta postare voi incerca sa ma leg si de micile detalii deoarece ma gandesc ca exista persoane care n-au experimentat metoda aceasta si vreau ca postarea sa fie de folos.

  Ei bine, kit-ul acesta cred ca ar putea fi folosit si de pisica din casa, e foarte usor de manevrat. In stanga imaginii puteti observa incalzitorul de ceara. Capacul se ridica, se introduce rezerva de ceara, se pune capacul si apoi se conecteaza la priza. Secretul sta in timpul acordat incalzirii. Dupa ce-am citit in stanga si-n dreapta, am decis sa-l las vreo 45 de minute la incalzit. Dupa ce a trecut timpul regulamentar, se ridica capacul (nu cumva sa scoateti si rezerva din aparat) pur si simplu luati aparatul in mana (e cald, dar nu arde) si il treceti peste zona pe care o doriti epilata. Rezerva nu cade din aparat, stati linistite. Va trebuie doar putina atentia la cum e asezat capul rezervei. Dupa cum observati in poza de mai jos, exista o parte mai colturoasa si una mai rotunjita. Ei bine, trebuie sa tineti partea rotunjita in jos, astfel incat ceara se va aseza in mod optim.



  Ceara se intinde foarte usor si Azulena mi-a lasat impresia ca e o ceara de calitate. Am inceput cu piciorul stang si acolo a durat ceva mai mult pana am gasit cantitatea de ceara necesara unei epilari cu adevarat usoare. Fiind obisnuita cu benzile de ceara rece, unde cantitatea de ceara e chiar mica, am zis ca un strat de ceara este suficient. In acest caz, ceara n-a avut prea mare putere si m-am trezit cu fire de par care, desi smulse pe jumatate din radacina, inca se mai tineau de piele si pe care ar fi trebuit sa le scot cu penseta. Ei bine, am aplicat straturi succesive de ceara pe aceeasi portiune. Cam 3-4 in functie de cate fire aveam. Doar aveti grija ca toate straturile sa fie aplicate in sensul cresterii parului. Chiar daca nu pare, procesul este curat si straturile ulterioare se lipesc foarte fain de primul. Ei bine, cu aceasta varianta, mi-am epilat piciorul drept in vreo 3 minute, nu exagerez, iar fire razlete au ramas foarte putine. In plus, nu m-a durut absolut deloc. DELOC. Nu-mi venea sa cred. Eu rezist destul de bine la durere, totusi ma asteptam sa ma stresez putin, dar fasiile se dezlipesc cu usurinta. V-am mai dat sfatul acesta in trecut: cand va epilati este foarte important modul cum trageti de fasie. Niciodata in sus, niciodata cu blandete. E nevoie de miscari rapide, ferme si paralele cu pielea. Miscarea se face mai mult din incheietura mainii si trebuie facuta cu determinare. Dupa primele doua-trei incercari, procesul va decurge usor.

  Benzile din kit adera perfect si colecteaza orice urma de ceara. Dupa epilare, mie-mi place sa curat miciile reziduri cu un ulei, momentan am de la Melvita ulei de argan cu bergamota, o sa va povestesc despre el. Aleg aceasta varianta mai mult pentru hranirea pielii dupa o mica trauma, desi trebuie sa recunosc ca folosind kit-ul nici macar nu mi s-a inrosit pielea.


  Mi-am simtit pielea neteda aproape trei saptamani si tineti cont ca mie-mi creste parul foarte repede. Logic, smulgand parul cu ceara, in scurt timp el va deveni mai subtire si va incepe sa creasca mai rar deoarece prin smulgere, se deterioreaza si radacina.

  Pentru ambele picioare am folosit cat se vede din rezerva:

  Inca un amanunt demn de mentionat mi se pare faptul ca ceara ramane lichida cam jumatate de ora, timp suficient pentru orice epilare. Iar daca ceara s-a intarit prea tare, o puneti din nou la incalzit, nu-i nicio filosofie :).

  Eu sunt tare multumita de acest kit si astept cu nerbdare sa incerc si celelalte tipuri de ceara, iar mai apoi coi face update la aceasta postare. Daca va tenteaza kit-ul si sper sa o faca, il puteti cumpara la pretul de doar 84 de lei de pe site-ul epilatpro.ro.



Kissez!

Comentarii

  1. si eu cam tot atat am folosit doar ca am inceput cu cel cu miere...abia astept sa incerc si restul sortimentelor

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu ti se intampla sa se mai duca si portiuni de piele (subtiri ce-i drept) cand te epilezi? Eu tot patesc asta mai ales vara (o fi de vina temeratura?) si deja imi e groaza sa ma fac, ca se pateaza apoi foarte foarte repede portiunile respective cand stau la soare (chiar si cu spf 50)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. nu, nu mi s-a intamplat si nu-mi suna deloc bine :(.

      Ștergere
    2. Am mai auzit și eu asta și nu e normal. Probabil e ceara prea fierbinte.

      Ștergere
  3. Toate bune si frumoase dar eu cu treaba asta cu epilarea cu ceara nu ne intelegem deloc :))) Pe langa faptul ca ma apuca groaza numai cand ma gandesc la epilarea cu ceara :)) parca nici nu e atat de eficienta la mine...sau nu fac eu ceva bine???

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. poate greseti pe undeva sau poate chiar nu ti se potriveste :).

      sa stii ca si eu acum cativa ani nu ma descurcam nici cu ceara rece si pana la urma i-am gasit slabiciunile :).

      Ștergere
  4. Favorita mea rămâne cea cu miere! :D Kit-ul încă-mi place mult, după un an de când îl am!
    Eu ca să pot scrie despre fiecare rezervă, le-am testat atunci când am primit kit-ul pe bucăți, cu fiecare tip de ceară în parte. :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. datorita tie, urmatoarea incercata va fi cea cu miere, prea o lauzi :)).

      da, asa am vrut si eu sa fac initial, dar n-aveam rabdare si timp fix atunci ca sa stau atata lunga aparat sa le incalzeasca pe toate :(.

      Ștergere
    2. Și eu am încercat toate variantele posibile, ciocolata, lavanda, dar tot cea cu miere mi se potrivește

      Ștergere
  5. E pe lista! :)
    Sa il folosesti cu placere in continuare.

    RăspundețiȘtergere
  6. M-ai facut curioasa ! Interesant review

    RăspundețiȘtergere
  7. eu am inceput cu titan rosa si mi-a placut insa acum m-ai facut curioasa si despre asta verde. o sa o incerc mai repede decat credeam. :D
    imi place si mie kitul si e super usor de folosit. :D
    pupici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. mie mi-a placut mult azulena, desi am vazut ca exact celelalte tipuri sunt mai laudate :)).

      Ștergere
  8. Heiii. Am citit articolul si as dori sa te intreb ceva. Am avut si eu demult un astfel de aparat (nu mai stiu de unde).Dupa ce s-a incalzit ceara aparatul este fierbinte? Acela era excesiv de fierbinte si abia ma puteam epila :'(.
    Multumesc!:-)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. da, e foarte fierbinte, trebuie sa-l las putin sa se raceasca inainte sa-l iau in mana :).

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla