Treceți la conținutul principal

New stuff

   Salutare! Acum cateva zile va spuneam ca am primit un colet pe care o sa-l postez separat de restul noutatilor. Nu de alta, dar pachetul in cauza a continut doua produse din sfera fashion si-am vrut sa le dedic o postare.


  A trecut vreme buna de cand dau ocol colierelor statement. Eram complexata de faptul ca am gatul foarte lung si subtire, sau cel putin asa mi se pare ca ar fi. Ma gandeam ca un colier masiv m-ar face sa par incarcata si ca gatul meu ar parea si mai lung si mai subtire decat este, in genul tulpina de papadie. Din acest motiv, tot amanam achizitia, desi recunosc ca unele coliere statement m-au facut sa stau si sa le admir indelung.


  Vazand ca genul acesta de bijuterie nu iese din moda si inca este arborat cu mare succes, am facut si eu pasul decisiv, mai ales ca am dat de un colier care mi-a placut atat prin prisma modelului, cat si a nuantei de verde - Sophia se cheama  :). Punandu-l la gat mi-am dat seama ca temerile mele au fost nefondate si ca puteam face miscarea cu mult timp in urma. Oricum, mai bine mai tarziu decat niciodata!




  Mi-am luat colierul online, bineinteles, vad ca magazinele fizice nu-mi mai priesc de la o vreme :)). L-am gasit pe 1dress2wear si costa 55 de lei.


  Tot de pe acelasi site mi-am gasit si un tricou foarte frumos si dintr-un material deosebit de placut. In dreptul lui scria ca e marime universala. Cand l-am primit, am vazut ca e cam mare pentru mine, insa modelul frumos, cat si faptul ca era cald si simteam nevoia de-o imbracaminte mai lejera, m-au facut sa-l port cu succes chiar de vreo trei-patru ori in ultimele saptamani. Tricoul e putin mai lung in spate si consider ca ar fi potrivit masurii L sau persoanelor carora nu le plac hainele stramte. Un plus pentru faptul ca micutele strasuri sunt bine lipite si nu cad la spalat.
 

  Mi se pare ca tricoul Sonia se potriveste practic la orice, iar nuanta de offwhite il face mai usor de intretinut. A! Sa nu uit sa mentionez ca se calca foarte usor.


  O perioada tricoul n-am mai fost pe stoc, dar acum a revenit si exista mai multe masuri, nu doar una singura :).





  Daca veti intra pe site 1dress2wear veti gasi o larga oferta de rochii, bluzite si accesorii, iar daca va abonati la newsletter, aveti discount de 20% :).

  Voi ce noutati ati mai adaugat in garderoba? ;)



Kissez!



Comentarii

  1. Recent am aflat de 1dress2 wear! Imi place colierul, l-as purta de numa-numa! :))
    Pfff, tu si Dia mea cu "gatul prea lung"! Se numeste gat de lebada si inseamna gratie, bucurati-va, fetelor!!! :P
    Sale porti sanatoasa, Brumarica! :)

    Kisses!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. te si vad cu colierul la gat, sincer :).

      in general sunt de acord cu tine, dar poate deveni putin cam prea lung :)).

      multumesc!

      Ștergere
  2. Wow, ce frumos e colierul! Îmi place că deși e statement, e în același timp finuț, nu foarte încărcat. Culoarea îmi place și ea mult!
    Să le porți cu drag!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. da, e mai micut si mai fin ca alte coliere statement, pe asta am si mizat de altfel :).

      multumesc ;).

      Ștergere
  3. Buna, te-am nominalizat aici, sper sa accepti.
    http://puf-de-papadii.blogspot.ro/2015/07/am-fost-nominalizata-la-premiile.html

    RăspundețiȘtergere
  4. N-am adaugat nimic nou in garderoba din iunie si nu sunt trista deloc din cauza asta. Nici nu am purtat inca tot ce mi-am cumparat in iunie, ba chiar am de gand sa nu imi cumpar niciun articol de imbracaminte sau incaltaminte pana in luna septembrie.
    Este foarte frumos colierul si chiar cred ca un asemenea accesoriu este scos mai bine in evidenta de un gat lung si gratios (si viceversa: gatului lung ii sade bine cu un colier statement).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. sa stii ca si eu mai am niste haine nepurtate in dulap si, culmea, sunt haine care-mi plac, dar inca n-am avutocazia sa le port.

      daca e un colier foarte foarte incarcat nu ii sade bine unui gat subtire, crede-ma :). dar colierul asta e super-decent :).

      Ștergere
  5. Sa te bucuri de noutati! Si eu am primit un colier statement azi, abia astept sa il pozez pentru blog :D Pupici

    RăspundețiȘtergere
  6. Colierul este absolut superb !
    Pupici

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla