Treceți la conținutul principal

Wild Essence by Halle Berry EDP + bodylotion - reviews

  Hello! Astazi o sa va povestesc putin despre o apa de parfum ce mie mi se pare potrivita pentru vara. Nu prea am avut tangenta cu aromele Halle Berry, doar ce am mai mirosit cateva in Dm, dar uite ca am primit Wild Essence si l-am deschis imediat fiindca eram foarte curioasa. Culmea, la inceput nu mi-a placut absolut deloc si chiar mi s-a parut prea greu pentru gusturile mele, dar indata ce a venit caldura, a inceput sa mi sa para interesant.


  Wild Essence este cel mai nou parfum sub semnatura Halle Berry si a aparut vara trecuta. Exista putine pareri despre el inclusiv pe Fragrantica, ceea ce m-a determinat sa scriu review-ul acesta. Eu am primit un set cu apa de parfum la 30 de ml, plus o lotiune la 75 de ml.


  La baza, aroma asta are note care ar trebui sa fie persistente: eu le identific cel mai bine pe cele pudrate, crin (pe care eu nu l-am vazut in descriere), putin trandafir, santal si mosc. Foarte vag simt si ceva fresh-citric. Cand deschid capacul, am impresia ca am de-a face cu un parfum greu, potrivit in special femeilor de peste 40-45 de ani, dar odata ce este aplicat, devine destul de light si rezista cam putin - l-as numi cel mult apa de toaleta deoarece il simt doar vreo 4 ore.


  Pot spune ca imaginea asociata acestei arome, de jungla si vegetatie luxurianta, se potriveste foarte bine. Am mai observat ca parfumul e ceva mai persistent pe temperaturi mai mari si nu devine deloc inecacios sau iritant. Culmea, e exact ceea ce nu pare din ambalaj. Si daca tot vorbim de ambalaj, pot spune ca-mi place si sticluta destul de simpla, plata si usor de luat in bagaj - doar am si luat-o in vacanta.


  Asa cum am spus si in postarea cu favoritele lunii, nu este idealul meu de parfum nici prin note, nici prin persistenta, dar totusi l-am purtat cu destula placere, cea mai buna dovada fiind ca am trecut de jumatatea lui. Totodata ma bucura ca desi ma asteptam sa-mi faca figuri la capitolele ficat si rinita alergica, nu mi-a cauzat neplaceri.


  Lotiunea de corp imi pare putin mai greoaie la capitolul miros, dar este cu o textura fluida ce mi s-a parut ok in zilele calde. Se intinde usor pe piele, catifeleaza neasteptat de bine si aroma se simte cateva ore pe piele. E si foarte spornica.


  In concluzie, setul mi se pare destul de ok, mai ales ca vine la un pret de vreo 65 de lei si cred ca se gaseste si in Auchan. Nota 8.


Kissez!

Comentarii

  1. Așa din descrie nu pare a fi genul de parfum care să mă impresioneze, dar adevărul e că până nu-l pui pe propria piele nu se știe niciodată... așa că poate o să-l miros dacă-l zăresc în magazin. :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Ma atrage prin denumire; in plus, imi place Halle Berry; insa nu tolerez cu usurinta parfumurile pudrate... Multumim pentru review, Brumarica draga! Kisseeees! :)

    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. nu e chiar asa pudrat ca altele, s-ar putea sa-ti placa :).

      Ștergere
  3. Au un pret foarte bun asa ca ma declar tentata. :D

    RăspundețiȘtergere
  4. imi place tare mult cum descrii parfumurile.. :D mie imi e tare greu sa disting fiecare nota in parte. :D
    puup!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla