Treceți la conținutul principal

5 in 1 Colour Stylist Lipstick Oriflame - review

  Hello! Astazi o sa va povestesc si o sa va arat poze cu una dintre nuantele rujului 5 in 1 Colour Stylist care face parte din gama The One. Spre fericirea mea, am primit o nuanta care bate in portocaliu, deci am fost tare incantata s-o folosesc. Noua gama Intense Collection contine zece nuante vibrante si trebuie sa recunosc ca Sunset Red imi place cel mai tare.


  Pretul standard e de 29,99 lei, dar chiar acum e la reduceri asa ca puteti profita de oferta, gramajul e de 4 grame si ambalajul este clasic si elegant.


  Mirosul rujului este usor vintage. Din momentul in care l-am incercat prima data, mi-a placut foarte mult textura: nu este nici hidratant in adevaratul sens al cuvantului (eu mereu evit rujurile foarte cremoase fiindca imi subliniaza liniile fine ale buzelor), dar nu usuca deloc. E atat de light, incat uit ca-l port. In opinia mea e textura ideala si de aceea si port acest ruj zilnic, de cand l-am primit.


  Desi e atat de usor de purtat, este super rezistent. Prima data l-am testat intr-o seara si recunosc spasit ca nu l-am demachiat fiindca ma asteptam sa dispara in cateva ore. Ba chiar m-am dat si cu balsam de buze deasupra. Fiind obosita in seara cu pricina, nu am analizat efectul. Ei bine, a doua zi dimineata, cand m-am privit in oglinda, mi-am dat seama ca rujul e inca acolo si inca era puternic foc. Am fugit repede sa ma uit ce ravagii am facut pe perna, dar am gasit-o curata. Pot sa va spun ca l-am testat la maxim: am mancat, am baut, am tapotat buzele cu degetele. Concluzia? Rezista si nu se transfera.





  Dupa cum se poate observa mai ales in poza cu lumina directa, finish-ul e semi-mat. Eu il port ca atare, dar uneori pun putin gloss deasupra. Cand ma simt intr-o pasa sport, intind doar putin ruj si-l tapotez cu degetele pentru un efect natural. Daca ma simt indrazneata, aplic mai mult si ma bucur de culoarea puternica si absolut adorabila. Mi se pare ca se consuma greu, asa ca isi merita fiecare banut.



  Clar, Sunset Red e noul meu favorit. Desi il port cu mare placere si acum, pe final de vara, sunt convinsa ca se va potrivi si toamnei. Nota 10 cu felicitari :).




Kissez!



Comentarii

  1. Brumarico, te provoc la swatch pe buze! Altfel arata, pe cuvant! Altfel se poate forma o parere! Stii de unde vine gandul-provocare? Din faptul ca imi place la nebunie nuanta si imediat mi-a trecut prin minte: oaaah, ce fain era sa-l vad pe buze! Up-date, up-date, up-date! :)))

    Kisseees!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. in opinia mea, dintr-un swatch pe buze iti dai seama de cum ii vine rujul persoanei respective, nu iti dai seama de altceva fiindca pigmentul buzelor difera de la persoana la persoana. eu mereu ma uit dupa swatchurile pe mana fiindca acolo poti vedea pielea foarte bine si de asta le si pozez asa. plus ca mi se pare mult mai usor sa surprinzi lumina potrivita asa.

      Ștergere
  2. Cât de superbă e nuanța! Iar partea cu rezistența sună cel mai bine!
    Subscriu și eu la ce a zis Ilda, ar fi foarte util și un swach pe buze! :D Nu atât de mult pentru nuanță, cât pentru a vedea cum se așează pe buze. Nu că nu te-aș crede pe cuvânt, dar imaginația nu mă ajută prea mult. :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. e super rezistenta :).

      dar sa stii ca si pe buze se aseaza diferit de la persoana la persoana.

      Ștergere
  3. Arata bine! Chiar am rasfoit ultimele cataloage Oriflame si imi spuneam ca rujurile din gama The One chiar arata profi, mi se pare ca si-au imbunatatit si formulele fata de vechea gama Wonder Colour.
    Un ruj foarte usor de purtat, foarte rezistent la transfer (se imprima pigmentul in buze), care nu usuca buzele, dar nici nu le hidrateaza este rujul-creion City Proof de la NYC Color. Este tot semi-mat la aplicare. Eu am nuanta South Ferry Berry, pe buzele mele e un rosu aprins si seamana foarte mult cu swatch-ul de pe mana ta, dar am citit ca nuantele deschise nu sunt atat de rezistente.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. arata super!

      cu nyc nu am niciun fel de experienta, recunosc.

      Ștergere
  4. O sustin pe Ilda, vrem si pe buze ! :))
    La cat de frumoasa e culoarea asta ca focul trebuie :D

    RăspundețiȘtergere
  5. Alina, mie imi place in general sa vad atat pe mana cat si pe buze, ma ajuta mai mult sa ma decid, de acord cu faptul ca un swatch pe buze nu poate fi piatra de temelie. :)
    Super culoarea!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. cand ti-am citit comentariul am avut impresia ca e specific unei Balante veritabile (zise alta balanta :)))

      ma bucur ca-ti place!

      Ștergere
  6. Vai ce nuanta frumoasa! Imi place foarte mult.
    Gata! E pe lista! :)
    Sa il folosesti cu placere in continuare.

    RăspundețiȘtergere
  7. ce nuanta frumoasa, cu greu iimi gasesc ceva sa se potriveasca

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. la nuante puternice si eu sunt putin sceptica inainte de a le incerca :).

      Ștergere
  8. E structurat atat de frumos review-ul si ai punctat tot ce trebuie dar e pacat ca nu faci si swatch-uri pe buze sau pe locul unde le aplici, la produsele prezentate. Pe mine asta e primul lucru care ma atrage la un review, ma uit intai la pozele cu swatch-uri si apoi citesc textul.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. majoritatea se uita doar la poze si nu citesc textul deloc :).

      Ștergere
  9. Nuanta rujului e superba. Ma tenteaza si pe mine aceste rujuri de la Oriflame :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. merita, eu tot pe el in folosesc de cand l-am primit :).

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla