Treceți la conținutul principal

Gel de dus Farmasi Rose Therapy - review

  Salutare! Cu siguranta unele dintre gelurile mele favorite pentru dus sunt cele de la Farmasi: sunt bune, au gramaj maricel, arome interesante si stau foarte bine si la capitolul aspect. Si peste toate acestea, mai au si un pret fara concurenta.


  Sunt deja la al treilea gel la butelcuta de 375 de ml (8 lei) si am optat pentru varianta Rose Therapy, care e formulata pe baza de apa de trandafiri. Eu nu sunt o fana a trandafirilor, insa nu stiu de ce m-am aratat foarte interesata vizavi de aceasta aroma. Poate datorita faptul ca sticluta e roz si mie-mi place mult aceasta culoare? :))


  Si acest gel de dus a venit sigilat, dar de data aceasta sigiliul a avut imprimat trandafirasi, ceea ce mi s-a parut foarte dragut. Din momentul in care l-am deschis mi-am dat seama ca alegerea mea a fost foarte inspirata, deoarece mirosul e de trandafiri agatatori, deci e un produs intens parfumat, floral, dar si dulce. E o aroma chiar autentica, de parca te-ai afla intr-o tufa bogata de trandafiri. Mie imi aduce aminte de momentul cand am facut poze la sfarsitul clasei a VIII-a cand ne-am ales drept decor cateva tufe de trandafiri aflate la intrarea in scoala si unde am imortalizat un moment alaturi de profesorul meu favorit, care desi era dur la note si ne asculta de numai-numai, avea un suflet bun si mereu ne facea sa radem cu glumele sale foarte simpatice. Chiar daca profesorul meu nu mai e printre noi, cand imi aduc aminte de el, mereu zambesc cu drag, pentru ca desi mi-a facut zile fripte cand nu invatam si chiar mi-a plesnit niste note deloc laudabile, stiu ca avea intentii bune si ca ma aprecia mult - chiar el mi-a spus-o, facandu-ma sa raman cu gura cascata :)).


  Daca aveti amintiri frumoase legate de aroma de trandafiri, trebuie neaparat sa incercati si gelul Farmasi, deoarece cu siguranta va va ajuta de simtiti amintirile la capacitate maxima. Testat de mine :).


  Consistenta este cam pe la mijloc: nici foarte lichida, nici densa. Gelul propriu-zis e incolor, doar sticla e roz. Se comporta asemanator cu celelalte geluri Farmasi pe care le-am avut: spala bine, nu usuca pielea, e spornic, parfumeaza pielea. Nimic de reprosat. Nota 10.


  Cred ca daca stau si ma gandesc, Farmasi reprezinta brand-ul care m-a surprins cel mai placut pana acum dintre cele low-end. Eu m-am aprovizionat cu produsele lor de pe site-ul Pentru Corpul Tau, asa ca dati o tura pe pagina lor sa vedeti oferta Farmasi, dar si celelalte produse pe care le comercializeaza.




Kissez!

Comentarii

  1. am trecut si eu pe langa un stand Farmasi si am vazut gelul de dus, chiar pare tentant mai ales daca ramane pielea cu mirosul acela de trandafiri <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. daca mie care nu-mi prea plac trandafirii, am fost incantata de el, atunci sunt aproape sigura ca o sa-ti placa :).

      Ștergere
  2. Am primit de curand un pachet de acasa, mama mi-a trimis un balsam de buze cu miere de la Farmasi. Sunt foarte curioasa cum e. Eu nu am folosit alte produse de la ei, in afara produselor pentru unghii, dar acel gel de dus cu trandafiri suna tare bine, mai ales ca eu iubesc aromele de trandafiri.
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. si eu asociam farmasi cu lacurile de unghii, dar uite ca am mai descoperit si alte produse interesante. am review si la un balsam de buze - mie mi-a placut foarte tare :).

      Ștergere
  3. Se pare ca nici gel de dus de la Farmasi nu am incercat si macar au un pret foarte bun, dar am fost distrasa de alte lucruri :))

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla