Treceți la conținutul principal

Jeleu exfoliant Melvita - review

  Salutare! Unul dintre pasii mei favoriti in rutina de ingrijire a pielii este exfolierea. Foarte rar mi se intampla sa sar peste ea si mereu ma simt foarte bine dupa ce scap de celulele moarte. Daca pielea voastra este palida, complet lipsita de stralucire si se simte zgrunturoasa, e clar ca nu v-ati exfoliat pielea cam de multa vreme si ca ar fi cazul s-o faceti.


  Cel mai nou produs de exfoliere (pentru corp) pe care-l detin e jeleul de la Melvita. Suna foarte bine jeleu exfoliant, nu-i asa? Asa mi-am zis si eu. Totodata, am fost atrasa de descrierea sa: constituit din exfolianti naturali foarte delicati si hidratanti (zahar, coaja de portocala, siliciu natural, caise) acest gel spumant imbunatateste aspectul pielii, curata si improspateaza fara sa usuce. Parea produsul perfect pentru mine si am fost foarte incantata sa-l incerc.


  In primul rand, apreciez faptul ca produsul vine sigilat si ca-mi revine mie onoarea de a-l deschide. Din momentul in care am ridicat capacul, am dat de-o aroma minunata: o combinatie de coaja de portocala si samburi de caise, o aroma destul de gurmanda si foarte interesanta. Exfoliantul are granule de diferite marimi. Jeleul se intinde foarte usor pe piele, se comporta mai mult ca un gel de dus si curata foarte bine pielea. Exfolierea nu este nici foarte delicata, dar nici dura - undeva la mijloc, dar efectul este unul profund. Se clateste foarte usor si nu raman urme uleioase in urma sa. Dupa dus, pielea arata mult mai bine, este neteda, dar deloc uscata. Teoretic acest jeleu exfoliant este destinat pielii uscate si pot confirma cu certitudine acest aspect, dar il vad potrivit pentru toata lumea, deoarece exfoliaza impecabil cu toate ca nu irita deloc pielea.


  Desi nu am incercat foarte multe produse Melvita, tot ce mi-a incaput pe mana, mi-a placut. Pentru jeleu am nota 10. Daca va tenteaza, il gasiti in Sensiblu, are 200 de ml si pretul de 49,99 lei.


  Si daca tot vorbim de Melvita, nu uitati ca pe pagina mea de Facebook organizez un concurs sponsorizat de acest brand la care puteti castiga doua premii, fiecare fiind format dintr-o apa florala cu trandafir de 200 de ml si o crema de maini cu ulei de argan la 30 de ml.  Melvita este o firma foarte cunoscuta mai ales in afara tarii noastre si comercialieaza produse bio de cea mai buna calitate :).



Kissez!

Comentarii

  1. Suna tentant! Culoarea ma cam alunga... dar as putea trece peste acest aspect! :)))
    Multumesc pentru prezentare, Brumarica instigatoare! :D Treaba e ca - printr-un miracol miraculos :)))) - am Sensiblu in oras !

    Kisses!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. zau? nu m-am gandit ca ar putea fi o problema cu nuanta :)).

      iar ti-am bagat tentatia ;)).

      Ștergere
  2. de cand am citit titlul articolului tau m-am gandit ca e vorba despre un produs delicios si nu m-am inselat. :D
    puuup!

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu am incercat pana acum produsele lor dar... acest jeleu... yummmmy!
    M-ai tentat! ;)))

    RăspundețiȘtergere
  4. De când am citit în titlu „jeleu” m-a luat brusc o poftă teribilă de ceva dulce. :))
    Sună foarte bine, de la Melvita nu cred că am încercat nimic, dar... o să țin minte jeleul ăsta exfoliant. :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. chiar merita, am de gand sa-l folosesc si-n seara asta :).

      Ștergere
  5. Acest produs trebuie sa-l incerc cat mai curand :D

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla