Treceți la conținutul principal

Spray pentru picioare Dottor Ciccarelli - review

  Salutare! La rastimpuri, trebuie sa apar eu cu cate-o postare mai altfel, daca nu, n-as mai fi Alina lui Brumarel, fata aia ce mai gaseste cate-un nod in papura si tine mortis sa-l faca public :)).

  Culmea, mai am in asteptare inca un articol asemanator si asta din cauza ca le-am tot amanat. Problema e ca daca cineva imi ofera spre testare sau imi recomanda un produs, ma gandesc ca persoanelor respective nu le cade prea bine sa vin eu sa le fac harcea-parcea produsele, insa va spun cu cea mai mare sinceritate ca eu nu asociez experienta negativa cu oamenii care imi aduc produsele in atentie. Sunt suficient de matura incat sa-mi dau seama ca oamenii sunt diferiti si ca nu ni se potrivesc aceleasi lucruri si doar imi povestesc experienta, asa ca sper ca nici pe viitor n-o sa se supere nimeni pe mine si in niciun caz nu atac pe nimeni cu review-urile in care fac pe suparata. Ne-am inteles, da? :)


  Acum hai sa va povestesc si despre spray-ul pentru picioare Dottor Ciccarelli. L-am luat dupa ce mi-a fost recomandat si fiindca era si la reducere. Se gaseste in Dm, are 150 de ml si un pret de 22 de lei, deci nu face parte dintre cele mai ieftine produse pentru picioare. Este recomandat a se folosi atat de piele, cat si in incaltaminte. Mirosul e usor mentolat, nu puternic si cand il pulverizezi nu se simte vreun efect prea racoros.


  Ghinionul meu numarul 1 a fost ca am plecat cu el in Turcia dupa ce l-am folosit o singura data si in acea singura data fusesem plecata nici jumatate de ora fiindca ma dusesem la Lidl-ul care e foarte aproape de mine. Mai, eu am fost in circuit la Istanbul, deci am umblat o gramada si in prima seara cand am ajuns la hotel si m-am descaltat, am zis ca lesin! Pur si simplu imi venea sa plang, fiindca... hai sa zicem mirosul picioarelor mele era intr-un stadiu in care mai era putin si latrau cainii dupa mine. Era mult mai rau decat daca nu foloseam nimic, parca potenta si cea mai vaga urma de transpiratie. Eu, din nastere, nu am probleme oribile legate de mirosul picioarelor, dar in seara aia m-am simtit batuta de soarta si nu-mi aduc aminte sa fi emanat asemenea izuri la viata mea.


  Ghinionul numarul 2 a aparut cand am inceput sa fac basici de la spray, adica in noaptea urmatoare. Tine-te scarpinat! N-am patit asa ceva cu niciun produs similar. Fusesem incaltata in adidasi, deci in ceva super-comod, adidasii erau cei pe care ii mai purtasem la drum lung, tocmai ca sa nu ma trezesc cu neplaceri. Logic ca nu ma bateau sau ma juleau, insa pe alocuri se ating de picior ceva mai des. In locurile alea m-am trezit cu basici pline de lichid, vreo 4-5 la numar, care aveau diametrul de 1-2 cm. Cu alte cuvinte, picioarele mi-erau praf! Nu le-am mai pozat ca mi-era mie rau cand ma uitam la ele.


  Cu alte cuvinte, Dottor Ciccarelli a fost un dezastru. Eu nu m-am mai atins de el, dar maica-mea a vrut sa-i dea o sansa si s-a umplut si ea de basici, deci nu-s singura patita.


 Sa fiu sincera as mai vorbi putin de dulce de spray-ul asta, dar simt ca m-as repeta, asa ca-i dau 1 si sa ne vedem de treaba :)). Maine va fac o postare mai optimista.



Kissez!

Comentarii

  1. Oooh, imi pare rau de picioarele tale! Sper sa iti revii repede. Multumim pentru ca ne-ai spus despre acest produs, eu chiar sunt in cautare de spray-uri de picioare. Vreau sa renunt la cel de la Avon Foot Works, pentru ca are prea mult alcool si caut variante inlocuitoare.

    RăspundețiȘtergere
  2. Wow...e de evitat acest spray pentru picioare.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla