Treceți la conținutul principal

Balsam de buze Lip Smacker Fanta Madness - review

  Salutare! Unul dintre cele mai citite articole de pe blogul meu anul acesta e cel in care v-am povestit despre primul meu balsam de buze Lip Smacker. Imi doream de ceva vreme sa  incerc acest brand, insa faptul ca nu era disponibil la noi in Romania, mi-a pus stavila si mereu am amanat momentul. Atunci cand am vazut cateva lipbalm-uri si in online-ul autohton, m-am grabit sa vad si eu ce-i cu balsamurile astea atat de laudate in intreaga lume si am tras concluzia ca nu sunt ele laudate degeaba. Merita fiecare apreciere si fiecare banut. Pentru inceput am ales varianta cu Fanta de capsuni si mi-a parut tare bine ca am luat aceasta decizie fiindca a fost delicioasa de-a dreptul. Consecinta fireasca a fost sa continui experienta Lip Smacker si am ales si Fanta Madness in amintirea zilelor in care aceasta bautura racoritoare era favorita mea. Nici de data aceasta nu mi-a parut rau, singura problema ar fi ca-mi vine sa-l mananc. La propriu!




  Imi place chiar de la ambalaj: e micut, poate fi luat cu usurinta peste tot si e asa de dragalas incat ai impresia ca in recipientul acesta mic se ascunde o gurita de suc. Cand il deschizi, insa, impresia e ca ai o sticla de Fanta Madness la cel putin doi litri, deoarece aroma e atat de intensa si de asemanatoare cu a bauturii carbogazoase, incat ai putea sa juri ca te vei da cu suc pe buze. Din fericire, balsamul nu contine zahar, nu ingrasa, nu are acid care sa faca rau, e complet inofensiv din punctul acesta de vedere asa ca puteti sa-l folositi si daca va bate gandul sa incepeti o dieta.



  Bineinteles ca trebuie sa folosim si despre calitatile sale esentiale ca balsam de buze: ei bine, desi eu am buzele destul de crapate, face fata cu brio. Se intinde intr-un strat subtire, e usor lipicios, dar nu deranjeaza, hidrateaza bine si ma scapa rapid de cojitele inestetice. Imi place ca nu incarca buzele, il simt destul de light, arata destul de glossy. Pielea ramane supla in urma lui. Nu coloreaza buzele aproape deloc, observ doar o vaga urma de culoare, chiar daca el are exact nuanta bauturii. Dulceata se pastreaza mult timp pe buze si trebuie sa marturisesc ca este foarte tentant sa-l tot gust, dar incerc sa ma abtin, altfel ar trebui sa-l aplic foarte des si stiti ca evit acest lucru pentru a nu-mi crea dependenta. Consider ca e cel mai bine pentru mine sa ma dau cu lipbalm de cel mult doua ori pe zi. Din partea mea are nota 10!


  Ei bine, sper ca v-am convins ca Lip Smacker merita atentia voastra. Daca va tenteaza, il gasiti pe Aoro si costa 14 lei (4 grame), deci are un pret super ok. Vestea cea mai bune e ca pe site au aparut de curand si mai multe variante, atat inspirate de diferite bauturi, cat si de acadelele Chupa-Chups, personaje Disney si altele ca sa satisfaca orice nevoie, oricat de copilaroasa ar parea. Trebuie neaparat sa le vedeti, sunt toate asa simpatice incat striga sa le iei acasa chiar acum. Eu as mai vreau unul cu Fanta de portocale, ma tenteaza si cola si shhh! nu mai spuneti la nimeni: unul cu Daisy :).



Kissez!

Comentarii

  1. eu l+am avut pe coca cola si nu am fost incantata de el. l+am aruncat :|
    dar sper ca tie o sa-ti placa!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. stiu ca am mai citit niste pareri negative legate de cel cu cola, dar asa ma tenteazaaa!

      Ștergere
  2. Yummy!
    Sa il folosesti cu placere in continuare.
    Eu incerc sa stau cumintica pentru ca ar fi cazul sa mai termin din balsamurile de buze pe care le-am tooot strans. ;))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. multzu! mai am foarte putin in el, cred ca saptamana asta ma paraseste :((.

      eu mai am unul singur inafara de asta, dar mai vreau unul de la balea :).

      Ștergere
  3. Îl am pe cel cu Coca Cola și-mi place mult, dar nu știu pe unde l-am rătăcit. :)) Nu-mi fac griji, o să-l recuperez cândva, ori e prin vreo geantă, ori sub pat. :))
    Mă tentează și astea cu Fanta, dar și mai bine sună Chupa-Chups, salivez numai la gândul să am un astfel de balsam de buze, sigur l-aș folosi obsesiv.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu nu le prea pierd ca le tin ca la expozitie :))

      lasa-ma, ca am pierdut o gramada de timp pe site incecand sa mai aleg unul, dar mai apoi am zis pas si mi-am luat o lotiune VS :)). si un exfoliant de la garnier! si doua creme. si inca ceva :)))).

      Ștergere
  4. de cand ma tenteaza sa imi cumpar si eu, macar unul :)

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla