Treceți la conținutul principal

Divine Idol Oriflame EDP - review

  Hello! Mereu mi-a placut parfumul Divine de la Oriflame si l-am considerat persistent. Am testat mostre, am avut crema de dus parfumata si crema de corp din aceeasi gama. Cu toate acestea, nu stiu cum s-a intamplat, dar n-am detinut niciodata parfumul. Si chiar aveam momente in care imi aduceam aminte de dorinta mea neimplinita si simteam o mica frustrare.


  In momentul in care s-a lansat Divine Idol, bineinteles ca am fost curioasa sa vad ce-i si cu noua apa de parfum si iata ca de data aceasta am avut onoarea s-o testez la scurt timp dupa lansarea ei. Sticla este aceeasi, cu forme interesante, alungita, dar de data aceasta e alba si cu o nota eleganta data de accentele aurii. Dupa ce am privit-o, fara sa vreau m-am gandit la un parfum destul de diafan, chiar light as putea spune, floral, potrivit pentru zilele de vara.


  In momentul in care am deschis sticla si am pulverizat pe piele, toate impresiile mi-au fost date peste cap fiindca acest parfum nu este deloc ceea ce ma asteptam. E un parfum puternic si cu mare personalitate si greseala mea atunci cand l-am catalogat, a fost ca uitasem ca numele sau contine cuvantul Idol! Doar idolul reprezinta o figura impunatoare care sta la baza unei religii sau chiar unei mari iubiri. Cand vorbim de idol nu umblam cu jumatati de masura. Idolul are un impact puternic, schimba vieti, perceptii, iti da lumea peste cap, te face sa renunti la conceptii vechi si sa te arunci fara control in divinizarea sa. Idolul e centrul universului tau si ti-ai folosi toate simturile ca sa absorbi cat mai mult din ceea ce reprezinta.


  Poate unii considera ca porti acest parfum si te transformi tu insati intr-un idol, insa perceptia mea este alta. Gandindu-ma ca mirosul este unul dintre simturile cu cel mai mare impact al psihicului (doar putem sa ne reintoarcem oriunde in timp adulmecand anumite arome din trecut), as spune ca modul cum este conceput acest parfum te trimite intr-un alt loc si alt timp, exact atunci cand ti-ai descoperit feminitatea sau noi fatete ale ei. Poate sa fie vorba de ieri, de saptamana trecuta, de adolescenta sau chiar copilarie, cand iti inchipuiai ca vei creste mare si vei fi frumoasa ca o printesa. Momentele in care ai putut sa visezi orice, te-ai simtit puternica, fermecatoare si de-a dreptul luminoasa!



  Combinatia olfactiva este irezistibila. In primul rand, mi se pare o aroma lemnoasa, dar cu puternice accente de ambra. Florile albe domolesc putin personalitatea debordanta si apoi simt o alaturare foarte interesanta de note dulci si cele amarui de floare de portocal ce in final se echilibreaza perfect.  E un parfum extrem de feminin, usor exotic si cu o persistenta foarte buna. Eu il simt si seara la dus iar camera mea miroase aproape in permanenta a Divine Idol chiar daca geamul mi-este deschis 24 de ore. Imposibil ca acest parfum sa nu fie remarcat, strange o multime de complimente.


  Imi place, l-am tot purtat in ultima vreme si uneori imi aduce putin aminte de Freya, tot de la Oriflame. Poate vi-l amintiti, inca era in brosuri acum vreo zece ani. Acela era mai fresh, mai verde si mult mai...rece, dar ceva-ceva ma face sa le asociez. Am adorat parfumul Freya si pana la urma era vorba tot de-un idol - zeita dragostei in mitologia nordica :).



  Voua va plac aromele Oriflame? Divine Idol ati incercat? Daca va tenteaza il gasiti in brosuri la pretul standard de 89,99 lei pentru 50 de ml. Nota mea e 9,5 :).



Kissez!

Comentarii

  1. Freya am avut si eu si mi-a placut, suna tentat Divine Idol....poate il comand daca mai gasesc pe cineva care distribuie

    RăspundețiȘtergere
  2. L-am mirosit pe verisoara mea, dar pe ea mirosea dulce-lemnos-super fructat. M-am uitat pe fragrantica si am vazut ca acest parfum are nota 4,7, se apropie de maxim, deci e foarte indragit. Totusi, nu ma vad cumparandu-l.
    Am de la Oriflame apa de parfum Amber Elixir Night (miroase dragut, ma asteptam sa fie mai puternic, dar e destul de subtil) si apa de parfum Giordani Gold (nu as fi cumparat-o in viata mea, sotul mi-a facut-o cadou si ma bucur, pentru ca pe mine miroase cumva a "curat"). Sotul meu are apa de toaleta Eclat, care miroase ADORABIL si tine toata ziua pe el!!!! (O mai fur si eu cateodata). Imi doresc de mult timp apa de toaleta Elvie, am avut crema de corp si era atat de minunat mirosul, sper sa o cumpar cat de curand.
    Se pare ca imi plac destul de mult aromele Oriflame...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. se pare ca da :).

      mie-mi place midsummer, dar tot asa: a durat o gramada de timp pana mi l-am cumparat :)).

      Ștergere
  3. Ce frumos ai vorbit despre el. M-ai facut curioasă. Pupici!

    Http://lifestylesem.blogspot.ro

    RăspundețiȘtergere
  4. An avut candva deodorabtul Freya. Acum peste 10 ani. Mirosea bine, dar pe pielea mea avea o nota de... tine-te bine... mamaliga. :)) am mirosul si acum in nas. Divine mi s-a parut fabulos, feminin, suav... pe cel nou nu l-am mirosut, dar cred ca mi-ar placea mult.
    Cu ocazia asta mi-am adus aminte de mult iubitul meu Serene, care nu se mai fabrica de un car de ani. :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :)))))))))))))

      in opinia mea divien idol n-are nimic in comun cu divine, dar imi plac la fel de tare :).

      si serene mi-a placut si l-am avut! pe el am reusit sa-l iau rapid dupa aparitie :)).

      Ștergere
  5. Sa stii ca n-am mai avut de foarte multa vreme un parfum de la Oriflame dar in momentul in care am vazut lansarea acestuia... am cam oftat.
    Ma tenteaza, rau! :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Ce frumos ai scris despre el, cum ai legat poveștile! Mi-ai stârnit curiozitatea, nu cred că e genul de parfum care să mă fascineze, dar tot m-ai făcut să vreau să știu cum miroase pe pielea mea. :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ma bucur ca ti-a placut, am scris cu mare drag despre el :).

      Ștergere
  7. Am si eu Divine idol si imi place foarte mult! Ma reprezinta.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla