Treceți la conținutul principal

Farmasi Elegant Queen Mascara - review

  Hello! Probabil va mai aduceti aminte de coletul ce continea produse de pe site-ul Pentru Corpul Tau. Intre timp, am facut review tuturor produselor, cu exceptia acestui rimel. Am stat ceva mai mult decat la geluri de dus, ruj si balsam de buze pentru simplul motiv ca am fost curioasa sa vad cum se manifesta acest rimel in timp. Mereu astept cel putin o luna si jumatate in care sa testez produsele de genul acesta, fiindca unele se usuca foarte repede si ma gandesc ca este util sa mentionez si acest aspect printre parerile mele.


  Mi-am ales de pe site un rimel fiindca eram mai mult decat curioasa sa experimentez cu Farmasi si la acest capitol. Initial mi-am ales altceva, dar s-a produs o micuta incurcatura si am primit Elegant Queen. Desi la inceput n-am fost 100% convinsa ca mi se va potrivi, am decis sa incep sa-l folosesc. Ezitarea mea a fost provocata de faptul ca aceasta mascara este waterproof si de obicei nu aleg formule rezistente la apa.


  Ei bine, rimelul asta este fenomenal! Hai sa o luam cu inceputul: rimelul are un ambalaj tare dragut, cu elemente turcoaz, gramajul de 8 ml si are pretul de doar 16 lei. Pensula este spiralata si usor de manevrat. Textura rimelului este destul de groasa, dar se aplica frumos pe gene, fara sa incarce.


  Efectul este in principal de alungire si eu am observat ca aceasta este caracteristica pe care o apreciez cel mai tare la un rimel. Mie-mi alungeste atat de tare genele (care oricum sunt destul de lungi), incat imi creaza o mica problema: cand deschid larg ochii, genele ajung pana la arcada si uneori raman cu cateva punctisoare. Ca sa nu ma manjesc, ma folosesc de-un truc: dupa ce-mi rimelez genele, stau cu ochii intredeschisi pana estimez eu ca s-a uscat rimelul iar apoi imi ating delicat varfurile genelor chiar cu degetele, ca sa iau surplusul. Dupa aceasta etapa nu prea mi se mai intampla sa am rimel pe arcada.


  Desi il folosesc intr-un singur strat, imi face genele mai groase si ofera si putin volum, dar repet, alungirea este principala calitate. Sa nu uit sa va zic ca negrul sau este foarte intens.


  Despre rezistenta waterproof: m-a prins o ploaie foarte puternica in timpul careia orice umbrela as fi avut, tot era degeaba ;). Am ajuns toata murata acasa, rimelul arata chiar decent. Totusi, ma aventurez sa spun ca nu-i complet waterproof. Acest fapt nu este un minus pentru mine.


  Presimtind ca nu-i total rezistent la apa, am banuit ca-l pot indeparta cu demachiant obisnuit. Am reusit destul de bine, dar insistand notabil mai mult decat in cazul unui rimel obisnuit. In schimb, cu demachiantul bifazic special conceput pentru zona ochilor de la Nivea, l-am demachiat cu mare usurinta.


  Formulele waterproof au prin definitie o combinatie de ingrediente care pot irita ochii, dar la Farmasi nu am simtit niciun fel de probleme.


  Cat despre durabilitate, eu l-am deschis acum vreo sapte saptamani, dar nu da semne de uscaciune. Daca o tine tot asa, o sa-l vedeti la favoritele lunii septembrie, desi l-am folosit cu mare succes si pana acum si chiar mi-a placut mult.


  Ce mai, nota 10! Totodata, recunosc ca nu ma asteptam nici pe departe sa-mi placa asa tare.



Kissez!

Comentarii

  1. Sa il folosesti cu placere in continuare.
    M-ar tenta si pe mine, zau asa! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Cu prima ocazie il voi cumpara si eu si il voi incerca :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Imi plac rimelurile care ofera alungire si volum si daca spui ca ofera lucrurile acestea, m-ai convins :P Am luat teapa cu un rimel de la Oriflame, ExtendedBlack ... in sensul ca rezista dar nu ofera alungirea pe care mi-o doresc :)

      Ștergere
    2. si eu aleg mereu alungirea :).

      Ștergere
  3. periuta arata chiar bine, o sa ma uit la stand sa imi cumpar ca acusi am nevoie

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla