Treceți la conținutul principal

Ulei pentru par Eleo Oriflame - review

  Hello! Unul dintre produsele noi marca Oriflame este uleiul pentru par Eleo si am vazut ca a creat o mica isterie in jurul lui :). El vine in doua variante, iar eu am avut ocazia sa-l testez pe cel pentru par vopsit. Desi nu-mi colorez parul, nu ma dau in laturi de-a experimenta produse special concepute pentru parul vopsit fiindca de obicei sunt ceva mai puternice. Eleo pare inca de la prima vedere un produs de lux.


  Pana acum am experimentat doar ocazional cu uleiul pe par fiindca pletutza mea - diminutiv de la pleata ;)) - are varfurile uscate, dar de obicei simte nevoia de hidratarea pe care doar balsamul i-o poate oferi. Imi dau seama ca pe termen lung nu pot folosi doar ulei, iar combinatia balsam plus ulei, este cam mult pentru mine si parul ajunge sa-mi stea pleostit. Asa ca ulei pot folosi doar cu moderatie.


  Acest tip de produs trebuie neaparat folosit in combinatie cu o sursa de caldura, asa ca foehnul a capatat mare importanta in perioada in care am testat Eleo. Dupa ce mi-am spalat parul, am aplicat doua picaturi de ulei pe varfuri, am uscat parul cu atentie si voila!

 
  In primul rand mi-a placut mirosul - e tare feminin, floral, chiar elegant si se pastreaza destul timp in par. Imi place si nuanta calda a sticlutei, dar si a uleiului, ambalajul rezistent, pompita care dozeaza bine. E un ulei cu o textura densa, dar care este uscat, deci mainile si parul nu vor ramane cu senzatia aceea neplacuta si alunecoasa.


 Uneori eu l-am folosit si inainte de a ma spala pe par deoarece asa am mai facut si cu alte produse similare.


  Lasa parul hranit si asezat cuminte, insa pentru mine doua pompite reprezinta o cantitate prea mare, iar o singura pompita, una prea mica. Mi-e cam greu sa gasesc cantitatea optima si din acest motiv in cateva ocazii m-am trezit cu parul usor mat, in conditiile in care parul meu e lucios de la natura. Alteori am fost multumita de rezultat.


  Nu este un produs rau, nu ma intelegeti gresit, dar din start nu este super compatibil cu mine, iar mai apoi mi se mai intampla sa-mi lipseasca si finetea ca sa dozez optim. Si pentru ca mai am un ulei deschis si care va expira in cateva luni, am decis sa-l daruiesc intr-un Second Chance Giveaway pe pagina mea de Facebook. Nu este un concurs propriu-zis si nici nu vreau sa ma descotorosesc de el, doar ca imi doresc ca acest produs sa ajunga in mainile cuiva caruia ii va fi mai de folos decat imi este mie. Am asa o banuiala ca pentru parul uscat si mai putin deshidratat poate face minuni. Puteti sa va exprimati dorinta de-a participa si uleiul (impreuna cu un alt produs) poate sa ajunga la voi.


  In zilele in care am nimerit cantitatea i-as da un 8. Produsul are 50 de ml, un pret de 49,99 lei si il gasiti in brosurile Oriflame!



Kissez!

Comentarii

  1. Buna,te invit sa accepti sau nu provocrea , daca iti face placere . http://deyutza87.blogspot.ro/2015/09/leapsa-24-de-intrebari-delicioase.html .Abia astept sa iti cunosc guturile in materie de papa bun :) Multumesc !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ti-am vazut postarea pe facebook si chiar am zis ca nu trebuie s-o ratez ;).

      Ștergere
  2. Buna Alina.Intamplarea face ca tocmai ieri sa fi primit si eu acest ulei,varianta Smooth pentru calmat parul nazdravan si carliontat.Am ales varianta pentru indreptat chiar mi-e parul vopsit pentru ca am un cui in cap.Cat am fost mica si mai tinerica am avut parul lins ca de vaca.O data cu varsta si aparitia firelor multe albe parul meu a devenit nazdravan si s-a carliontat.Pe vremuri il voiam carliontat,acum il vreau lins,,,ca asa e natura umana :D.Ma bucur sa gasesc o parere despre cealalta varianta.Parerea mea personala despre uleiul meu este ca e interesanta avand in vedere ca l-am folosit abia azi pe parul uscat.Nu prea indreapta el parul asa cum probabil m-am asteptat,dar il hraneste frumos si ii da o moliciune de care eu am nevoie,avand in vedere ca parul meu are o varsta,e plin de fire albe, se zburleste,e vopsit si sunt momente cand il simt ca o claie aspra de fan.Parfumul lui e foarte interesant,discret si dispare la un moment dat.Dar ce imi place e ca dupa aplicare cand da senzatia de imbacsire uleioasa...dupa ceva vreme dispare lasandu-l matasos.O sa incerc sa il folosesc si dupa spalare pe parul umed si apoi sa-l usuc cu foenul.Sunt tare curioasa cum va fi.Per total imi cuminteste totusi parul si il face moale si placut.Ah si inca ceva eu l-am gasit la reducere 32,99.Multumesc pentru parere.O zi frumoasa Neta

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna :). Da, asa e, mereu vrem ceva ce nu avem. Poate ar trebui sa incerci si varianta pentru par vopsit, asa ca te astept la concurs ;).

      Si maica-mea mi-a spus ca simte ca parul albit este mult mai aspru si mai uscat, eu inca n-am fire albe, desi foarte multe persoane de varsta mea se confrunta cu ele. eu sunt inca in faza parului lins ca de vaca :)).


      eu as paria ca o sa-ti placa si daca-l aplici pe parul umed si il usuci :).

      da, a fost la reducere campania trecuta, insa din cauza faptului ca pretul tot variaza de la brosura la brosura, oisnuiesc sa notez pretul standard.

      ma bucur ca ti-a placut review-ul meu si te mai astept pe blogul meu :).

      Ștergere
  3. Acelasi feeling il am si eu fata de uleiurile de par, din pacate. Am parul fin, iar uleiurile mi-l pleostesc. Daca pun putin, nu vad cine stie ce imbunatatiri. Folosesc uneori balsam leave-in sau spray de descurcare a parului, care imi lasa parul moale si matasos, spre deosebire de uleiuri (in cazul lor e si mai usor de dozat cantitatea necesara).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. linia dintre prea putin si prea mult e asa de fina in ceea ce priveste cantitatea de ulei, incat este imposibil a o nimerim de fiecare data.

      eu nu prea folossec produse fara clatire, fac ce fac si tot la batranul balsam ajung ;).

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla