Treceți la conținutul principal

Demachiant bifazic pentru ochi Nivea - review

  Hello! Mult timp Nivea era prin coada clasamentului in topul meu de cosmetice. Cremele pentru ten, lotiunile pentru corp, ba chiar si gelurile de dus erau comedogene pentru mine si chiar daca aromele produselor imi placeau, am preferat sa spun stop si sa ma indrept spre alte marci. De vreo doi ani incoace am sesizat ca multe s-au schimbat si ca retetele au fost imbunatatite. Am inceput sa fiu mai receptiva la lansarile lor si sa vreau sa incerc produse noi.


  Vizavi de demachiantul bifazic n-am avut prea mult interes fiindca uleiul nu e chiar cel mai bun prieten al meu, dar agitatia creata in blogosfera m-a facut sa devin curioasa. Am si avut norocul sa-l castig si l-am bagat in teste urgent sa vad si eu cum e pomul laudat.



  M-a uimit! Sincer, m-a lasat paf! Am reusit sa scap de machiajul ochilor in doar cateva secunde chiar daca aveam mascara waterproof. In cateva miscari, pielea mea era absolut curata, neteda si hranita. In plus, nu irita deloc ochii. Miroase delicat, ce mai! e o incantare sa-l folosesc.


  Daca am vazut ce bine se comporta in zona ochilor, a inceput sa-mi incolteasca in cap o idee: ce-ar fi sa-l utilizez pe toata fata, in zilele in care mi-e atat de lene sa ma demachiez incat de abia o fac. A mers extraordinar! Tot machiajul dispare urgent si tenul arata ireprosabil dupa demachiere. Parca imi sterge oboseala de pe chip. Nu e deloc comedogen, nu-mi lasa pielea uleioasa, e mi-nu-nat! Am crezut ca am citit vorbe mari la adresa acestui produs, dar iata ca experienta ma face sa confirm toate cele citite in prealabil.



  Daca va tenteaza, il gasiti cam prin toate magazinele, are 125 de ml si pretul undeva la 16 lei. Stiu ca am citit la unele fete ca li se pare ca se consuma cam repede. Nu contest ca ele il termina rapid, probabil folosesc mai mult machiaj, dar pe mine sticluta aceasta m-a tinut de la mijlocul lui august si pana acum, adica aproximativ doua luni. Bineinteles ca n-am folosit-o zilnic si de obicei machiajul meu la nivelul ochilor se rezuma la rimel, dar tineti cont ca au fost zeci de seri in care l-am folosit pentru tot tenul. Pentru 125 de ml mie mi se pare ca-i spornic. Merita fiecare banut, nota 10! Un lucru va mai spun: aveti nevoie de putina atentie fiindca straturile se separa rapid, asa ca trebuie sa agitati sticla inainte sa turnati demachiantul peste fiecare discheta.

  Voi l-ati avut? V-a convins agitatia din jurul lui? :)



Kissez!

Comentarii

  1. un produs super bun si tine mult desi il folosesc zilnic

    RăspundețiȘtergere
  2. Intradevar isi face treaba foarte bine!:-*

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu folosesc bifazicul de la Farmec. L-am descoperit acum cativa ani si asa de multumita am fost de el incat nici n-am mai fost tentata sa incerc altceva :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu stiu ce rimel si-a luat cumnata mea, e rezistent la apa, dar zilele trecute mi-a spus ca se demachiaza greoi. Pe restul fetei intr-o clipita. Am cadorisit-o cu o sticluta, pe a mea nu am inceput-o.

    RăspundețiȘtergere
  5. Si eu l-am folosit pt toata fata (nu numai pt ochi) si mi-a placut

    RăspundețiȘtergere
  6. Mie nu mi se pare că s-ar consuma prea repede, deși port dese ori machiaje destul de intense și cu produse rezistente la apă. Se consumă la fel ca orice bifaizc, poate chiar mai greu față de unele.
    Singurul motiv pentru care trag mai des spre cel de la Yves Rocher e că se separă mai greu cele două faze, însă ca eficiență mi se par la fel de bune ambele, cele mai bune din toate bifazicele încercate de mine. :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. si eu zic la fel :).

      yr n-am incercat, dar as fi curioasa :).

      Ștergere
  7. Este foarte eficient, indeparteaza machiajul foarte repede si in cazul meu. Si eu il folosesc pe ten, nu doar pentru curatarea machiajului ochilor. Nota 10!

    RăspundețiȘtergere
  8. Eu mai aveam putin intr-o sticla si l-am folosit ca sa curat pensulele de machiaj. Incredibil, am ramas si eu PAF cand am vazut cum le-a curatat. Nu l-am folosit pe ten pt ca am tenul gras si nu stiu cat de bine mi-ar face sa folosesc ceva pe baza de ulei. By the way, la multi ani frumosi si inspiratie multa. Te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. uite ca la asta nu m-am gandit! e bine de stiut, mersi de pont :).

      poate ar trebui sa incerci ocazional si pe ten fiindca nu mi se pare ca ar lasa o pelicula enervanta. e adevarat ca tenul meu e escat, dar nu prea suporta uleiul, cel putin nu pe termen lung..

      multumesc :).

      Ștergere
  9. E intr-adevar un produs foarte bun!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla