Treceți la conținutul principal

Gel pentru igiena intima cu apa de mare si propolis Apimond - review

  Salutare! Imi aduc aminte ca acum cativa ani am asistat la o discutie pe Facebook in care niscaiva doamne si domnisoare spuneau ca nu e ok din punctul lor de vedere sa scrii pe un blog despre produse special concepute pentru igiena intima, chipurile, e un subiect prea delicat. Nu m-am bagat in discutii pentru ca le-am simtit mult prea inversunate si orice argument as fi folosit, cu siguranta nu le-ar fi trezit interesul, dar mereu mi-am zis ca voi aborda aceasta tema pe blogul meu. Nu am reusit decat acum, dar mereu am trait cu impresia ca astfel de subiecte ar trebui sa existe pe cat mai multe bloguri pentru ca stupoare! exista persoane (unele chiar mature) care nici nu stiu de cate ori ar trebui sa se spele in zonele intime si cum s-o faca, asa cum eu am intalnit fete si femei carora le este rusine sa-si cumpere absorbante si tampoane. Asa cum va povestesc despre gelurile de dus pe care le folosesc, despre dulciurile pe care le mananc si multe alte povesti si povestioare din care ma cunoasteti mai bine, asa cred si ca ar trebui sa abordam igiena intima cu naturalete si simplitate - doar e o parte din viata noastra. Daca lumea ar fi mai deschisa cu acest subiect, totul ar deveni mai usor.


  Recunosc deschis ca de obicei folosesc gelul de dus obisnuit. Totusi, la viata mea am incercat mai multe produse speciale, dar majoritatea nu mi-au placut si n-am simtit nicio diferenta intre ele si gelul de dus, asa ca am ales varianta cea mai simpla. Ideea esentiala, daca faceti ca mine, este sa diluati mai intai gelul cu putina apa, niciodata sa nu aplicati direct produsul, fiindca e prea puternic.


  Cand am avut ocazia sa testez gelul Apimond am raspuns afirmativ pe data fiindca apa de mare si propolisul mi s-au parut a face o echipa foarte buna. De mica am auzit ca apa de mare este benefica in tratarea micilor probleme ginecologice, iar propolisul si aloe vera din compozitie au rol antibacterial, antifungic si antiinflamator. Produsul nu are nici sapun, nici SLS si nu modifica PH-ul. Mi s-a parut tare interesant ca este destinat si barbatilor, de obicei aceste produse se adreseaza exclusiv femeilor, dar pana la urma zonele sensibile au nevoie de atentie sporita, indiferent de sex.


   Gelul are o consistenta densa, are un miros destul de subtil de mare si propolis, e un miros placut. Spumeaza usor si este atat de bland incat nu cred ca ar face rau nimanui. Lasa o senzatie de curatenie desavarsita si prospetime, dar nu usuca deloc pielea. Este cel mai bun produs pentru igiena intima pe care am avut ocazia sa-l folosesc si ma bucura ca-i spornic. Are 200 de ml si poate fi folosit sase luni de la momentul deschiderii. Pretul e de 25 de lei (acum redus la 22 lei) ceea ce mi se pare foarte ok. Il puteti cumpara de pe site-ul Apimond. Si daca tot vorbeam despre frecventa spalarilor, eu consider ca de doua ori pe zi este super ok, nu e bine sa treceti de aceasta limita pentru a nu perturba echilibrul PH-ului.


  Despre gel numai de bine! Si despre ambalaj, la prima vedere, idem - arata foarte bine, plasticul din care e facut e gros, dar mi se pare ca textura gelului nu se potriveste cu recipientul in care se afla. Cand am deschis produsul prima data, a iesit niste gel si mi-a curs in palme, desi eu n-am agitat deloc sticla. In plus, mi se pare si destul de greu de dozat. E genul acela de supapa care aspira produsul: eu pun in palma o anumita cantitate, apas usor sticla, iar cand slabesc presiunea, gelul intra la loc. Cred ca intelegeti la ce ma refer. Ma gandesc ca un plastic mai subtirel ar elimina problema aceasta, dar e clar ca nu ma impiedic eu de acest motiv cand vreau sa folosesc gelul de la Apimond.


  Il recomand cu mare caldura, doar fiti atente cand deschideti prima data recipientul, sa nu-l irositi. Nota 10, e un produs de exceptie. O sa-l vedeti si in articolul cu favoritele lunii.



Kissez!

Comentarii

  1. Când am desfăcut prima oară flaconul mi-a curs puțin gel, știu la ce te referi, e foarte bun sfatul oferit, e de preferat să ținem flaconul în picioare măcar câteva minute înainte de a-l deschide.
    Igiena intimă nu mi se mai pare un subiect tabu. Cunosc discuțiile respective, nici eu nu am intervenit atunci, mi s-au părut de-a dreptul copilărești. Igiena intimă n-are o conotație sexuală, e un lucru absolut firesc, ca și spălatul pe dinți.
    Ofer și eu notă maximă produsului și sper ca multe fete să-l încerce pentru că este economic și foarte delicat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu inca ma minunez de gandirea unora si am observat multe fete in offline care inca au mari prejudecati. totusi, sper sa fim pe calea cea buna.

      Ștergere
  2. Eu am incercat gelurile pentru igiena intima de la Favisan, Avon, Oriflame. Nu am simtit nicio diferenta intre folosirea lor si folosirea altor geluri de dus. Unele femei sunt sensibile si trebuie sa foloseasca ceva delicat, insa ma deranjeaza cand citesc pe unele bloguri vesnica replica, uneori raspicat formulata: ”Nu ar trebui sa folosim niciodata gelul de dus obisnuit in zona intima”/”Zona intima are nevoie de produse speciale”/”In ziua de azi, cand exista produse ”special” formulate, orice femeie trebuie sa aiba un asemenea produs in baie”.
    1. Am citit etichetele multor produse pentru igiena intima si formulele nu difera de cele ale gelurilor de dus obisnuite. Eu am folosit intr-o vreme gel de baie pentru bebelusi, deoarece acela chiar avea o formula blanda, fara SLS, SLES. (multe geluri pentru igiena intima au SLS). Si cu gelul de bebei totuna mi-a fost.
    2. Eu imi cunosc corpul cel mai bine si stiu ce imi face rau si ce nu. Gelul de dus obisnuit, pentru mine, are aceleasi rezultate ca orice produs pentru igiena intima, gel de dus pentru bebelusi. NO DIFFERENCE! De aceea ma oftic cand spun asta pe undeva si cineva se trezeste sa ma critice.
    3. Sunt deschisa oricarui experiment, insa acest gel chiar nu l-as incerca pentru ca am observat ca produsele naturale care au propolis imi irita pielea. Banuiesc ca oi fi alergica...
    Din punctul meu de vedere, nu vad ce mare filosofie este sa vorbesti despre igiena intima. Daca lumea ar acorda mai multa importanta acestui subiect, poate nu mi-ar fi groaza cand am o ”urgenta” sa intru in toaleta unei cafenele, a unui restaurant, de teama bacteriilor si a fungilor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. sunt de acord ca fiecare stie ce-i mai bine pentru corpul sau. daca stai sa analizezi semnalele pe care ti le transmite, poti afla foarte multe despre ce nevoi ai.

      eu la inceput chiar credeam ca-s mari diferentele, dar pana la sfarsitul flaconului, ajungeam la concluzia ca tot cu gelul mi-e mai bine. totusi, apimondul asta mi se pare mult diferit. bineinteles, daca stii ca ai sensibilitate fata de propolis e bine sa-l eviti.

      eu inca observ ca exista fete cu mentalitate mai rea decat strabunicile noastre, chiar mi se intampla sa am prietene carora le este TERIBIL de rusine sa vorbeasca despre menstruatie :(.

      Ștergere
  3. Am folosit gelul intim de la Avon o perioada buna de timp, ne-am inteles bine, dar intotdeauna e loc pentru ceva mai bun si mai natural :) Tocmai ce mi-am comandat un flacon nou pentru ca cel vechi era pe terminate, dar acum voi tine minte si data viitoare il voi incerca pe acesta :D

    http://behindthelinesfs.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla