Treceți la conținutul principal

Happy birthday to me! :)

  Hello! Astazi este ziuaaaaaaaaaaaaaaa mea! :) Desi am avut parte de o perioada agitata, pare ca lucrurile s-au linistit, pe multe le-am rezolvat si pe altele cred ca am sa le rezolv in saptamanile care urmeaza. Asta nu poate decat sa ma bucure!


  Nu ma apuc de filosofii prea adanci legate de varsta pe care-o implinesc fiindca nu inteleg de ce unii devin agitati la schimbarea prefixului - de fapt nu se intampla nimic iesit din comun :)). E adevarat ca ma flateza putin faptul ca nu mi se dau anii din cartea de identitate, dar pana la urma am muncit la a-mi conserva cat mai bine cele primite de la natura folosind creme cu religiozitate, scapand de machiaj in fiecare seara si altele care tin de sfera noastra mult iubita de beauty :). Cred ca bulversarea sosita cu schimbarea prefixului e provocata de nemultumirea fata de sine, de faptul ca persoanele respective s-au pierdut undeva pe drum si ca si-au pierdut idealurile, de faptul ca nu au devenit o varianta mai buna in niciun domeniu. Eu stiu clar ca am evoluat din anumite puncte de vedere (din altele deloc, recunosc), dar consider ca am invatat cate ceva din trecut si ca o sa continui sa invat. Si poate conteaza ca ma pot bucura si acum din lucruri mici si ca stiu sa apreciez gesturi infime. Am o bucatica de copilarie in mine si inca o urma de idealism.


  Cat despre lucruri bifate pana la varsta asta (cica e moment de bilant), am avut un singur tel care ma obseda: sa vizitez cel putin 10 tari. Poate pare ciudata dorinta mea comparativ cu ceea ce-si doresc altii, dar asta mi s-a potrivit cel mai bine. Si sunt mandra ca mi-am implinit dorinta :).


  Acum cateva zile am primit si cel mai frumos buchet de flori (e imens) si am vrut neaparat sa-l admiram impreuna :). Toata lumea de pe strada mi-a privit florile si recunosc ca m-am simtit foarte bine :). A fost o surpriza frumoasa.

  30 sunt rosii si cel alb e pentru anul pe care-l incep chiar acum :). Eu simt ca varsta asta o sa-mi poarte noroc si poate va parea uimitor, dar chiar imi place cum suna :).


 

Kissez!


 

Comentarii

  1. La multi ani!!!Sa ai o zi presarata cu zambete si infrumusetata de oameni care tin la tine!!

    RăspundețiȘtergere
  2. La Multi Aniiiiiii! Sa fi sanatoasa, iubita si tot ce iti doresti tu sa se indeplinesca!

    RăspundețiȘtergere
  3. la multi ani alina!varsta e doar un numar deci nu trebuie sa ne preocupe asta, mai bine ne ingrijim sa ne mentinem spiritul tanar!sa ai o zi frumoasa!p.s. eu am 33 ani si ma simt mult mai bine ca la 23 :) !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. multumesc :). asa e, ar fi bine sa nu se mai streseze lumea cu numerele :).

      Ștergere
  4. La multi ani fericiti si sanatosi! Sa ai multa inspiratie si sa fii creativa ca pana acum. Multumim ca ne aduci zambetul pe buze atat de des! Te pup si te imbratisez.

    RăspundețiȘtergere
  5. Stiu ca acum vor incepe sa te bombardeze urarile de "La Multi Ani", insa nu pot rezista fara ca sa-ti urez si eu toate cele bune in aceasta noua etapa a vietii si asa cum ai spus si tu, varsta asta sa-ti poarte noroc! La multi ani, cu cat mai multe obiective bifate!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. o urare venita din suflet nu poate fi niciodata de prisos :). iti multumesc :).

      Ștergere
  6. La multi ani plini de bucurii, Alinuta!
    Multi scriitori au fost de parere ca femeia atinge maximul frumusetii sale intre 30 si 35 de ani, deci tocmai ce ai intrat in zona frumusetii maxime :)). Evident, se refereau la cazurile in care femeia se conserva. Sunt situatii in care, din pricina lipsurilor sau a necazurilor, femeile nu mai au grija de ele.
    10 tari, congrats! A fost un țel frumos, pana la 40 sa fie oare 20 tari?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. multumesc :).

      si eu aflasem ca 35 reprezinta apogeul, am vazut persoane la care asta s-a aplicat :). pe aici prin blogosfera noi poate chiar exageram uneori cu "conservatul" :)).

      multzu! sa fiu sincera pana la 40 as vrea sa vad toata Europa, dar e un tel cam indraznet :)).

      Ștergere
  7. Ce frumos e buchetul, l-am admirat si eu!Draga mea sa ai un an deosebit, plin de realizari si multe vise implinite, si mai ales sa fii iubita si sanatoasa!LA MULTI ANI!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ma bucur ca-ti place, rezista uimitor de bine :). multumesc :)

      Ștergere
  8. La multi ani fericiti si impliniti! Sa ai o zi superba!

    RăspundețiȘtergere
  9. Florile sunt superbe ca si tine de altfel!La multiiiii ani!:-****

    RăspundețiȘtergere
  10. La Multi Ani Alina ! Suntem nascute in aceeasi perioada .....duminica e si ziua mea !

    RăspundețiȘtergere
  11. La multi ani draga mea ,sa te bucuri in fiecare zi,sa fii fericita ,norocoasa si in primul rand sanatoasa. Sa ai parte de tot ce este bun pe acest pamant si sa-ti realizezi fiecare vis pe care-l ai . O zi buna si un week-end minunat . Te pup <3

    RăspundețiȘtergere
  12. La multi ani, scumpa prietena! Ce buchet superb ai primit!!
    Sa ai parte de tot ceea ce iti doresti, sa evoluezi frumos, dar sa ramai la fel din acolo unde nu trebuie sa schimbi nimic! :) Te imbratisez cu drag! Mii de pupici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. multumesc :). sper sa ma mai slefuiesc pe masura ce trece timpul :). eram sigura ca o sa-ti placa buchetul meu :).

      Ștergere
  13. La multi ani frumosi! Nu imi imaginam ca ai 30 de ani, dar asta e doar un numar. La anul schimb si eu prefixul, hi hi :)

    RăspundețiȘtergere
  14. La mulți ani, multă sănătate și fericire! Să gândești la fel și la următoarea schimbare de prefix, că gândești bine... e doar un număr!
    Eu mi-aș dori ca până la 30 ani să văd întreaga Europă, dar e un țel puțin cam prea îndrăzneț, mai ales dacă iau în calcul și celelalte obiective din următorii ani, care mă vor împiedica să călătoresc chiar așa de mult. :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. multumesc :).

      eu mi-am propus asta pana la 40, hai sa fim optimiste :)).

      Ștergere
  15. Mai, ca bine le mai zici tu de ziua ta... si nu numai!

    Happy birthday to you,
    Happy birthday to you, Happy birthday dear Alina...
    Happy birthday tooo yoouuu!!!
    <3

    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
  16. Happy Birthday dear

    Love Vikee
    www.slavetofashion9771.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  17. La multi ani Brumaricooo!
    Sa fii fericita, sanatoasa, vesela si plina de inspiratie! :D
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  18. La multi aaaaaaaaaaani!!! Sper sa realizezi tot ce iti propui, sa ai parte de multe, multe bucurii!
    Mno, clar ca varsta e doar un numar! Eu o sa implinesc 26 de ani, am copil de 5 ani si ma mir de mine cateodata ce imi ”puie” mintea. We will be forever young! :))
    Best wishes!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla