Treceți la conținutul principal

Bvlgari Omnia Indian Garnet EDT - review

  Buna fetelor! Cu siguranta imi stiti slabiciunea fata de aromele Bvlgari si in special fata de cele Omnia. Inca de la lansare, in 2014, cea mai recenta versiune Omnia mi s-a parut foarte tentanta fiindca e inspirata de interesanta Indie. Fiind un taram al contrastelor, al aromelor imposibil de uitat, al mirodeniilor si al exotismului, eram sigura ca alaturarea va fi remarcabila. Si nu m-am inselat!


  In acelasi ambalaj tip bijuterie ca al intregii colectii, dar de aceasta data intr-o nuanta temperata de portocaliu, Omnia Indian Garnet m-a cucerit rapid si iremediabil. De la prima adulmecare am simtit ca intre mine si el s-a creat o legatura speciala, acel gen de legatura care stii clar ca va dura ani de zile si ca nu ma voi plictisi de aroma sa.


  Calitatea cea mai laudabila a parfumurilor Omnia e faptul ca toate au o baza comuna, eleganta, delicata si totusi puternica, inconfundabila, insa fiecare varianta vine cu ceva nou. Reinterpretarea aromei de baza este desavarsita de fiecare data. Eram tare curioasa sa vad cum aceasta delicatete se va potrivi cu atingerile orientale ale Indiei, care sunt puternice, mai salbatice si pasionale. Ei bine, Bvlgari a scos o capodopera, cel putin in opinia mea, fiindca exotismul e, la randul sau, fin! Incepe cu o delicata combinatie de citrice (nefiind totusi o aroma fresh), care se transforma intr-o explozie floral-fructata, apoi devine mai calda, lemnoasa si usor condimentata. Poate a contat mult si momentul in care am inceput sa-l folosesc, insa pentru mine este cu certitudine un parfum de toamna. Asemenea frunzelor aramii alaturi de care am hotarat sa-l pozez, imi inspira calm, liniste, o bogatie de arome si ma incazeste la fel de duios precum o face soarele bland de sfarsit de octombrie!


 Persistenta este fara cusur! Desi folosesc putin, simt aroma pe parcursul intregii zile, ba chiar si toata camera mi-e mereu parfumata intr-un mod subtil, dar de neuitat. In opinia mea este una dintre cele mai incantatoare variante Omnia. L-am pus pe primul loc alaturi de Crystalline si l-a intrecut pe Coral, care tot accente fructate are. Daca va place seria Omnia, cu siguranta o sa va placa si Indian Garnet. Eu ii dau nota 10.


  Acum sa trecem si la detaliile achizitiei! De data aceasta am experimentat cu o noua parfumerie online, brasty.ro! Remarcasem acest site de ceva vreme, mi s-a parut profi si cu preturi foarte bune. Stiu ca intotdeauna cand se vorbeste despre o parfumerie, intrebarea care se naste pe buzele tuturor e: sunt parfumurile originale? Ei bine, parfumul meu in mod cert este original. Chiar daca parea perfect in mainile mele, dar si prin complexitatea aromei, i-am verificat codul unic pe Checkfresh.com si am aflat ca e produs in februarie 2014! Pretul a fost foarte bun cand l-am comandat eu, e la reducere si acum, doar 130 de lei pentru 40 de ml. Pachetul a venit super-rapid, ambalat ireprosabil si am primit si o mostra cadou :). Eu sunt foarte multumita de experienta avuta!




  Aruncati si voi o privire in oferta magazinului online brasty.ro! Gasiti aici doar produse originale cum ar fi parfumul potrivit pentru voi si pentru cei carora vreti sa le oferiti un cadou, sau ceasul de mana visat, care sa completeze perfect stilul vostru!


 Ati comandat vreodata de pe brasty? Ce va tenteaza?




Kissez!

Comentarii

  1. Nu am comandat niciodata de pe brasty; sincera sa fiu, nici nu auzisem de site, insa acum o sa-l cercetez. Daca ar fi sa raman pe aceeasi gama, mi-as comanda Bvlgari Omnia Amethyste. Mi-a placut foarte foarte mult.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu eram fascinata de ani buni de crysralline, dar imi plac toate foarte mult :).

      Ștergere
  2. Uuuu... inca un Omnia?
    Sa il folosesti cu placere pana la ultimul strop, sunt convinsa ca miroase demential! :)

    RăspundețiȘtergere
  3. tu si parfumurile..si cu asta am spus tot :)

    RăspundețiȘtergere
  4. E clar că ai o pasiune pentru Omnia, nu doar pentru parfumuri în general. :)) Și-mi place cum l-ai descris pe ăsta, sună bine de tot!

    RăspundețiȘtergere
  5. Super magazin, eu am comandat de la brasty.ro si sunt foarte multumita. Sunt ieftini si au esantioane de parfum original de 10 ml la super pret. Nu e nevoie sa-ti cumperi tot parfumul daca vrei sa incerci ceva nou.
    Frumos articol Alina!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla