Treceți la conținutul principal

Lapte demachiant cu unt de shea L'Occitane- review

  Ciao! Demachiantul L'Occitane cu unt de shea a ajuns in casa mea pe la inceputul anului, insa am avut asa multe produse pe care trebuia sa le testez, incat acestuia i-a venit randul dupa mai bine de sase lui. La rastimpuri ma uitam cu jind la el, dar faptul ca expira in jumatate de ani de la deschidere m-a facut sa-l pastrez pentru vremea in care puteam sa-i acord toata atentia mea.


  Il gasiti in magazinele fizice sau in cel online L'Occitane, are 200 de ml, pretul de 76 de lei si e conceput pentru tenul uscat. Vine intr-o sticla simpla, frumoasa si cu o pompita ce dozeaza perfect. Cum am incercat si uleiul din aceeasi gama, asteptarile mele erau ridicate.




  Am dat de un demachiant cu o textura medie, nu e lapte in adevaratul sens al cuvantului, e mai dens, cu un miros frumos de shea/karite pe care il are intreaga gama si care parea foarte placut la atingere. Demachiaza foarte bine! Dupa cateva miscari si putine dischete demachiante tenul meu e perfect curat, insa acest demachiant imi usuca tenul chiar tare. E un produs puternic, agresiv, ce dizolva aproape imediat orice urma de make-up, ba chiar si pe cel waterproof si, prin urmare, e cam dur cu o piele uscata si sensibila. Din cauza uscarii excesive, m-am trezit si cu cativa monstruleti :(. Bineinteles ca-mi parea rau si de eficienta sa, de pretul pe care il are (ma apuca zgarcenia cateodata)... Norocul meu a fost ca am decis ca imediat dupa demachiere, literalmente in a doua secunda, sa-mi tamponez tenul cu apa florala de imortele fiindca ma impac foarte bine cu genul acesta de produs. Ei bine, mi-a echilibrat ph-ul si asa am putut sa folosesc demachiantul in continuare, dar de unul singur cu siguranta mi-ar fi creat neplaceri.


  Concluziile? Desi e un demachiant bun, este destinat unui ten uscat si sensibil fiindca are in componenta unt de karite. Ma asteptam sa fie mult mai bland, iar agresivitatea lui m-a surprins. Totusi, nu pot trece cu vederea rapiditatea cu care indeparteaza machiajul. Sa-i dau un 7? Produsul acesta chiar m-a bagat in ceata :(.




Kissez!

Comentarii

  1. Păcat de el! :( Îmi place mirosul gamei, dar oricum nu cred că m-aș îndura să dau atâția bani pe un demachiant, la câte ieftine și excelente am descoperit. :D Însă produsele lor pentru corp îmi plac la nebunie și nu ratez niciodată reducerile.

    RăspundețiȘtergere
  2. Păcat de el! :( Îmi place mirosul gamei, dar oricum nu cred că m-aș îndura să dau atâția bani pe un demachiant, la câte ieftine și excelente am descoperit. :D Însă produsele lor pentru corp îmi plac la nebunie și nu ratez niciodată reducerile.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu n-am foarte muta experienta cu ei, dar uleiul demachiant si crema cu flori de cires m-au dat pe spate :).

      Ștergere
  3. chiar aș fi foarte curioasă cum s-ar împăca cu tenul meu care după 2 ore de la curățare arată de parcă nu l-aș fi îngrijit de luni de zile (adică am tenul foarte gras), dar chiar acum sunt foarte în pană de bani...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. s-ar putea sa-ti placa. in preajma Craciunului cu siguranta L'Occitane vor avea promotii, poate profiti atunci.

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla