Treceți la conținutul principal

Sampon regenerant Gerovital Tratament Expert - review

  Salutare! Pentru astazi v-am pregatit un mic review al noului sampon Gerovital. Face parte din gama Tratament Expert, are 125 de ml, un ambalaj simpatic, micut si util in calatorii, iar pretul sau e de aproximativ 11 lei pe site-ul Farmec. Il mai puteti gasi in Dm, Auchan, Kaufland si alte magazine de acest gen. In plus, mai exista si varianta de 250 de ml care costa in jur de 16 lei.


  Deoarece mama se vopseste de cativa ani buni si uneori isi simte firul de par atacat, am decis s-o las pe ea sa incerce acest sampon si sa-mi comunice impresiile ei, iar eu mi-am notat cu atentie tot ce mi-a zis. Ea are un par normal, fara predispozitie la matreata, un fir grosut si destul de rezistent.


  In primul rand, avem de-a face cu un sampon incolor, cu o textura destul de densa. Mirosul este placut, usor floral si destul de delicat. Mama face parte dintre persoanele care adora sa simta parul scartaind de curatenie si samponul de la Gerovital chiar face asta, fara a usca parul. Scalpul e perfect curatat si senzatia de prospetime dureaza mai mult decat in cazul altor sampoane. In plus, ofera volum parului si stralucire. Am inteles ca produsul se consuma greu si ca cei 125 de ml sunt chiar spornici. Intr-adevar, i-am dat samponul acum cateva saptamani bune si mai e mult in recipient. De regenerare cred ca am putea vorbi dupa luni bune de utilizare, dar pana atunci mi-a zis ca are impresia ca parul ei pare mai puternic si ca face fata mai bine vopistului (si chiar si-a colorat parul in urma cu vreo zece zile).


  Pe scurt, mama e tare incantata de el si ma bucur tare mult ca i l-am daruit. Mi-a spus ca ia in considerare sa si-l cumpere si format mare si ca-i da nota 9,5! Pai daca mama zice, inseamna ca asa e :)).



  Voi ati incercat acest sampon de la Gerovital?


Kissez!

Comentarii

  1. Știi, mama ta e o norocoasă având firul de păr mai gros și scalp fără predispoziție la mătreață.

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu am incercat pana acum sampoanele Gerovital dar cred ca le voi da o sansa.
    Toata lumea le lauda. :D

    RăspundețiȘtergere
  3. Mie mi-a facut muuulta matreata, dar scalpul meu e unul fooooarte pretentios! Pup!

    RăspundețiȘtergere
  4. ma tenteaza noua gama inca de cand am vazut ca a aparut, poate ii dau o sansa

    RăspundețiȘtergere
  5. Și mie-mi place, mai mult decât m-aș fi așteptat. N-aș putea să spun că face ceva ieșit din comun, dar îmi place cum lasă părul, mie nu mi-a cauzat probleme la nivelul scalpului (deși e sensibil și al meu) și la banii ăștia ce aș putea să mai vreau? :))
    Masca de păr din gamă e de asemenea foarte bună!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. uite ca nu m-am gandit sa incerc si masca, poate ar trebui :)).

      Ștergere
    2. În urmã cu câteva luni mi-am îndreptat pãrul cu o placã foarte bunã. Mulțumitã de rezultate, mi l-am îndreptat 2 sãptãmâni, nu am mai continuat pentru cã pãrul meu a rãmas drept în unele pãrți. Eu îl aveam foarte creț, și lung de asemenea. Mi-am luat acum 3-4 zile acest șampon. M-am spãlat pe cap de douã ori pânã acum. Oare va putea sã-mi schimbe pãrul, așa cum l-am avut din totdeauna, creț.??? Cât timp sã folosesc acest produs?

      Ștergere
    3. de la sampon nu cred sa vezi imbunatatiri, dar in cateva saptamani ar trebui ca parul tau sa-si revina complet. eu am parul foarte drept, deci nu m-am confruntat cu asa ceva, insa stiu ca placa afecteaza parul doar daca o folosesti des si pentru o perioada mult mai lunga.

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla