Follow this blog with bloglovin

Follow on Bloglovin

Totalul afișărilor de pagină

vineri, 11 decembrie 2015

Sondaje online: Marketagent plateste sau nu?

  Salutare! Stiu ca postarile despre sondajele online sunt mereu la mare cautare si am promis ca revin cu noutati! Iata ca astazi o sa va povestesc despre un alt panel de sondaje online si, culmea, e un panel caruia eu nu i-am acordat prea multa atentie.


  Pe scurt, daca va inscrieti la panelurile de sondaje, veti primi invitatii direct pe mail si nu trebuie decat sa urmati linkul si sa completati chestionarul. Lungimea chestionarelor si punctele pe care le primiti, cat si frecventa cu care veti gasi sondaje difera de la persoana la persoana fiindca ei cauta oameni cu profiluri diverse.


  Despre Marketagent am aflat de la o cititoare de-a mea si am fost de acord sa incerc, as completa sondaje si in somn, pe mine ma relaxeaza ocupatia asta. Fiindca sunt inscrisa la mai multe paneluri, dupa o scurta perioada de timp l-am confundat cu alt panel (mare prostie am facut) si nu pot spune ca mi-am dat mare silinta in completarea chestionarelor. Uneori o faceam, alteori nu. Zilele trecute m-am logat in cont si nu mica mi-a fost mirarea sa observ ca s-au adunat cativa euro chiar si asa. Si uitasem complet ca plata se poate cere la doar 2 euro! Banii vin virati in PayPal, iar comisonul este de doar 10 centi. Daca plata e mai mare de 15 euro dispare si acest mic comision.


  Eu am cerut plata la 5,5 euro ca sa vad daca functioneaza si daca se tin de cuvant si m-a surprins foarte placut ca am gasit banii in PayPal dupa mai putin de 24 de ore. Oamenii sunt parolisti, foarte rapizi si mi-au lasat impresia ca pe termen lung sunt si profitabili. Niciun panel n-a virat asa de rapid banii! Si banii, putini ei asa, mi-au picat perfect fiindca tocmai voiam sa fac o comanda pe Elefant cu ceva cadouri de Craciun (si cu un cadou si pentru mine), s-o platesc prin PayPal si-mi lipsea un euro :)). Asa ca da, Marketagent plateste!
 
  Si daca tot vorbim de PayPal, eu am acest cont atasat de un card Maestro. E foarte usor de facut, recunosc ca si eu am fost putin tematoare desi citisem tone de incurajari si tutoriale. Mi-a venit sa rad ulterior de cat timp a trecut pana mi-am facut curaj sa fac contul.  Si, revenind la sondaje, va puteti inscrie pe bannerul Marketagent (primul banner, sus, cu un omulet) pe care il gasiti pe coloana din dreapta a blogului meu;). ------>   Pe pagina mea de Facebook va asteapta un concurs :).

Kissez!


 

2 comentarii:

  1. folosesc paypal de 4 ani si sunt foarte rapizi de incredere

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu mi-am facut curaj mai de curand, dar e asa simplu de facut plati incat m-a prins :).

      Ștergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...