Treceți la conținutul principal

Un ceai, un gel si pregatiri!

  Salutare! Ati terminat cu pregatirile de Craciun? Eu mai am de impodobit bradul si sa impachetez niste cadouri. Contrar altor ani cand terminam pregatirile cu mult timp inainte, de data asta am facut totul in ultimele doua zile, nu m-am stresat deloc si imi pare ca lucrurile s-au asezat ok. Ba chiar am cautat agitatia si nerabdarea specificica perioadei premergatoare Craciunului. Ceva se intampla cu mine, mai ales ca mi s-au schimbat si gusturile in ceea ce priveste cosmeticele :)).



   Cu atatea schimbari in jurul meu cred ca am vrut sa le sfidez, fiindca astazi va povestesc despre o aroma care mi-a placut intotdeauna la nebunie: combinatia dintre mar si scortisoara! Iubesc tot ce are miros sau gust de mar cu scortisoara, asa ca atunci cand am vazut la Ela (pe blogul Ella's Beauty Corner) ceaiul Celmar, am zis ca nu se poate sa treaca sarbatorile astea fara sa ma delectez cu el! Fata de ceaiurile Celmar am doar cuvinte de bine dupa celelalte doua sortimente incercate anul trecut, asa ca asteptarile mele era uriase!




  Ce bine arata si cutia! Inauntru sunt 20 de pliculete simple, fara snur. Cum l-am luat, cum am fugit cu el acasa si mi-am facut o cana. Este... DIVIN! Gustul bun de mar si scortisoara atat cat trebuie in opinia mea: nici foarta multa, dar se simte bine. Asa cum zicea si Ela, ma duce cu gandul la vinul fiert, doar ca e o varianta mult mai safe si fara alcool, bineinteles :).



  Apropo de vinul fiert, pana acum doi ani nu-mi placea deloc bautura asta, dar cred ca din cauza ca prima data cand am baut, am nimerit un vin mai putin bun. Acum imi mai cumpar cate-un pahar de la Targul de Craciun si atata timp cat nu-i foarte tare, imi place. Bineinteles ca la targurile de acest gen, turta dulce, merele glazurate, kurtos kalacs, ciocolata de casa si nuga (cu nuca, va rog) reprezinta tentatiile mari! :))



  Revenind la ceai, e minunat, trebuie indulcit doar putin de tot si daca va place combinatia asta trebuie NEAPARAT sa vi-l luati. Eu l-am cumparat din Auchan si a costat mai putin de 4 lei.


  Inutil sa va spun ca o sa-l astept si pe Mos Craciun band din ceaiul Celmar!


  Ce-i cu poza de mai sus? Paaaaai, am fost la Dm ieri si vazand ca mai sunt doar patru recipiente de Frozen Breeze, n-am rezistat sa nu-l iau. E editie limitata, daca ramaneam fara el? :))


 
  Nu-mi ramane decat sa va urez spor la ultimele pregatiri, cu urarile ne citim maine, fiindca voi fi online :). See ya!


Kissez!

Comentarii

  1. Ce mă bucur că ai găsit ceaiul și că-ți place!
    Nu mai zic cât de tentant arată gelul ăla de duș! Când am fost ultima oară în DM am văzut din depărtare raftul cu gelurile lor și am decis să le ocolesc, nu glumesc când zic că nu mai am loc unde să le pun. :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. e super, stiam eu ca o sa fie bun de cand l-am vazut la tine :)).

      si eu am vrut sa ma potolesc, dar nah...editie limitata :)).

      Ștergere
  2. Sper sa ai parte de un Craciun asa cum ti-l doresti! Spor la pregatiri si tie! Eu aproape am terminat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. multumesc! Craciun fericit!

      eu am fost tare calma anul asta la pregatiri, nu m-am agitat deloc :)).

      Ștergere
  3. Imi trebuie si Frozen Breeze :D

    RăspundețiȘtergere
  4. Craciun fericit, Alina!
    Cheers cu vin fiert! pup

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla