Treceți la conținutul principal

Crema cu extract de melc Elicina - review

  Hello! Sunt curioasa daca exista cineva care acces la internet sau la TV care n-a auzit de cremele cu melc. Ele promit o multime de lucruri: tratarea acneei, reducerea ridurilor, a vergeturilor, a cicatricelor si multe multe altele. Cu alte cuvinte, par creme minune si recunosc deschis ca mereu m-a tentat sa incerc un astfel de produs.


  Bineinteles ca din momentul in care cremele cu melc au devenit cunoscute, a aparut si o suita de fake-uri care trebuie ocolita fiindca ingredientele lor sunt de cele mai multe ori indoielnice si pot face mai mult rau pielii decat bine. Eu am testat Elicina, care a fost brevetata international, care contine 80% extract de melc si care este o crema naturala, organica, hipoalergenica, inodora si incolora.Partea buna este ca exista o varianta special conceputa pentru tenul uscat si sensibil. E ceva mai scumpa decat crema pentru orice tip de ten, dar persoanele cu ten uscat stiu cat e de greu sa gasesti echilibrul pielii.


  Eu am primit crema intr-o cutie de lemn absolut adorabila in care deja am depozitat tot felul de maruntisuri. Partea super faina a fost ca eu chiar voiam sa-mi cumpar o astfel de cutie, asa ca a venit la tanc! Am mai gasit in cutie si doua seturi de testere pentru piele ca sa-mi dau seama ce tip de ten am.


  Sa va spun ca dupa ce-am facut testele, am ramas placut surprinsa. Stiti ca mereu ma plang de piele uscata si deshidratata, dar se pare ca pomezile mele dau rezultate si ca rutina mea de ingrijire este buna: testele mi-au aratat ca am piele normala pe frunte si obraji, uscata pe nas si barbie, iar hidratarea e buna pe frunte si bunicica in rest (restul fetei, gat, decolteu).

  Sa revenim acum la crema:
 Vine intr-un borcanas dragut, de 40 de ml. Arata chiar elegant as putea spune. Crema e alba, are o textura destul de usoara, intra rapid in piele. Nu este comedogena si chiar reprezinta o buna baza de machiaj. Acest aspect a fost deosebit de important, fiindca mi-am propus s-o folosesc de doua ori pe zi, dimineata si seara. Are un usor miros, nu deranjeaza cu nimic si dispare rapid.


  Eu nu ma confrunt cu mari probleme ale tenului cand vine vorba de acnee, pete cauzate de soare, cicatrice nu am, insa exact inainte sa primesc crema, m-am trezit cu o... chestie pe ten. Intre sprancene mi s-a format ceva ce semana cu un cos, insa saptamani in sir a ramas in acelasi stadiu. Pielea era cam ingrosata, nici nu se dezvolta, nici nu trecea, deja ma enerva, mai ales ca se vedea si sub fondul de ten. Plus ca nah! Intre sprancene??? Deja imi venau in cap tot felul de glume legate de unicorni :)). Vreau sa va spun ca dupa doua zile dupa ce-am folosit Elicina s-a estompat, iar dupa patru zile nu se mai vedea deloc.


  Pielea ramane foarte supla,imi place mult senzatia, dar as fi vrut sa fie puuutin mai grasa. Nu-i nimic, am gasit remediul si la cateva seri aplic uleiul de aloe si asa sunt multumita :). Nota 9,5.


 Concluzia ar fi ca sterge micile probleme ale pielii in cateva zile si eu chiar cred ca folosita pe termen lung ar fi un bun aliat in regenerarea tenului. Atentie! Dupa 7-10 zile, pielea ar putea capata un aspect inestetic datorita faptului ca bacteriile cauzatoare de infectii ajung la suprafata pielii. Acest lucru este absolut normal si este semnul ca Elicina isi face efectul. M-am trezit si eu cu mici cosulete, insa au trecut in cateva ore.


  Daca va tenteaza, atat crema pentru ten sensibil si uscat, cat si cea pentru toate tipurile de ten sunt la reducere si le gasiti aici, pe elicina.ro si in plus o multime de informatii utile.


  Voi ati testat crema Elicina? Va tenteaza?




Kissez!




Comentarii

  1. O cutie mare pentru o cutie mica. :) Crema cu extract de melc am vrut sa incerc de la Gerovital, daca nu ma insel.

    RăspundețiȘtergere
  2. Am mai citit undeva despre crema asta, la fel, numai de bine. Pare interesanta. Bine, nu sunt pregatita sa dau atat pe o crema, dar e bine de stiut. :D

    RăspundețiȘtergere
  3. am vazut crema in DM parca,dar nu m-am putut decide daca sa o cumpar sau nu..mai ales ca am ten mixt..dar tot am ramas curioasa

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. daca o iei pe cea pentru toate tipurile de ten nu cred sa nu ti se potriveasca :).

      Ștergere
  4. Ma tenta...pana am vazut pretul :)).Eu sunt destul de multumita de cea de la Herbagen.

    RăspundețiȘtergere
  5. E faină ideea, mai ales că eu încă mă confrunt cu acneea hormonală. Dehn asta e, m-am împăcat la 24 de ani că tenul meu mă mai deranjează cu chestii din astea.

    RăspundețiȘtergere
  6. tin minte ca era mare buzz la tv cu cremele alea. totusi, nu m-au atras asa tare pana acum. Poate ar fi momentul :D

    RăspundețiȘtergere
  7. Prețul nu mi se pare exagerat, dacă dă rezultate bune, dar posibilitatea de a procura niște mostre sau o variantă mini a cremei cred că ar fi fost o idee bună. :D

    RăspundețiȘtergere
  8. Nu am mai auzit de aceasta firma pana acum, dar ma tenteaza sa incerc ceva cu extract de melc :)) Poate la un moment dat in viitor :)

    RăspundețiȘtergere
  9. Am cumparat-o! Nah, sunt in "depresie" datorita petelor maro de pe fata (melasma?) si as incerca orice. O incerc de 3 zile, dar nu e singura crema impotriva petelor pe care am aplicat-o in ultima saptamana, asa ca nu stiu al cui e efectul. Petele s-au estompat in proportie de 10-15%, ceea ce imi da o speranta.
    La DM costa 189 lei.

    RăspundețiȘtergere
  10. Bună seara. Am si eu o intrebare crema aceasta e buna si la petele ce apar de la boala Vitiligu? Multumesc.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla