Treceți la conținutul principal

Crema de maini Melkior Intensive Repair - review

   Salutare! Astazi a venit vremea sa va povestesc despre crema de maini Melkior. O folosesc de ceva vreme si cu siguranta va fi si in postarea cu favoritele lunii, dar hai sa va spun si datele esentiale: are 50 de ml, pretul de 45 de lei si puteti s-o comandati de pe site-ul oficial Melkior sau s-o cumparati din magazinele fizice din tara.



  Vine intr-un tubulet elegant, simplu si poarta pe spate un citat foarte dragut :).

  Textura este densa, dar la atingere seamana cu un balsam, se intinde repede si se absoarbe la fel de eficient. Mirosul m-a dat pe spate! Imi place atat de mult cum miroase incat mai toata ziua in adulmec mainile. Nu-mi dau seama exact a ce miroase, dar gandul ma duce la iasomie ori crin, adica o aroma puternica, feminina, usor de remarcat! Iar mirosul persista ore in sir, spre fericirea mea.


  Crema nu este deloc grasa sau lipicioasa asa ca nu trebuie sa am prea multa rabdare atunci cand o aplic. In opinia mea este mai mult o crema hidratanta decat hranitoare. Cu alte cuvinte, este ideala pentru pielea deshidratata, ce are nevoie de o textura usoara, care sa-i lase impresia de apa in piele. Pentru pielea foarte uscata, care faci rani deseori de la frig nu cred sa fie suficienta. Nu m-as hazarda sa spun asta fara motiv, dar din cauza gerului de afara m-am pricopsit cu o zona rugoasa pe dosul palmei si chiar daca produsul Melkior mi-a calmat zona considerabil, nu a netezit complet pielea.


  Sunt absolut convinsa ca aceasta crema este perfecta in special vara, cand mai stau la soare si simt nevoie de extra-hidratare! Oricum, imi place si acum, e o varianta demna de luat in seama. Nota 9!





Kissez!



Comentarii

  1. pare o crema interesanta si imi place mult ambalajul. insa mi se pare cam scumpa pentru o crema de maine. :D
    puuup!

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu aveam probleme cu mainile mereu. Când e frig afară îmi erau foarte uscate și îmi crăpau(până la sângerare), iar vara îmi transpiră palmele si nici nu vreau să văd crema de mâini! O cremă descoperită în toamna trecută mi-a salvat mâinile și acum, în timpul iernii. Este crema de mâini cu lăptișor de matcă de la Avon Care. Am citit despre ea la o bloggeriță și mi-am luat-o. Ea o folosea pentru picioare, fiind foarte hrănitoare și o folosesc și în scopul acesta. Este atâââât de hrănitoare! La început trebuie să masezi ceva mai mult până intră în piele, dar odată intrată acolo e, nu lasă peliculă grasă la suprafață. Nu mi-ai crăpat niciodată mâinile în această iarnă. Crema aceasta de la Melkior n-ar face față mâinilor mele. Mai rămâne doar transpiratul palmelor, vara, stresul meu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. parca mi-ai scris de ea in lunile anterioare, stiu ca mi-a ramas ceva in cap legat de crema asta. posibil s-o iau dupa ce termin ce am prin casa :).

      Ștergere
    2. Eu nu mai stiu daca ti-am mai scris de ea :)) Si acum vad cate greseli de exprimare sunt in comentariul meu. :(

      Ștergere
    3. nu-s greseli, stai calma! :)

      eu zic ca e posibil sa-mi fi scris, dar oricum e bine ca am retinut-o :).

      Ștergere
  3. Cat m-am chinuit sa citesc citatul de pe spatele tubuletului! Pana la urma mi-am dat seama ca pot sa maresc poza.. off, e joi :))
    Eu am o gramaaada de creme de maini, nu ca le-as fi cumparat, multe le-am primit. Dar mnah.. trebuie folosite. Totusi, am decis ca nu mai vreau niciun produs in tub/sticla/ambalaj mare. 50-100ml e mai mult decat destul. Ca mai trebuie? Mai cumpar. Dar am cateva care numai nu scad :))
    Te pup, Alina!

    RăspundețiȘtergere
  4. Și mie-mi place mirosul care-l lasă pe mâini, deși din tub nu mă încântă, e cu totul alt miros parcă.

    RăspundețiȘtergere
  5. Tare imi plac mie cremele astea cu gramaj mic! Nu ocupa mult spatiu, se termina repede :D

    RăspundețiȘtergere
  6. Cand ajung in tara va fi printre primele lucruri pe care mi le cumpar :D

    RăspundețiȘtergere
  7. Pretul nu e tocmai prietenos dar Melkior are produse de calitate si o strategie de marketing inteligenta! Chiar ma tenteaza crema asta...
    Kisseees!
    Ilda
    Lavender thoughts

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla