Treceți la conținutul principal

Mostre, mostre ;)

  Salutare! Iata ca am reusit sa folosesc toate mostrele din casa si cum am tras niste concluzii, era pacat sa nu le impart cu voi.
  Am avut de testat multe mostre Ziaja!

- gel anticelulitic Ziaja Slim. In primul rand mi-a placut mirosul, pe mine m-a dus oarecum cu gandul la mare, desi nu este o aroma acvatica. Totusi, este destul de fresh si foarte diferita de majoritatea produselor anticelulita care au mai degraba un miros greu. Textura fluida, intra surprinzator de repede in piele si o lasa foarte fina! Chiar daca produsul nu merge mana in mana cu masajul, rezultatele mi se par vizibile dupa cateva mostre si as fi tentata sa incerc produsul full-size.


- lotiune de corp cu lapte de capra Ziaja. Produsele cu lapte de capra au cel mai mare succes, cel putin asa am aflat de curand din statisticile Ziaja. Este destinata in special pielii uscate si deshidratate, asa ca am fost cobaiul perfect :)). Textura este densa, ma gandeam ca o sa dureze o ora pana sa intre in piele, dar surpriza! se absoarbe rapid, lasa o piele catifelata. Mi-a mai lasat impresia unui produs care intra destul de adanc in piele, iar mirosul este foarte placut: o combinatie de lapte, cu usoare accente florale. Mi-ar placea s-o am si in varianta mare.


- crema pentru ten Manuka Tree Purifying. Din start, crema nu este destinata tipului meu de ten, asa ca am dat mai departe din mostre si eu am incercat doar una. Textura pare densa si destul de grea, dar intra rapid in piele. Nu mi se pare ca ar matifia foarte tare tenul. Miroase revigorant, dar mai multe nu pot spune despre ea.


- crema pentru ten Ziaja cu ulei de argan. Crema asta a fost potrivita pielii mele, asa ca am folosit toate mostrele. E o crema foarte densa, pe piele se simte mai mult grasa decat uleioasa. Intra destul de repede si, per ansablu, ca textura, am asemuit-o cu Nivea, crema clasica, in cutiuta albastra. E o baza buna de machiaj, protejeaza destul de bine tenul. E ok, dar eu prefer o crema care sa ma ajute si cu hidratarea.
- unt de corp cu ulei de masline. Mi-a placut tare mult! Textura densa, se absoarbe rapid, pielea ramane catifelata si parca cu o textura imbunatatita pe termen destul de lung. Mirosul a fost un alt plus, nu e de ulei de masline, ci e ceva mai elaborat, foarte placut, usor revigorant sau cel putin asa l-am perceput eu. Cu siguranta as vrea si full-size :).


- crema de dus cu unt de portocale. Cu ajutorul acestor mostre mi-am adus aminte de sticla de 500 de ml pe care am consumat si careia i-am facut review aici.


- sampon cu unt de cacao. La prima vedere nu parea un produs potrivit parului meu, dar a curatat destul de bine parul. De ingrasat, mi s-a ingrasat cam dupa o zi si ceva, dar nu ma mir, asa patesc cu aproape toate sampoanele, exceptand Syoss.


- masca cu unt de cacao. Eu am avut balsamul din gama full-size, dar masca mi s-a parut ca miroase chiar mai bine decat balsamul. Textura densa, se intinde usor pe par, se clateste ok, lasa parul frumos parfumat. Un produs bun, posibil sa vreau full-size.
  Acum am terminat cu Ziaja si ne indreptam spre L'Occitane.

- crema de maini cu unt de shea. Am avut produsul full-size despre care am scris aici.

- crema pentru corp cu unt de shea. Acelasi miros ca si in cazul cremei de maini. Aroma este destul de puternica, cred ca e pe gustul multora. Textura foarte densa, usor uleioasa. Intra in piele dupa un masaj mai intens, lasa piele catifelata. Intr-adevar, un produs cu textura bogata, potrivit pielii foarte uscate. L-as mai folosi ocazional, nu zic nu :).
- crema de noapte Skin Geometry Flormar Advice. Are o textura fluida, intra foarte repede in ten. Mi-a placut mult mirosul care m-a dus cu gandul la inghetata de vanilie. Nu, nu miroase propriu-zis a inghetata, dar asta a fost impactul asupra mea :)). Desi la inceput am zis ca mi se potriveste, a doua zi dimineata am remarcat patru (!) cosuri pe gat, in conditiile in care mie nu-mi ies cosuri in acea zona decat extrem de rar. Si unul pe maxilar. No-no :(.
- Vichy Liftactiv Supreme. Mostre Vichy am incercat o tona la viata mea, asa ca am dat navala si in pliculetul Supreme. Miros fin, textura medie, se intinde usor, se absoarbe in cateva secunde. Baza buna de machiaj. Efectul mi-a placut, dar dupa aplicare simteam niste furnicaturi pe ten, furnicaturi pe care le simt doar daca folosesc o crema prea puternica pentru tenul meu. Peste cinci ani cu siguranta nu o sa mai simt furnicaturile si atunci poate o s-o iau in considerare.


  Cam asta e! Concluzia e ca produsele de corp de la Ziaja imi fac cel mai tare cu ochiul! :)


  Voi ati incercat ceva din mostrele de mai sus?




Kissez!


Comentarii

  1. Si eu am mostre in casa, dar le pastrez pentru calatorii :D Nu am multe, dar daca ar fi mai multe sigur le-as folosi in casa :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu n-am curaj de experimente in calatorii, altfel le-as lua si eu :).

      Ștergere
  2. Cred că le-am încercat pe toate, din mostre sau full size-uri. Mult îmi plac (și mie) produsele pentru corp Ziaja și crema de mâini L'Occitane (din care nu mai știu câte am avut, destule oricum și încă mai am).
    Crema de la Flormar mi s-a părut o apă de ploaie cu mulți iritanți. :)) Nici despre crema Vichy n-am o părere cu mult mai bună.

    RăspundețiȘtergere
  3. Am nevoie de masca cu unt de cacao! Adjudecat!
    Si eu sunt tentata de foarte multe produse Ziaja. Raportul calitate pret este excelent! :D

    RăspundețiȘtergere
  4. si eu am avut cateva mostre de la Ziaja, toate m-au convins ca trebuie cumparat produsul full-size.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla