Treceți la conținutul principal

New Stuff: comanda Elefant + cosmetice

   Salutare! Initial eram decisa sa sar peste aceasta postare, insa au fost cateva fete care s-au aratat curioase vizavi de comanda pe care am pus-o pe site-ul Elefant acum cateva zile. Reducerile au fost atat de mari si produse asa de multe, incat eu n-am putut rezista, ba v-am mai spus si voua de promotie. Deoarece mi-am facut singura pozele, intr-o lumina cam slaba, cocotata pe varfuri pe pat si de abia mi-am tinut echilibrul, o sa va rog sa cititi cu atentie si detaliile pe care le dau.

  In primul rand, toate cele trei produse arata ca pe site, n-am avut surprize neplacute. In al doilea rand, ziua de livrare era estimata ca fiind 11 ianuarie, cei de la Cargus insa mi-au dat mesaj vineri, in 8, ca imi vor livra coletul. In al treilea rand, doua dintre produse nu sunt chiar stilul meu, dar avand preturile acestea micute, am decis ca vreau sa vad daca ma simt bine in ele. Apropo, toate sunt marimea S/36.



  Geaca Alcott cu 18,9 lei? Initial doream varianta burgundy, dar nu mai era marimea mea, asa ca am luat-o pe cea albastra. E imitatie de piele, scurta si are niste detalii interesante, parca ar fi o impletitura la maneci, guler si jos. Daca geci scurte port tot timpul, nu m-am aventurat pana acum la una cu model si nici la imitatie de piele fiindca pe mine nu ma multumesc curatatoriile chimice si eu trebuie sa-mi spal hainele. Pe asta si daca o port un sezon si tot ma declar multumita :). Ideea e ca imi place, chiar daca initial nu era genul meu.

  Acum ca ma uit, parca arata mai bine in realitate decat pe site.


  Comanda am dat-o in special pentru...puloverul pupacios de la Alcott! :)) Din nou, eu port pulovere mai scurte, aproape mulate, asa ca un pulover oversize era greu de gasit in dulapul meu. Mi-am zis ca la pretul de 18,9 lei si daca il port in casa si tot am facut o afacere. Intr-adevar e larg, asa aparea si in poza. Materialul e absolut adorabil, usor, dar e calduros.
  Dupa cum observati, inca mi-e greu sa ma obisnuiesc cu pulovere largi, asa ca l-am indoit jos :)).


  Ultima hainuta este un pulover. Recunosc ca din poza de pe site nu mi-am dat seama perfect cum arata, dar daca era negru, pentru mine era ok! E scurt si transparent, dupa cum e vede si mi-am luat dedesubt un maiou mov ca sa va dati seama cat de mult se vede prin el. E relativ genul meu fiindca mai am niste articole similare in dulap. Tot 18,9 lei, marca Colezzione.



  Cadou la comanda am primit o carte:
  O geaca, doua pulovere, o carte si transportul au ajuns la mai putin de 70 de lei. Modelele mele nu mai sunt, dar inca mai exista zeci de produse la oferta. V-am lasat link direct.



  Daca tot am facut postarea asta si nu mai preconizez cumparaturi in urmatoarele doua-trei saptamani, va arat si mici noutati cosmetice:
  Gelul de dus Palmolive So Dinamic - e atat de citric si revigorant!
  Un balsam de par Dove cu ulei (vreo 20 de lei) si o masca Eveline.
  Uleiul pentru dus Bioderma care miroase atat de bine incat imi vine sa dorm cu el la cap.
  Mi-am mai luat al treilea gel de dus Cien cu patchouli si garoafa si un sapun lihid cu aceeasi aroma. Le-am gasit cu doar 4 lei fiecare!
  Un deo Dove fara miros! Nu ma asteptam, dar imi place destul de mult.



  Si inca o carte:


  Cam astea sunt noutatile mele la inceput de 2016, nu ca ar fi trecut mult de cand am inceput anul :)).




Kissez!





Comentarii

  1. Tare faina jacheta albastra, puloverul negru imi pare si mai scurt de cum arata pe site. Sa le porti cu placere pe toate. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. parca e o idee mai scurt, oricum modelul din poza are tot negru pe dedesubt si nu-mi dau seama...

      mersi :).

      Ștergere
  2. Imi place tare mult geaca, si iti sta bine! E preferata mea. Iar bluza cu pupici chiar mi-am dat seama ca ai indoit-o, doar apoi am citit :)) incearca sa o porti si asa cum vine, poate te obisnuiesti si iti place. Mie mi se par comode bluzele oversize :) Te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. o sa incerc, dar cred ca mai am nevoie de timp :)).

      sunt comode, dar traiesc eu cu ideea ca nu ma avantajeaza :).

      Ștergere
  3. Ce drăgălaș e puloverul pupăcios! Îmi place, îmi place!
    Și jacheta mi se pare foarte frumoasă, acum regret că n-am fost în shopping mood la începutul reducerilor, aș fi ales-o și eu dacă o vedeam... mai ales la banii ăștia.
    Să le folosești/porți pe toate cu drag!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. lasa ca ai ramas cu banii, iar oferte sunt des :).

      multumesc!

      Ștergere
  4. sa le folosesti cu drag! e asa de frumoasa geaca aia, zise Claudia oftand cu greu :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. mutumesc :). si eu oftez ca mai dureaza pana cand o s-o pot purta.

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla