Treceți la conținutul principal

Comanda Bonprix

  Salutare! Cu cata nerabdare am asteptat acest colet! Cochetam de mai multa vreme cu o comanda Bonprix, dar marturisesc deschis ca citisem mai multe nemultumiri legate de marimile hainelor si m-am gandit bine de tot inainte sa finalizez comanda. Din experienta mea, am observat ca firmele germane comercializeaza produse cu marimi decalate si daca tineti cont de acest aspect, cred ca veti fi la fel de multumite ca mine!


  Spre exemplu, eu am ales marimea cea mai mica 32/34 in conditiile in care nu sunt tocmai o fiinta mica si foarte plapanda. Am 1,70 si o constitutie normala, pentru partea de sus a corpului aleg mereu haine in marimea S. La incaltaminte nu am observat diferente si mi-am cumparat marimea uzuala - 38. Toate produsele arata ca pe site, sunt impresionata de calitatea lor si am doar cuvinte de lauda.


  Am pus comanda intr-o sambata si joi aveam deja pachetul in brate. Firma de curierat a fost Cargus. Si apropo de curierat si taxele lor, Bonprix au foarte des coduri care anuleaza valoarea transportului. Trebuie doar sa va faceti cont si sa verificati ofertele de moment. Tot pe Bonprix gasiti si alte brand-uri foarte cunoscute, cum ar fi Kappa, dovada fiind balerinii mei sport.


  Dar hai sa va arat ce mi-am luat! Daca tot vorbeam de incaltari sport, stiti ca sunt adepta odihnei active si ca trebuie sa ma plimb mult. Din nefericire, posed niste picioare sensibile, care fac bataturi si basici din aproape toti pantofii. Uitandu-ma pe site am dat de o pereche de balerini ce pareau comozi, lejeri si am simtit o atractie imediata fata de ei. Am decis sa-i iau pe alb, desi cei fuchsia sunt tare veseli. Gama de incaltaminte sportiva Bonprix este foarte variata, imposibil sa nu vedeti ceva interesant acolo.







  Perechea mea costa 180 de lei si vreau sa va spun ca nu m-am inselat deloc: sunt tare comozi si usori! De abia astept sa-i scot din casa!



  Acum sa trecem la hainuta pe care am bagat-o prima data in cos! Sunt innebunita dupa bufnite: am cercei, inel, tricouri, poze salvate pe pc, ce mai! In curand o sa ma transform si eu intr-o bufnita! Cand am vazut tricoul roz (40 lei), am stiut ca este imperios necesar sa-l am, mai ales ca nu-i de ici-de colo o bufnita cu fular, caciulita si ochelari. Mai apoi am descoperit si tricoul cu lama (38 lei) si hai pe bune! Stiti pe cineva care sa aiba tricou cu lama? In plus, nu-i asa ca invidiati lama pentru genele ei perfecte?



  Ca model, sunt la fel si nu ma pot hotari care mi-e mai drag. Sunt confectionate dintr-un bumbac foarte placut pe piele, cel alb e mai dens. Asta imi place la hainele nemtesti, cele mai multe sunt din bumbac, deci prietenoase cu pielea corpului. Gasiti pe site bluze si tricouri Bonprix amuzante, clasice, cu o tenta eleganta, de toate!



  Pana cum nu cred ca v-am spus, dar ma dau in vant dupa prosoape! Am multe si foarte colorate si mereu sunt interesata de acest subiect. Dar cu stelute n-aveam si daca le-am vazut in sectiunea prosoape Bonprix, am cedat in fata lor. Se gasesc atat pe albastru, cat si pe alb si rosu. Eu le-am ales pe cele din urma si au un material absorbant, placut si moale. Am nimerit-o tare bine cu ele: setul de doua prosoape de marime medie e 45 de lei, dar puteti cumpara si prosoape mari, pentru dus :).





  Concluzia e ca acest pachet m-a facut tare fericita si ca sunt incantata de toate produsele. Momentan ma pot bucura doar de prosoape, dar cu ce nerabdare astept vremea calda! :)



  Pe ce-ati pus ochii de la Bonprix?





Kissez!

 

Comentarii

  1. Si eu sunt obsedata de bufnite. Mi se par atat de imperioase, de frumoase. Stii, ca sunt simbolul înțelepciunii? Probabil suntem atrase de ele fiindca suntem înțelepte și noi. :))
    Ah! Mi-as lua una sa ma uit toata ziua la ea. :)) Xoxo!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ia uite bufnita! A ajuns :) Si eu am 1.70 si constitutie normala, dar la partea de sus a corpului folosesc M, nu suport sa imi vina ceva prea scurt :)) Si papuceii par chiar comozi, cred ca ai ales bine pe alb, uite ca se potriveste cu tricourile. Rozul acela era prea... strigator? Bine, eu nu-s prietena cu rozul :D Cat despre prosoape, si mie imi plac, iar cele de dus sa fie cat mai mari, moi, calduroase si sa absoarba bine. In Spania cumparasem niste prosoape bune intr-un magazin "A loja do gato preto", si de atunci ma tot chinui sa gasesc. Am mai luat din Ikea, dar cele de fata nu imi plac. Is dragute astea cu stelute!! Te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. a ajuns cu bine!

      mie-mi place rozul si de regula nu pun prea multe culori pe mine, deci teoretic as fi putut lua si roz, dar parca tot la alb am tras.

      e greu de gasit un prosop cu adevarat moale, absorbant dar cu tinuta :).

      Ștergere
  3. Eu am vazut niste perdele si draperii faine, nu stiu daca in final voi alege de acolo, nici nu e cazul acum insa am pierdut cateva ore prin sectiunele pentru casa si apoi dupa bluze din fleece pentru barbati.
    Sa le porti cu placere cele achizitionate. :*

    RăspundețiȘtergere
  4. Tricourile sunt super haioase, iar tricou cu lamă chiar nu vezi prea des! :)) Nu că imprimeuri cu bufnițe îmfofolite ar fi pe toate drumurile. :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. exact! :))

      am un tricou cu o bufnita care-si da ochii peste cap, iar sub scrie: no eye contact :)), dar bufnita imbracata de iarna n-am avut pana acum.

      Ștergere
  5. Dragute tricourile :)
    Sa le porti cu drag !

    RăspundețiȘtergere
  6. O multime de bunatati!
    Sa te bucuri de ele! :)

    RăspundețiȘtergere
  7. o multime de lucruri frumoase ai ales. si eu astept caldura cu nerabdare. foarte frumoase incaltarile iar tricourile sunt cele mai comice ever. imi plac la nebunie. :)
    puuup!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla