Treceți la conținutul principal

New Stuff :)

  Salutare! Am facut ce-am facut si iar am adunat noutati suficiente pentru o postare. Iar am cazut pe panta abrupta a gelurilor de dus si risc sa nu mai am loc unde sa dorm, dar placerea pe care am simtit-o cumparandu-le ma indeparteaza de orice vina :)).


  Mi-era atat de dor de Avon, incat m-am decis sa-mi fac de lucru cu un reprezentant care mi-a incurcat acum ceva vreme asa de rau comanda, incat renuntasem sa-l mai iau in calcul. De data aceasta a fost surprinzator de bine, si-am adaugat in colectie cativa litri de Senses :D.
  Apoi mi-am luat trei creme Anew Platinum fiinda reducerea a fost impresionanta. 30 de lei a costat fiecare. Am adaugat si lotiunea tonica nou aparuta in gama Naturals si un balsam de buze :). Toata comanda a ajuns la 150 de lei, ma declar multumita.
 

  Despre gelul de dus Cien cu patchouli si garoafa v-am povestit acum cateva luni, cand a aparut. De atunci mi l-am luat de trei ori, plus un sapun lichid. Initial nu s-au vandut prea bine, dar apoi au ajuns la reducere si au inceput sa dispara de pe raft. Mi-am dat seama ca inca imi place la nebunie gelul cu garoafa, dar m-a apucat un sentiment ciudat de regret ca n-am incercat si celelalte variante. Asa ca m-am dus frumusel in Lidl si mi l-am luat si pe cel auriu cu mandarina si flori albe.
 N-am ajuns bine acasa si am si inceput sa ma gandesc ca mai vreau, asa ca a doua zi iar m-am dus :)).

  Se vede ca am atacat rau de tot bergamota :)). De unde atata obsesie vizavi de gama asta? Reusesc sa ma relaxeze extrem de repede si aromele sunt iesite din comun. Iar gandul ca aceasta editie limitata nu va mai aparea nici macar anul viitor, m-a facut sa-mi fac stocuri. M-am abtinut sa iau numai cat vedeti in poze, fiindca asteptam si comanda Avon. Daca era dupa instinct le-as fi luat pe toate cu garoafa :)).


  Hai sa lasam gelurile, ca deja vad numai spuma in jurul meu si sa trecem la etapa urmatoare: ingrijirea corpului. Se face saptamana de cand a ajuns untul de corp Jovis cu mandarina si grapefruit in casuta mea. Este foarte interesant si de abia astept sa va povestesc despre el. Costa undeva la 39 de lei. In pachet am primit si doua mostre de sapun :).

  Si ultimul, dar nu cel din urma, e un pachetel Aoro care ascundea trei parfumuri. Da, trei, nu ma incurc eu in detalii. Cu ocazia asta am bifat si una dintre dorintele pe 2016 si mi-am luat Puma Time to play! Mi-am luat doua si bine am facut, imi place cum miroase, iar fiecare cantareste doar 20 de ml. Mi-am refacut stocul de Fame by Lady Gaga fiindca cel de anul trecut se apropie rapid de finish si inca imi place la nebunie. Am mai ales si un scrub Garnier fiindca primul imi place tare mult si nu vreau sa raman fara. Cadou la comanda am primit o mini pasta de dinti.





  Stati, ca imi aduc aminte ca mi-am mai luat saptamana trecuta si un demachiant bifazic de la Nivea. Poza e din arhiva, dar avand in vedere ca e identic... :)
 

   Gata! Astea au fost, pe cuvantul meu :).








Kissez!

Comentarii

  1. Sa le folosesti cu drag !

    RăspundețiȘtergere
  2. Dar ți-ai făcut stoc de geluri de duș, nu glumă! :)) Nu că n-aș avea mai multe de atât în baie, dar măcar eu le-am adunat treptat. :))
    Exfoliantul ăla de la Garnier îl vreau și eu! Iar Fame by Lady Gaga am tot zis că-l miros de când i-ai făcut review, dar mereu uit. O să-mi notez în frunte. :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. am sa dau si la altii :)).

      lasa ca iti mai reamintesc eu, fiindca parfumul imi place si acum la maxim :)).

      Ștergere
  3. vaaaaaiii... chiar ca ai luat litri de gel de dus.. :))))) o sa te tina tot anu cred. :))))

    Am luat si eu 2 noi geluri de dus dar doar pt ca am cam terminat din stocuri. :D
    puuup!

    RăspundețiȘtergere
  4. Wow!! Daca as fi luat eu atatea geluri de dus, mi-ar tine pe tot anul, sigur :)) Vreau si eu Avon Senses - heaven harmony!!! mmm.. sunt sigura ca miroase excelent :)

    RăspundețiȘtergere
  5. oaaaaa, cate avoane! cate noutati!
    sa le folosesti cu drag pe toate :D sporrrrrrrr!

    RăspundețiȘtergere
  6. Ala de la Avon e gel de dus cu miros de lacramioare?? Adica miroase pe bune a lacramioare?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. l-am mirosit doar in sticla, dar mi se pare o combiantie, nu sunt doar lacramioare :).

      Ștergere
  7. Doamne cum iubesc gelul de dus Andalusian de la Avon. Vreau stocuri urgent! E atat de fin si dragalas incat m-a dat peste cap.
    Sa le folosesti cu drag pe toate! Baita placuta cu litrii noi de gel. :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. si mie-mi pare promitator, inca nu l-am incercat, doar ce l-am snifuit din sticla :).

      multumesc!

      Ștergere
  8. Alina, ce stoc ti-ai facut! :D Doar in cazul uleiurilor pot spune ca mi-am facut de cap. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. tare ma tem ca mai fac niste stocuri din noua gama Cien :)).

      Ștergere
  9. Wow! Nu mi-am cumpărat niciodată atâtea dușuri deodată :)) Ciar m-ai făcut curioasă cu gelurile de duș în ediție limitată Cien. Cu prima ocazie intru aici în Lidl să văd dacă le găsesc. :)
    Să le folosești cu plăcere!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. pe astea nu cred sa le mai gasesti, dar au aparut azi altele si mi se par super :).

      Ștergere
  10. Cate bunatati ai tu acolo!
    Sa te bucuri de toate! :D

    RăspundețiȘtergere
  11. Frumos, sa le folosesti cu placere! :)

    L-am mirosit pe Avon-ul ala cu lacramioare pe o foaie de catalog, probabil, in realitate, e putin diferit. Sub dus, miroase mai mult a floarea in cauza sau a mar?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. multumesc :).

      nu l-am incercat inca, doar din cel mic, rosu, am folosit.

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla