Treceți la conținutul principal

Fond de ten Avon Calming Effects (Illuminating) - review

   Salutare! Acum cateva saptamani mi-am luat inima in dinti si mi-am cumparat primul fond de ten full-size de la Avon. De ce spun ca mi-am luat inima in dinti? Auzisem plangeri la adresa nuantelor, la adresa calitatii si vazusem la o prietena de-a mea niste fonduri de ten care nu prea o flatau. De cealalta parte, la argumente pro era experienta cu un mini fond de ten care mi-a placut destul de tare si faptul ca de-a lungul vremii mi-au placut cateva produse Avon. In plus, Calming Effects beneficia de cateva review-uri pline de laude, asa ca am cedat. Mi-am luat nuanta Nude si am platit putin pe el (era la reducere): 23 de lei pentru 30 de ml.





  A fost pentru prima data cand am primit/cumparat un fond de ten care curgea din sticluta. Capacul cu pompita nu era strans asa cum trebuia, asa ca in cutiuta lui cursese din produs. Am sters recipientul, am trecut rapid peste intamplare fiindca nu cursese prea mult. Am fost multumita sa descopar cu nuanta mi se potrivea foarte bine, chiar e o nuanta deschisa care arata natural pe ten.


  De a doua zi l-am bagat in teste si m-a surprins in cel mai bun mod: se intinde destul de usor, uniform, arata foarte natural dar are acoperire medie spre mare. Efectiv sterge imperfectiunile si lasa impresia unui ten tanar, plin, perfect hidratat! Chiar si atunci cand ma simtea obosita, nu aratam deloc asa. L-am folosit pana si in zona cearcanelor si le-a facut sa dispara! Tot tenul imi arata fresh!



  Ce mai! Simteam ca am facut descoperirea secolului! Dar ce sa vezi? Dupa doua-trei aplicari am inceput sa constat ca imi ies cosuri, ca punctele negre pe care le detest asa tare si-au facut aparitia intr-un mod parsiv. Din cauza ca in aceeasi perioada am introdus si alte produse de ingrijire/make-up nu m-am prins care e adevarata cauza, dar le-am eliminat unul cate unul pana am ajuns la acest fond de ten. Din pacate pentru mine este comedogen si intr-un mare stil. Ceea ce este si mai interesant ca problemele nu apar imediat si dintr-o data, dar intr-o saptamana fata imi arata ca dupa razboi! Primele doua-trei cosuri apar la doua zile dupa folosire si incep sa se inmulteasca haotic fie ca renunt la fondul de ten sau ma incapatanez sa-l folosesc.


  Asa ca, din pacate, acest fond de ten nu e pentru mine chiar daca ador cum arata pe ten. Ma simt foarte frustrata, dar am fost nevoita sa renunt la el. Daca stiti ca nu aveti probleme cu blocarea porilor se poate sa va placa chiar foarte mult, dar daca tenul vostru e sensibil si reactioneaza repede, mai bine sa-l ocoliti.

 
  Mi-e greu sa-i dau o nota: efectul e maxim, dar nu ma pot bucura de el. Fac o medie: nota 6!







Kissez!



Comentarii

  1. Mi-ai starnit amintiri! Asta a fost primul meu fond de ten EVER! Eram cred prin clasa a 10-a. Si ambalajul era un picut diferit. Am folosit o sticla intreaga si mi se parea minunat. Apoi i-au schimbat ambalajul si cand l-am recumparat...nu mai semana cu ce am avut prima oara. Era mai uleios si lucea repede pe ten si la fel ca tine, ma umpleam de bubite dupa ce il purtam cateva zile la rand. Dap...Calming Effects indeed!:)) Prima sticla totusi o tin minte cate zile o sa am!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. si la mine luceste putin, bine ca mie-mi convenea asta.

      mini fdt pe care l-am avut posibil sa fi fost calming effects (nu mai tin minte exact), dar atunci nu mi-a iesit nimic pe ten.

      pacat ca reactionam urat la el, acoperirea si efectul sunt fantastice...

      Ștergere
  2. O sa ii dau si eu o sansa, macar in formula mini!

    RăspundețiȘtergere
  3. Ca și Deenei, mi-ai stârnit amintiri, a fost și primul meu fond de ten - nu știu dacă mai e același de acum atâția ani, dar mă amuz când mă gândesc la el. Îmi plăcea și mie la nebunie cum arăta pe ten, natural și totuși o acoperire bunicică, însă după 2-3 ore de purtare aveam numai pete pe față, nu rezista la sebum, efectiv „se topea”. Dar eu mă încăpățânam să-l folosesc în continuare. :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. la mine rezista ore in sir, n-aveam nimic sa-i reprosez pe partea asta :(.

      Ștergere
  4. Ce pacat ca nu v-ati inteles...
    Eu i-as da o sansa. Cine stie? ;))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. tu n-ai tenul chiar asa mofturos ca al meu, asa ca poate :).

      Ștergere
  5. poti folosi un primer mai consistent si astfel fondul de ten nu mai intra in contact direct cu pielea, poate asa scapi macar de majoritatea cosurilor care ies:) incearca

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. l-am aplicat peste alt fond de ten si tot asa a fost. adevarul e ca daca alt produs dedesubt nu incarca porii, vine fdt peste si tot ii obtureaza :(.

      Ștergere
  6. Am avut si eu acest fond de ten...tot ce pot sa spun despre el e ca daca as fi scris si eu un articol despre el, as fi scris exact la fel ca si tine.
    Pacat de el, ca e foarte bun...dar degeaba :(

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. pare fenomenal si musca parsiv :(. ferice de cele care il suporta fiindca arata grozav pe ten.

      Ștergere
  7. Eu am tenul gras si acest fdt ten nu imi face bine,insa l-am folosit si eu si e ok,trecand peste faptul ca in 2-3 ore la mine pe ten se oxideaza.La pretul care il are e bun :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. la mine n-a oxidat si impresia aceea de prospetime ramanea neatinsa ore bune :(.

      Ștergere
  8. Tocmai l-am comandat, avand nevoie de un fdt nuanta inchisa pentru vara. L-am mai avut prin clasa a XII a, sunt ani buni de atunci, deci nu tin minte mare lucru. Sper sa imi placa.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla