Treceți la conținutul principal

Visand la vara si la noua mea rochie

  Salutare! Astazi o sa va arat noua mea rochita si o sa va povestesc cate ceva despre site-ul de unde am luat-o! Sunt tare incantata de noutatea din dulapul meu si de abia astept sa vina vara ca s-o port in voie!


  Ce inseamna sa-ti cada ceva cu tronc! mi-am spus in gand imediat ce am vazut-o. Pana si eu m-am mirat de alegerea mea, fiindca de obicei ma imbrac in pantaloni (preferabil blugi), sunt cam baietoasa si nu am nici macar o hainuta dantelata, romantica si foarte feminina! Cu toate acestea, m-am indragostit intr-o secunda de ea si-am zis ca de dragul ei sunt dispusa sa-mi schimb putin stilul!
  Imi place croiul simplu si lejer, ador manecile trei-sferturi, iar lungimea este perfecta pentru mine! Am 1,70 si rochia imi ajunge exact deasupra genunchiului! Are si dublura si astfel rochia e aproape opaca. Mi-am comandat marimea S, care imi vine perfect, deci marimile de pe acest site se potrivesc cu ceea ce port in mod uzual. Detaliile sunt lucrate cu mare grija, pare rezistenta, croiul se potriveste oricarei siluete, materialul e foarte placut, din bumbac si mi se pare rochia ideala atat pentru mare sau festivaluri, dar si purtata prin oras! Si daca tot eu sunt fana materialului de jeans, sunt sigura ca voi combina rochita cu o geaca de blugi! Mai trebuie doar sa-mi iau o palarie de paie :).



  Acum sa va povestesc despre site-ul de unde am comandat-o: fashion-24.ro, un site pe care gasiti o varietate larga de rochii incepand de la cele casual pana la rochii de seara pentru toate gusturile! Preturile sunt accesibile pornind de la 100 de lei, nu urca prea tare si ce-mi place foarte mult este faptul ca au o sectiune speciala pentru marimile XXL, astfel incat oricine isi poate gasi o rochie potrivita! Livrarile se fac de pe-o zi pe alta prin curier, iar la comenzi mai mari, veti primi si cadouri: bijuterii delicate sau truse de farduri! Eu am primit o adorabila inimioara Swarovski la care nu ma asteptam si care mi-a adus zambetul pe buze! Astfel de detalii ma fac sa revin in anumite magazine online.




  Pe final, am facut si o mica selectie din rochiile care mi-au placut pe site! Le gasiti in sectiunile rochii de ocazie si rochii baby doll.




  Am ajuns la concluzia ca orice gen de rochie ai cauta, este foarte posibil s-o gaseste pe acest site: de la rochii elegante, croite cu grija din materiale bune care sa te faca regina petrecerii, rochii-sirena potrivite siluetelor aproape perfecte, la rochite jucause si tineresti din gama baby doll, ajungand la rochii potrivite in orice zi, de la marimi mici pana la aproximativ 52, iar preturile sunt cu adevarat accesibile! Ce poti sa-ti doresti mai mult? ;)



  Voi ati comandat vreodata de pe fashion-24.ro? Care rochie va place cel mai tare?





Kissez!
 

Comentarii

  1. e tare dragutaaaaa! cand o porti sa imi trimiti si mie o poza. e super cute.
    pupicei!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. la ce frig e acum afara, am impresia ca o sa treaca multa vreme pana sa ma bucur de ea :).

      Ștergere
  2. Este superbă rochița de dantelă, să o porți cu mare drag!
    E păcat ca o fată așa frumoasă să fie băiețoasă când vine vorba de vestimentație!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ma gandeam eu ca va fi pe gustul tau :).

      mersi de compliment, sa stii ca am fost girlish doar cat am fost la gradinita, dupa aceea m-am schimbat radical si acum caut pe ici-pe colo sa ma dumiresc care-i stilul care ma prinde ;)).

      Ștergere
  3. Faină alegerea ta! Mie-mi sclipesc imediat ochii când văd dantelă la orice, dar mai ales la fuste și rochii. :D
    Acum aflu că avem aceeași înălțime.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu am vreo jumate de cm mai jos de 1,70 dar obisnuiesc sa rotunjesc :))

      Ștergere
  4. Sa o porti cu drag, Alina! E tare frumoasa!! Cele doua cu albastru (primele) care le-ai pus sunt foarte pe stilul meu si imi plac enorm. Si cea neagra lunga e superba.. Sunt in cautare de rochie, asa ca o sa ma uit pe pagina asta sa vad. Si eu am fost destul de baietoasa, sau comoda defapt.. nu stiu cum sa ii spun. Ador blugii, si cu greu ma despart de ei. Dar de o vreme, cativa ani, incoace, poate de cand am inceput sa lucrez intr-un domeniu unde multe situatii imi cereau sa ma imbrac elegant, am inceput sa schimb putin vestimentatia. Camasi, rochii, costum.. Dar tot nu renunt la blugi. :)) Te puuup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. multumesc! ma bucur ca-ti plac alegerile mele.

      eu si umblu mult pe jos si eleganta clar nu pot sa fac asta :)). mi-as termina picioarele in doua zile.

      Ștergere
  5. Foarte frumoasa rochia, am una crem asemanatoare pe care o port cel mai des cu incaltaminte joasa. Sa o porti cu placere!
    xo

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla