Treceți la conținutul principal

De ce imi place luna mai

  Salutare! Cu Pastele si ziua de luni libera am fost cam ametita si am stat in dubii cand sa postez articolul acesta. M-am hotarat pentru astazi, asa ca hai sa va spun de ce imi place luna MAI :).


- e ziua mamei mele! Incep sa ma gandesc ce sa-i cumpar si cu ce s-o surprind placut. Un Geaman veritabil in zodiacul european si Sobolan in cel chinezesc, a facut ce-a facut si-a dat nastere la un copil perfect compatibil in ambele zodiace :)). Mereu radem pe tema aceasta si o iau la misto in gluma, bineinteles!


- teoretic (cel putin zilele acestea) pot sa stau pe terasa la un suc cam la orice ora. Pana si la Mc ma mai duc doar de dragul statului pe terasa.


- de cele mai multe ori in MAI se contureaza ideile de vacanta


- incep sa apara ciresele! Multi ani au fost fructele mele preferate si inca imi plac foarte tare.



- in MAI mananc de obicei prima inghetata. Pana acum doi ani mai mancam si iarna dar intr-un final a inceput sa nu-mi mai priasca, asa ca MAI ramane pentru inghetata.



- apar bujorii! Cand ii vad asa mari si...grasi, mereu ma amuza ;)



- uneori in MAI vremea e mai frumoasa si mai calduroasa ca in toiul verii




  Voua ce va place cel mai mult in MAI?





  Pe final, va las cu floricica mea galbena, tot e in ton cu primavara ;).





Kissez!

Comentarii

  1. Bujorii sunt florile mele preferate! Ii ador, as sta toata ziua cu nasul in ei! Asta imi place cel mai mult la luna mai. Si faptul ca stiu ca mai este o luna pana la vara. Ce nu imi place, in schimb, e ca incepe sezonul nuntilor (...not a fan!!!).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. la mine e luna cu rinita alergica puternica, dar n-avem ce-i face. cu nuntile n-am probleme, primesc rar invitatii :)).

      Ștergere
  2. Imi place luna mai pentru ca in aceasta luna toate persoanele dragi inimii mele isi sarbatoresc zilele de nastere, de logodna sau casatorie.

    RăspundețiȘtergere
  3. La multi ani mamei tale (in avans)! :)
    Ah, cum am putut sa uit de cirese? Probabil datorita faptului ca timpul zboara si uit mereu in ce luna suntem. Abia astept sa apara! :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. multu! :)

      si eu sunt cam nedumerita cu trecerea timpului...

      Ștergere
  4. daca tot ai spus de cirese.. ador sa vad ciresii infloriti :) Aici sunt multi, si i-am vazut la sf lui aprilie, dar ii bagam in luna mai :))
    De 1 mai mergeam mereu cu cortul cand eram mica si stateam in tara. Ador sa ma duc cu cortul si mi-e tare dor...
    Pupici! Si la multi ani mamei tale!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. da, sunt frumosi ciresii infloriti :). eu n-am fost niciodata cu cortul, nu m-am incumentat :)).

      mersi :).

      Ștergere
  5. cel mai mult imi place ca e ziua mea in mai :)...si iubesc lacramioarele si culoarea verde

    RăspundețiȘtergere
  6. La mulți ani mamei tale!
    Abia aștept și eu cireșele, iar planuri de vacanță... tot fac pe tot parcursul anului, nici nu mă întorc bine dintr-una că deja vreau și-n altă parte. :)) Dar chiar am făcut mai intens zilele astea, de la început de mai, clar vara ne dă poftă de plimbări.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. multumesc :).

      si eu la fel, dar vara asta chiar n-am habar ce se va intampla...

      Ștergere
  7. Era sa zic ca nu ma incanta luna, pana ai zis de bujori. Da, si mie imi plac mult, la noi au facut flori, de acum astept sa se deschida si sa aduc unul in camera :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. la mine eluna cea mai problematica din cauza initei alergice, dar sunt edcisa sa gesesc ceva bn in fiecare luna :).

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla