Treceți la conținutul principal

Balsam pentru par Avon Advance Tehniques Supreme Oils - review

  Salutare! Balsamul acesta a intrat in casa mea acum cateva luni bune, insa am avut nevoie sa-l testez ceva mai mult ca sa fiu sigura de ceea ce voi scrie despre el. In prima etapa am avut parul lung si nu mi-a priit, dar dupa ce mi-am scurtat drastic parul am observat ca incepe sa mi se potriveasca. Il gasiti in brosurile Avon, l-am vazut deseori la preturi de 10-12 lei, are 250 de ml si vine intr-un ambalaj foarte suplu asa ca ma gandesc in mod serios sa-l pastrez si pentru vacanta.

  M-a atras fiindca e pe baza de uleiuri si m-am gandit eu ca daca e destinat tuturor tipurilor de par, nu va fi excesiv de uleios. Am nimerit-o, dar hai sa va povestesc despre prima impresie: cand l-am deschis mi-a placut tare mult aroma, e vanilata si nu foarte puternica. Nuanta balsamului este mai galbuie si am observat ca textura este medie, nu lichida dar nici prea densa si ca are in componenta niste particule mici stralucitoare. Ele sunt si mai vizibile atunci cand balsamul de usuca, asa cum se intampla cu resturile din capac. Nu ma asteptam la asa ceva. Totusi, acele particule nu sunt vizibile in par.


  Cand am avut parul lung am aplicat o cantitate cu adevarat generoasa, dar n-am simtit ca parul mi-a fost hranit, a ramas destul de uscat la varfuri si am avut si zone in care mi-a ramas incalcit. Am fost destul de suparata, am trecut pe masca Loncolor, m-am tuns si de abia dupa o perioada m-am incumetat sa-l folosesc din nou. Culmea, pe un par mediu se descurca chiar bine: netezeste firele de par, lasa parul foarte suplu si lucios, nu imi raman fire incurcate. Nu ingrasa parul, nu-l incarca, se clateste destul de rapid. Cu alte cuvinte, consider ca balsamul este bun pentru toate tipurile de par exceptandu-l pe cel cu adevarat uscat, foarte lung, problematic. In rest, cred ca s-ar descurca in orice imprejurari. Chiar daca testarea a inceput cu stangul, am eu vaga impresie ca o sa va intalniti cu balsamul acesta la favoritele lunii iunie. Momentan ii dau 9 si acum sunt foarte curioasa si in legatura cu balsamul BB tot din gama Advance Tehniques, inca nu l-am deschis dar ma asteapta cumintel intr-un colt.




Kissez!



Comentarii

  1. Samponul aferent acestui balsam mi-a cauzat o matreata de care am scapat dupa cateva luni in care am alternat sampoane dupa sampoane si de care am scapat doar cu ulei de cocos. Tin minte ca am adorat si eu mirosul. Ma durea sufletul pentru ca nu il puteam folosi, doar din cauza mirosului. De aceea nu mai vreau sa aud de niciun produs Avon pentru par.
    P.S.: Mi-am cumparat (finally) primul sampon Syoss din viata mea. L-am luat in varianta mov, cu ceramide. Chiar e super ok pentru parul meu, ne intelegem pana acum.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu ma foloseam acum cativa ani samponul pentru uz zilnic, era multumitor si mirosea minunat.

      ala e si preferatul meu :).

      Ștergere
  2. Nice post

    Love Vikee
    www.slavetofashion9771.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  3. Deci trebuie să mă tund ca să dea rezultate mulțumitoare. :)) Eu ai văzut cât am părul de lung, iar pe vârfurile cam deteriorate nu face nimic la mine, îl folosesc din când în când de dragul mirosului.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. sa stii ca da :)).

      e foarte bun pentru intretinerea unei conditii bune a parului, dar pentru parul uscat nu face mai nimic...

      Ștergere
  4. Mi-ai facut pofta de produse Advance Techniques!
    Am fost o adevarata fana a lor. :D

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader