Treceți la conținutul principal

New stuff

  Hello! M-am gandit sa incepem saptamana cu dreptul, asa ca eu v-am pregatit o postare cu noutati fiindca stiu ca va place sa vedeti ce urmeaza sa mai incerc! Nu sunt chiar toate cumparaturile, mai am o pereche de sandale, o palarie de paie si astept un colet de la Elefant, dar m-am gandit sa adun toate pozele pe care le am deja in folder.

  De la ultima postare de genul acesta am primit doua comenzi Avon. Pe prima o credeam deja pierduta, dar a venit intreaga. Mi-am luat apa de trandafiri (7 lei) care imi place asa de mult, un gel de dus Naturals cu doar 5 lei care miroase absolut bestial si care va fi scos in curand din brosurile Avon. Iar apoi n-am rezistat in fata noilor geluri Senses: Pure Oasis si Delightful Orchard! Cel din urma deja a intrat la favoritele lunii mai si mi se pare unul dintre cele mai faine geluri de la Avon. Fiecare a costat 7 lei.
  A doua comanda Avon a constat intr-un gel de dus la 500 ml Joyful Tropics, miroase delicios - 11 lei, un set Foot Works cu mojito - am iubit gama asta acum trei ani si ma bucur ca au adus-o din nou in cataloage (scrub, lotiune si spray cu 17 lei), un balsam pentru picioare Foot Works cu saruri marine (9 lei) si o oja Dazzle Pink (11 lei).



  Mi-am luat o masca pentru ten uscat din Kaufland, am dat doar 3 lei pe ea. Iar intr-o vizita la Auchan am vazut niste oje tare faine, no name dar inspirate din Colorama Maybelline. N-am rezistat in fata acestei nuante adorabile de albastru si a costat doar 5 lei.
  De la Gerovital am fiolele impotriva caderii parului. Sunt doisprezece in set si costa 90 lei. De abia astept sa vad ce rezultate voi avea.


  Desi am zis ca nu mai experimentez cu antiperspirantele, am decis sa incerc unul de la Nivea - 9 lei.
 
  Mi-am mai luat un sapun lichid cu masline de la Cien, in jur de 4 lei.
  Gelul din editiile limitate despre care v-am povestit deja:
  Si m-am bucurat sa gasesc un tricou gri, simplu, care se potriveste la orice, exact asa cum imi place mie. La baza este un tricou pentru fetite, insa se potriveste foarte bine unui S si nu va spun ca am dat doar 8 lei pe el. De fapt, am vrut sa va atrag atentia sa cautati imbracaminte la raionul de copii in cazul in care purtati S sau XS fiindca de multe ori aveti sansa sa gasiti lucruri chiar faine si, mai important, cu croieli simple. Eu caut foarte des tricouri la baza gatului si nu gasesc decat decupate prea tare sau, si mai rau pentru mine, cu decolteul in V, decolteu ce nu ma avantajeaza absolut deloc.
  Alte noutati pozate in luna mai nu cred ca au fost, doar cele doua carti carora le-am facut deja recenzii.






  Cat de curand o sa revin si cu celelalte ture de shopping! ;)



Kissez!

Comentarii

  1. O gramada, sa te bucuri de ele! Mi-a atras atentia setul Foot Works.. din pacate nu am cum sa cumpar de la Avon, dar va trebui sa caut ceva asemanator, si piciorutele au nevoie de rasfat :))
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  2. Sa le folosesti cu drag !

    RăspundețiȘtergere
  3. Mie îmi place anti perspirantul ăsta de la Nivea, e eficient și-mi pare totuși destul de delicat.
    Trebuie neapărat să-mi iau și eu ceva pentru picioare din gama cu mojito de la Avon! Creme am cam foarte multe, dar măcar un exfoliant ar merge.
    Să le folosești pe toate cu drag!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu l-am folosit doar o data, momentan raman la dove pana mi se calmeaza rinita alergica si mai apoi o sa-l testez in voie.

      iubesc aroma asta de mojito, m-as scalda in ea :).

      ms!

      Ștergere
  4. Sa le folosesti pe toate cu drag! Eu am apa aia de trandafiri, dar astept sa termin alta care este inceputa si sa o incerc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. mersi!
      sa vezi cat o sa te tina apa de trandafiri, e cornul abundentei, n-am terminat-o nici pe prima si o am din februarie :).

      Ștergere
  5. O multime de bunatati! Si eu am vazut ojele in auchan si la inceput am crezut ca sunt Colorama dar am reusit sa rezist cu stoicism in fata lor. ;))
    Sa te bucuri de toate! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. si eu am zis la inceput ca-s colorama, dar pretul era prea mic si denumirea lipsea de pe ambalaj :)).

      mersi!

      Ștergere
  6. Eu multe tricouri simple si la baza gatului mi le-am luat de pe miniprix, in zilele cu reduceri & black friday, tot asa la preturi foarte mici. Recent am cumparat o serie si pentru sot, cu bumbac de buna calitate.
    Sa le folosesti cu placere! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. asa mi-am luat si eu acum cativa ani, am dat 4-5 lei pe fiecare, dar parca sunt intr-o faza in care prefer sa-mi iau tricourile offline, mai ales ca am dat de multe oferte.

      multumesc :).

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla