Treceți la conținutul principal

Mostre, mostre

  Hello! Desi am consumat destul de putine mostre, am zis ca e cazul sa scriu cateva cuvinte despre ele, nu cumva sa uit :). Am de disecat doua creme, doua parfumuri, un demachiant si am avut si doua mostre Gloves in a bottle.


- despre Gloves in a bottle am scris aici, asa ca n-am sa intru in amanunte. Produsul mi se pare la fel de bun.

- crema Cien Q10 - o textura destul de bogata, foarte asemanatoare cu Nivea, chiar si mirosul este aproape identic. Intra foarte repede in piele, este o baza excelenta de machiaj, mi se pare ca isi face treaba binisor. Mi se pare usor comedogena si nu sunt sigura cum mi s-ar potrivi pe termen lung, dar doua-trei zile a facut fata.


- demachiant Nivea Creme Care - desi nu detroneaza bifazicul de la acest brand in topul preferintelor personale, mi s-a parut un demachiant destul de lichid, dar care se simte placut pe ten. Indeparteaza bine machiajul, lasa tenul foarte proaspat si miroase frumos, a crema Nivea in cutiuta albastra.


- crema-gel Idealia Vichy - am incercat si acest produs chiar daca se adreseaza tenului mixt si gras. Cu toate acestea, pielea nu m-a tinut si mi-a placut sa simt textura foarte placuta de gel, care racoreste si se intinde cu mare usurinta. Este adevarat, lasa un ten luminos fara a straluci propriu-zis. Tenul se simte mai neted, mi s-a parut si o baza ok pentru machiaj. Are acelasi miros proaspat ca intreaga gama Idealia.
- Karleidoscope by Karl Lagerfeld - acest parfum mi s-a parut foarte diferit fata de ce-mi inchipuisem citind despre el pe Fragrantica. Ei bine, eu il percep ca un parfum destul de masculin, dar culmea! potrivit mai degraba unor femei puternice decat unor fete cu inclinatii baietoase. Pe undeva percep niste note ceva mai indraznete, dar per ansamblu este un parfum floral. Avand in vedere ca printre ingrediente se afla violeta, bobul tonka, patchouli, ma gandeam ca este o apa de parfum persistenta, insa nu m-a dat pe spate la capitolul acesta. Rezista cam 4-5 ore, mai mult nu, cel putin pe pielea mea. Nu tremur dupa aceasta aroma, dar recunosc ca nu mi-a displacut s-o port.


- Love Rose este un parfum cu pretul chiar usor peste parfumurile celebre gen Bvlgari. Costa undeva la 500 lei si am avut foarte multe asteptari din partea lui. Aroma este floral ciprata, adica este o varianta mai fresh si mai tinereasca a trandafirului. Miroase bine, este intr-adevar o aroma de trandafiri departe de a fi sufocanta, dar mi-a lasat impresia ca nu persista mai deloc. Am folosit toata mostra pe parcursul unei zile si desi mi s-a spus ca aroma se simte, ea era foarte usoara si o puteam percepe doar cand imi apropiam foarte tare nasul de incheietura mainii. La 500 lei ma astept la un parfum mai persistent si regret ca mi s-a parut asa efemer.





  Voi ce-ati incercat din cele prezentate in aceasta postare?







Kissez!



Comentarii

  1. Eu doar Gloves in a bottle am incercat. Dar nu am regasit in aceasta lotiune caracteristicile descrise de alte persoane: nu mi-a format un film protector pe piele, nu a hidratant suficient, nici cand am aplicat o cantitate mai mare decat la o crema obisnuita. Bine, mainile mele nici nu erau uscate atunci, iar produsul s-a absorbit foarte repede in piele.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. produsul asta e mai mult pentru pielea deshidratata. mie mi-a placut tare mult, nu ma asteptam sa-mi simt pielea parca infuzata cu apa :).

      Ștergere
  2. Nice post

    Love Vikee
    www.slavetofashion9771.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  3. Am pus si eu in baie pe etajera cele doua mostre de Vichy. Nu stiu de ce, n-am pornire sa ma apuc de ele. Poate experientele neplacute din trecut au ceva de-a face cu acest lucru:D

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla