Treceți la conținutul principal

Gel de dus Bottega Verde cu aroma de cocos - review

  Hello! A venit vremea sa va povestesc parerile mele despre ultimul produs Bottega Verde incercat. Ma gandeam ca dupa celelalte experiente in care m-am lasat de-a dreptul cucerita de aroma gamei cu struguri si am testat demachiantul-spuma revolutionar, gelul de dus va fi un produs care imi va lasa o impresie mai...simpla si ca sigur ca fi ultimul pe lista. Imi place aroma de cocos, am avut destule produse cu acest miros, dar nu e obsesia mea. M-am gandit ca o sa dau de un gel dulceag care imi va fi aliat de nadejde cand se raceste, asa ca initial l-am pus deoparte si m-am axat pe celelalte produse.


  Mi-am gasit sa incep sa-l folosesc intr-o seara rece, cand teoretic trebuia sa ma dau si cu o lotiune de corp deoarece sarisem peste aceasta etapa vreo trei-patru zile si simteam ca pielea mea incepe sa protesteze. Stiti voi zicala cu socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ... Asa a fost si la mine, m-am apucat tarziu de dus, eram obosita, trebuia sa-mi spal si parul si pur si simplu am aterizat in pat cu cea mai mare lene in mine.


  Dar intai sa va povestesc cum mi s-a parut chiar in dus! Inca de cand am adulmecat sticla, mi-a placut mirosul care aminteste nu numai cocosul cat si pastaile de vanilie. Cel putin asa am constatat eu. Textura e undeva la mijloc, intre gel si crema de dus si este atat de placuta la atingere de n-am cuvinte sa va spun. Spumeaza delicat, textura e asemanatoare unei emulsii, pur si simplu se simte atat de blanda cum putine produse pentru dus sunt. Iar aroma este atat de faina, parca mi-a incalzit si sufletul. Imi aminteste oarecum de cea a lotiunii Victoria's Secret cu vanilie si cocos pe care mi-am cumparat-o la sfarsitul anului trecut. Diferenta e ca gelul Bottega Verde este mai diafan, mai putin persistent si mult mai usor de tolerat cand am eu zilele mele in care nu suport mirosuri prea puternice. Am iesit de la dus placut parfumata, cu o senzatie de bine ca atunci cand faci aromaterapie, ce mai! ma simteam bine si foarte relaxata. Dupa cum va spuneam, mi-am uscat parul si m-am bagat in pat amanand orice tentativa de hranire a pielii corpului.



 Dupa vreo ora-doua, dupa ce-am citit cate ceva, a inceput sa ma mustre constiinta si am dat sa verific in ce stare mi-e pielea: mi-am atins coatele, genunchii si, mai ales, gambele fiindca iarna imi sunt atat de uscate (ceara, lama, etc) de parca au trecut prin gerul Bobotezei. Initial va spun sincer ca nu mi-a venit sa cred: pielea era neteda si moale! Parca ma dadusem de cateva ore cu crema, nu ma mai tinea, nu era uscata! Wow! Acum sa ne intelegem, nu afirm ca daca m-as spala cu el o luna si nu m-as da cu lotiuni ar fi de ajuns, dar e asemanator cu un sampon uscat: poti amana o zi-doua cremuirea.

  Dupa cum stiti, eu ma multumesc cu gelurile care nu usuca pielea, dar asta a fost o surpriza foooarte placuta. Din acest motiv m-am hotarat sa-l folosesc in special in zilele in care sar peste lotiunea de corp. Merita, merita, merita! Si costa doar 14 lei (250 ml). Nu degeaba l-ati vazut si in favoritele lunii septembrie. Acum am facut asa o obsesie cu gelul cu struguri, dar si cel cu vanilie neagra parca incepe sa dea tarcoale gandurilor mele.


  Hai ca m-am lungit cu vorba, dar ideea e ca imi pare rau ca n-am apreciat produsul acesta inca de la inceput pe cat merita si l-am lasat in conul de umbra format de celelalte descoperiri. Nota 10!





Kissez!

Comentarii

  1. Ce delicios! Cred ca voi incerca si eu acest produs. Si gelul de dus cu vanilie neagra ma cam tenteaza, desi nu prea sunt eu cu aromele dulci, dar la geluri de dus mai fac exceptii, caci nu se simt atat de tare pe piele.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu prefer aromele dulci doar cand mi-e frig, deci am inceput sa vreau :)).

      Ștergere
  2. Mi-a ajuns în sfârșit coletul de la Bottega Verde, incluzând și un gel de duș cu aromă de cocos. E una din aromele mele preferate, dar încă nu l-am încercat, că mai am de la YR, și altele începute, totuși îi vine lui rândul. :))
    De Coconut Passion ce să mai zic, e pe terminate și o folosesc de vreo 2-3 luni, niciodată n-am terminat o loțiune de corp atât de repede! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu cred ca o sa-ti placa!

      daca imi pun in cap eu pot sa folosesc o lotiune si in 20 de zile, dar nu VS pentru ca ele dureaza mult mai mult :).

      Ștergere
  3. Trebuie sa il iau si eu! Fix aceeasi senzatie am avut si eu cu gell de dus cu violete, parca imi incalzea sufletul!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu cu viloletele nu ma inteleg asa bine, dar zau ca l-as incerca si pe asta :)).

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla