Treceți la conținutul principal

New stuff

  Hello! Va promit cam de multa vreme aceasta postare si am tot amanat-o fiindca n-am reusit sa-mi pozez noua incaltaminte. Cand aveam timp, vremea era intunecata si cand era vreme frumoasa eu nu apucam sa pozez. Suna familiar, nu-i asa? Situatia nu s-a schimbat nici pana acum, dar in aceasta postare va arat poze de pe site sau similare cu ce mi-am luat, iar partea de cosmetice a reusit sa fie imortalizata :).


  Am fost cumpatata in ultimele saptamani, dar tot s-au adunat produse suficiente pentru o postare. Am facut doua comenzi Avon: prima a constat dintr-un ruj Shine Burst in nuanta Tangerine Gleam si am dat vreo 12 lei pe el din cate imi amintesc, iar cea de-a doua comanda a continut patru geluri Senses (fiecare 6-7 lei), un spray de picioare Foot Works- preferatul meu (10 lei), iar mama a comandat cateva mostre din parfumul Life, mi-a dat si mie doua. Mostrele acestea sunt cu atomizor si sunt diferite de cea pe care am gasit-o printre paginile revistei Elle despre care am scris saptamana trecuta.
  Dupa cum se vede, mi-am facut provizii de gel Senses racoritor pentru vara viitoare si mi-am luat cele mai noi sortimente Calming Tuscany si Anti-stress si ambele sunt super!


  Mi-am mai luat multe sapunuri lichide, stiti ca sunt obsedata sa ma spal pe maini :). Toate sunt marca Cien si sunt preferatele mele.

  Spray-ul Gerovital a ajuns la mine chiar daca l-a primit altcineva din familie. M-am gandit sa-i dau o sansa, momentan am pareri impartite dar il mai testez.


  Gloss-ul Victoria's Secret l-am luat dintr-un duty-free, vi l-am aratat si in postarea legata de deplasarea mea, insa am zis sa-l mentionez si in articolul de astazi daca tot face parte din categoria make-up. 10 euro.
  Dupa cum am dat sfoara-n tara pe pagina de Facebook, mi-am luat un produs de pe wishlist-ul intocmit la inceputul anului. Am primit o super-oferta si am luat Si Lolita cu doar 90 lei. Fiti cu ochii pe reducerile de aici fiindca sunt zile in care discount-urile sunt ireprosabile! Parfumul este, bineinteles, original si astept sa termin un parfum din colectia mea iar apoi o sa-l deschid si pe acesta. Il ador deja doar cand ma uit la cutiuta! :))


  Mai departe, mi-am luat doua perechi de slapi: unii Ipanema si altii Puma. Chiar daca acum inghet la gandul sa-i iau pe picioare, era cald cand am facut shopping-ul. I-am luat de aici, inca mai sunt in stoc, preturile sunt foarte bune si daca intrati pe site o sa gasiti si incaltaminte de sezon.



  Am cautat in disperare o pereche de botine maro si de abia am gasit. Promit sa vin cu poze reale in urmatoare postare new stuff, dar pana atunci va arat o pereche similara pe care am gasit-o aici.



  Cam acestea sunt noutatile, acum astept o comanda Oriflame, am dat doua deja la Avon si intuiesc una pe Elefant. Cu alte cuvinte, cred ca o sa mai am o postare de genul asta in octombrie ;).




Kissez!


Comentarii

  1. Sa le folosesti pe toate cu drag! Ghete caut si eu! Acum am o pereche cu platforma de la Gaceland, dar parca vreau si o pereche cu talpa joasa.

    PS: cate geluri de dus mai ai? :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. multumesc :). sunt atat de chitita pe botine anul asta de imi vine sa cumpar cat mai multe perechi :)).

      doar 10! :)

      Ștergere
  2. Ce bine arata sapunurile lichide de la Cien. Cred ca le voi incerca si eu cu prima ocazia. :D

    RăspundețiȘtergere
  3. Am fost in lidl si nu am vazut sapunurile... As fi luat macar o varianta. Sa le folosesti si porti cu placere pe toate!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. sapunurile fac parte dintr-o editie de asta vara. pe ultimele doua le-am cumparat cu pret redus si mai apoi au dosparut din magazine. am mai vazut doar lotiunile de corp si cat un gel de dus pierdut printre ele :).

      mersi!

      Ștergere
  4. Deodorantul ăla fost degeaba pentru mine vara, dar prin primăvară m-am înțeles ok cu el.
    Îmi plac ghetuțele, tot caut și eu anumite modele, dar până acum n-am avut succes.
    Să le folosești pe toate cu plăcere!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. la mine nu-i degeaba, altele sunt problemele noastre :(.

      mersi! eu rar gasesc incaltari care sa ma multumeasca pe deplin.

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla