Treceți la conținutul principal

New stuff - Douglas, Avon, Books, etc

 Heeeey! Parca n-a trecut prea mult timp de la ultima postare new stuff, dar daca s-au adunat iar, nu puteam sa nu le trec in revista. Aseara v-am aratat ca am primit un colet urias si azi a venit sa va arat ce mi-am cumparat. A fost prima comanda Douglas online, asa ca o sa va detaliez si impresiile mele.


  Mereu am fost fermecata de calendarele de Advent si n-am avut decat cu figurine de ciocolata. Anii trecuti ma uitam cu jind la vloggurile multor beauty-gurus de pe Youtube si mi-am promis ca anul asta voi experimenta si eu cu un calendar plin de cosmetice. Prima data l-am vazut pe cel de la Douglas in magazinul online, dar n-am fost sigura ca merita banii, iar mai apoi l-am vazut in magazinul fizic si m-am indragostit de el. Problema era ca ma aflam la cateva sute de km de casa, calatoream cu trenul si calendarul era urias. Am venit acasa si am inceput sa vanez oferta cu transportul gratuit la comenzi de peste 59 lei. Am avut noroc si am prins-o, asa ca m-am aruncat si mi-am comandat cutia mult dorita. Costa 145 lei si este un pret fenomenal de bun. La un scurt calcul, valoarea reala a produselor a ajuns la peste 700 lei. Sunt si produse full-size, mini-produse, marci de renume si sunt nu mai putin de trei parfumele.


  Daca nu stiti care-i faza cu aceste calendare, ele sunt foarte populare in vest si in USA si ofera cate-o surpriza din 1 decembrie pana in Ajunul Craciunului. Bineinteles ca puteti deschide toate ferestrele deodata sau puteti sa pastrati traditia. Eu o sa le desfac pe rand, dar am tras o privire pe spatele cutiei unde sunt detalii despre toate produsele.

  Am pus parfumul meu Lolita Lempicka de 50 ml langa, sa va faceti o idee despre cat e de mare cutia.
 Iar aceasta e lista cu produsele. Multe dintre ele nu se gasesc in Douglas Romania, deci mi se pare o idee foarte buna de-a le testa. Doua produse sunt masculine, sa nu uit sa va spun.


  Avand in vedere ca a fost un rasfat pentru mine, am optat sa-mi fie impachetata sub forma de cadou. Cutia a venit imbracata in auriu cu o funda rosie, a aratat frumos, dar trebuie sa mentionez ca eu alesesem cu totul alte culori pentru ambalaj. In plus, cele doua mostre promise pe site au lipsit cu desavarsire si mi-am dat seama de asta abia dupa o zi, fiind asa incantata de calendar. Am pus comanda intr-o zi de luni si am primit-o joi. Cu alte cuvinte, nu pot sa zic ca Douglas m-a dat pe spate la prima intalnire online, dar calendarul merita si ultimul banut. In fiecare zi, din 1 decembrie, o sa pun pe pagina de Facebook poza cu produsul zilei ;).

  Acum doua campanii, mi-am luat de la Avon un spumant cu ciocolata si portocale cu 10 lei - miroase foarte bine, dar n-am apucat sa-l incerc. In plus, mi-am luat patru spray-uri Foot Works cu mojito, erau pentru ultima data disponibile.
  Iar din ultima brosura, mi-am luat o masca Planet Spa (10 lei), un unt pentru buze (5 lei) si inca un produs Foot Works. Eu imi comandasem o lotiune si reprezentantul mi-a dat un scrub (6 lei). Eh, l-am luat si pe el si vad cum fac cu lotiunea.


  Desi aveam o gramada de geluri de dus, n-am putut rezista ofertei din Dm unde am gasit Palmolive-ul cu mai putin de 5 lei. Pe el scrie gel exfoliant, dar nici gand de asa ceva.
  Am testat si kit-ul Vichy. Mi-au trimis unul pentru alt tip de ten, dar a mers ;)).





  Si trei carti, carora urmeaza sa le fac recenzii.


  Cam astea sunt noutatile mele. Acum trebuie sa ma apuc sa strang altele :)).




Kissez!




Comentarii

  1. Aaaaah, ce dragut e calendarul! Si e imens. Acum ma tenteaza si pe mine, sunt cu geana pe site, poate prind si eu oferta cu transport gratis.
    La Vichy m-am inregistrat si eu ieri pentru campania de testare Dermablend, sunt curioasa cum e noua formula, caci cea veche imi cam place...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. cam o data pe luna au oferta cu transportul gratuit, poate prinzi si tu :).

      Ștergere
  2. Cat de mare e calendaru de la Douglas... si eu l-am avut in cos de cateva ori dar l-am tot scos...acum parca citind ce ai scris, mi-l doresc din nou...Sa le folosesti sanatoasa pe toate :) Oana

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu zic sa-l iei, mai ales daca iti plac produsele de skin care :).

      mersi!

      Ștergere
  3. Am si eu ultimele doua carti si sper sa iti placa si tie la.fel de mult :)
    calendarul arata tare bine. Inca ma gandesc la cel de make.up :)
    sa folosesti cu drag tot.ce.ai cumparat. Puuup

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. prima parte mi-a placut mai mult, nu ma asteptam ca si in a doua sa dau de marcus :)).

      mersi!

      Ștergere
  4. Vaaai, este uriasa cutia Douglas !
    Sa te bucuri cu mare drag de toate ! :*

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla