Treceți la conținutul principal

Un altfel de Craciun pentru mine

  Buna, fetele mele! Destul de rar mi se intampla sa ma asez in fata pc-ului, sa vreau sa scriu o postare si sa nu stiu cum s-o incep si ce sa scriu in ea.  De-a lungul vremii am folosit blogul acesta si ca un soi de terapie, in sensul ca scriam si atunci cand aveam probleme in viata offline, fie ele de sanatate sau alte probleme personale. Va dati seama ca in cei cinci ani si ceva, au fost si evenimente care pe altii i-ar fi facut cu siguranta sa nu mai scrie. Eu n-am luat pauza decat cand nu aveam acces la internet si orice suparare as fi avut, ma tratam cu blogging. Scriind aici mi se parea ca totul e bine si coltisorul aceta al meu imi dadea intr-un fel un sentiment de siguranta. Scriind fara intrerupere simteam ca sunt mai aproape de starea de bine.


  Probabil ca ati observat scurta mea lipsa si nu, nu s-a datorat pregatirilor dinainte de Craciun. Initial nu am vrut sa povestesc absolut nimic sau sa-mi explic superficial lipsa, insa in ultimii ani mi-am cenzurat foarte mult sentimentele, de orice fel ar fi fost ele si oricat mi-am dorit sa mentin zen acest blog, pana la urma este un BLOG, e personal si ma reprezinta pe mine. Tot eu sunt si cand ma confrunt cu tristete si boala si de data aceasta nu mai am putere sa vin pe blog si sa ma prefac ca totul e bine. Pana acum am profitat de postari care erau deja concepute pe jumatate, de poze pe care le aveam facute si o perioada m-am dus din inertie dar acum am nevoie de toata energia ramasa ca sa directionez inspre insanatosire. Am avut cel mai dificil an din viata mea, iar ultima luna a fost testarea tuturor capacitatilor mele. Mi s-au intamplat si mie lucruri, dar si familiei mele, iar dupa atatea luni de stres, am clacat. Organismul meu a cedat si m-am imbolnavit. Sunt deja cateva saptamani de cand nu ma simt bine, iar ultima a fost de foc. Am ajuns la Urgenta de trei ori intr-o saptamana, am primit doua ture de medicamente si diagostice gresite care mi-au facut mai mult rau. De la unul dintre medicamente am intrat in soc, am facut reactii adverse puternice care m-au vlaguit si am avut cateva ore in care am crezut ca sunt la un pas de lumea cealalata. Acum sunt la a treia reprize de medicamente si cred ca acestea sunt cele de care aveam nevoie - de doua zile mi-e foame, dorm si reusesc sa fac si efort fizic usor (adica nu cad din picioare daca fac cativa pasi). Sunt recunoscatoare lui Dumnezeu ca sunt asa de Craciunul acesta comparativ cu zilele precedente, chiar daca nu este un Craciun cu energie, cu mancaruri traditionale si cu ce eram eu obisnuita.



  Am facut postarea aceasta nu ca sa-mi plang de mila ci pentru ca am simtit nevoia sa nu ma mai prefac, sa accept ca am nevoie de odihna, ca voi face o pauza de blogging. Nu cred ca va fi foarte lunga, dar va tine cateva zile, pana ma refac suficient incat sa aduc optimism si postari scrise cu usurinta. Sau pana voi simti nevoia sa scriu, asa cum mi s-a intamplat azi.



  Si daca aveti timp, cateva secunde, sa va ganditi pozitiv la mine, sa-mi transmiteti ganduri bune, ca sa ma insanatosesc cat mai repede. Cu siguranta voi simti ceea ce indreptati catre mine.



  Va doresc un Craciun linistit si nu uitati sa apreciati ce aveti, chiar daca pare putin.
                                                                        poza de pe craiova.ro






Kissez!

Comentarii

  1. Stiu foarte bine cum e cand boala iti ia toate fortele si fiecare pas devine o corvoada :(
    Te imbratisez cu drag si iti doresc sa te pui pe picioare cat mai repede! Craciun fericit!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. iti multumesc mult! stiu cat ai suferit si tu in ultima perioada...

      Ștergere
  2. Iti doresc multa sanatate si sa te faci bine cat mai repede .

    RăspundețiȘtergere
  3. sanatate multa si putere de la D zeu sa treci cu bine peste toate

    RăspundețiȘtergere
  4. Sanatate, Alina!! Si ganduri bune o mie sa ajunga la tine!

    RăspundețiȘtergere
  5. Draga Alina, îmi pare rău să aud că ai trecut prin aceasta stare. Îți doresc din tot sufletul, sa te recuperezi cat mai repede, sa ai un an nou liniștit și plin de iubire. Sa ai alături de tine, toți acei omuleți care îți aduc liniște și fericire. Multa sănătate și curaj! O sa fie bine. Îmbrățișări și pupaceli!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. multumesc. incerc sa fiu optimista, dar uneori mai clachez si vad totul in culori sumbre. oricum, sunt mai bine acum si asta ma face sa sper mai des.

      Ștergere
  6. Îți doresc multă sănătate și sper ca totul să fie bine! Și ca pauza pe care o vei lua să fie cât mai scurtă.

    RăspundețiȘtergere
  7. Sa te faci bine, Alinush! Te imbratisez cu drag! Si ... Craciun fericit, asa cum este el.

    RăspundețiȘtergere
  8. Alina draga mea, sper din suflet ca esti mai bine si ca te vei insanatosi cat mai repede. Trebuie, e musai sa fie asa !!! Stai linistita acum, ia o pauza de la blogging, nu-i un capat de lume sa iei o pauza ... Ai grija de tine ! Sanatate !!! Te pup :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. pentru mine faptul ca n-am mai fost in stare sa scriu pe blog a fost cireas de pe tort, dar a trebuit sa accept asta.

      multumesc.

      Ștergere
  9. Însănătoşire grabnică, Alina!
    Sunt cu gândul la tine şi sper să treci repejor peste acest impas. În luna mai am păţit ceva similar, tot cu ajuns la urgenţă, abia în septembrie mi-am revenit, după ce am reuşit să mai pun 3 kg şi să am mai multă forţă în faţa infecţiilor. Din păcate am rămas cu o sensibilitate mare la coloană şi nu o să mai pot alerga niciodată, cel mai probabil, iar mie îmi făcea mare plăcere să fac acest lucru. N-am spus nimic pe blog despre asta, ţi-am scris ţie pentru a-ţi da încredere că şi peste momentele teribile se poate trece. Eu am simţit că totul s-a sfârşit atunci, sincer! Şi tot diagnostic greşit mi s-a pus, o colică renală care de fapt era inexistentă. De fapt lipsa mineralelor îmi dăduse peste cap întregul sistem imunitar.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. multumesc. nu-mi inchipuiam ca ai avut asa probleme urate. am trecut la 16 ani printr-o cadere groaznica de calciu si magneziu tot din cauza stresului, mi-au trebuit vreo 8 luni sa-mi revin in proportie de 80%.

      ma bucur ca ti-ai revenit si poate se va rezolva cu coloana, a adevarat ca uneori corpul da dovada de-o forta extraordinara de recupererare, dar eu zic ca mintea joaca rolul cel mai important.

      Ștergere
  10. Sanatate multa si nu uita ce ti-am zis eu despre stres :*

    RăspundețiȘtergere
  11. Insanatosire grabnica iti doresc. Si sarbatori pline de liniste!!! Sper din suflet sa auzim ca esti bine cat mai repede posibil. Te imbatisez cu drag.

    RăspundețiȘtergere
  12. Multă sănătate, să treci cu bine peste perioada asta, să intri în noul an cât mai bine și 2017 să-ți aducă numai lucruri bune, dar mai ales sănătate... „că-i mai bună decât toate”. Sărbători fericite!

    RăspundețiȘtergere
  13. Draga Alina nici nu imi pot imagina prin ce ai trecut,dar incerc sa iti fiu aproape.Nici mie nu imi merge foarte bine dar din putinul sanatatii mele iti daruiesc tie si din urmele nedozabile de moral ridicat cate mi-au mai ramas ti le trimit tie.Ia-o incet...incearca pe cat posibil sa nu te suprasoliciti...incearca daca poti sa iti dai intalnire cu stressul(de-a dreptul imposibil...)...anyway...iti doresc sa te faci bine,sa poti sa sarbatoresti fiecare zi alaturi de cei dragi.Te imbratisez pufos si te pup movuliu :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. iti multumesc pentru gandurile bune si ca esti alaturi de mine.

      Ștergere
  14. Alina, iti doresc insanatosire grabnica si sper din tot sufletul sa nu iti pierzi speranta ca totul va fi bine. Si eu sunt foarte suparata din cauza ca nu pot ramane insarcinata si cateodata am ganduri negre. Va urez un an nou plin de bucurii fetelor si sa incercam sa pretuim ceea ce avem!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. multumesc mult. poate anul viitor ne va aduce tot ceea ce avem nevoie, speranta moare ultima...

      Ștergere
  15. Iti doresc sa te faci bine repede si sa te odihnesti! O pauza iti va face bine si vei reveni in forta! Noi te asteptam si suntem aici, chiar daca nu comentam tot timpul!:) dana

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. multumesc, sper ca voi reveni in forta, iar comentariile ma bucura intotdeauna.

      Ștergere
  16. Multa, multa, multa sanatate, Brumoarico! Sper sa reusesti sa "te pui pe picioare" cat mai curand!
    Sarbatori fericite in continuare si ai grija d tina pentru ca tu esti cea mai importanta!
    Te imbratisez cu drag!

    RăspundețiȘtergere
  17. Buna, sper ca o sa te refaci repede, ca o sa fii iar tu, plina de energie. Cat despre pauza, take your time, te asteptam cuminti aici.

    Te imbratisez, Ioana

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. multumesc, sper sa revin si sa ma simt in putere cat mai repede.

      Ștergere
  18. Imi pare rau pentru perioada dificila prin care treci..
    Iti transmit toate gandurile mele bune si sper sa te faci bine cat mai curand.
    Te pup :*

    RăspundețiȘtergere
  19. Alina draga, nici nu mi-a trecut prin cap ca poti trece prin asa ceva. Imi pare tare rau sa aud asa vesti! Ai grija de tine si nu te supune la niciun fel de efort, nici fizic, nici intelectual, lasa organismul sa se refaca in ritmul lui.
    Ma gandesc si ma rog pentru tine!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. multumesc. da, e lata de data asta, e a doua mare confruntare cu boala din viata mea. dar am incredere ca o sa treaca, s-a mai ameliorat putin situatia mea. mai rau cu mintea, ma tot gandesc ce lipsa de energie am si ce greu fac lucrurile care acum nu multa vreme faceau parte din cotidian si ma consum rau.

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla