Follow this blog with bloglovin

Follow on Bloglovin

Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 15 februarie 2017

Jane Austen merge la Hollywood

  Hey! V-am aratat eu in ultima postare cu noutati ca am adunat multe carti si va spuneam atunci ca nu citisem prea mult in ultima vreme, contrar obiceiurilor mele...devoratoare. In ultimele zile am mai inclinat balanta in favoarea pasiunii mele, asa ca am terminat inca doua romane. Astazi o sa va spun cateva vorbe despre Jane Austen merge la Hollywood. Un nume destul de interesant pentru o carte, nu-i asa? Asta mi-a trecut prin cap prima data cand am descoperit-o la editura All. Doream o carte mai usoara (rareori mi se intampla asta), ceva care sa nu-mi puna gandirea la multe incercari, asa ca povestea aceasta m-a facut sa vreau s-o descopar.


  Dupa cum ne indica si titlul, avem de-a face cu o poveste clasica intr-un mediu nou. Doua surori adolescente isi pierd tatal subit si sunt nevoite sa se mute la un unchi foarte bogat care traieste tocmai la Hollywood. Fetele sunt extrem de diferite, fiecare isi poarta durerea si schimbarile in cu totul alt mod, ba mai mult, nici macar nu sunt apropiate, se exaspereaza reciproc, iar vietile lor se desfasoara pe cai complet opuse. Una dintre ele este rationala, isi inabusa orice sentiment si se tine de scoala, iar cealalata e o romantica incurabila care cauta marea iubire si vrea sa devina o actrita consacrata. Fiind la varsta adolescentei, sunt inclinate spre descoperiri, greseli si rabufniri, dar pana la urma vor face fata tuturor problemelor cu care se confrunta. E o poveste usoara, dupa cum am mai spus, e scrisa intr-un mod agreabil si se citeste foarte rapid. In plus, e imposibil sa nu va regasiti pe alocuri ba intr-o eroina, ba in cealalta, asa ca eu spun ca o sa le indragiti si o sa le intelegeti.  Si voi simtiti uneori nevoia unei lecturi facile? Daca da, cred ca acest roman o sa va fie pe plac.Kissez!


2 comentarii:

  1. Încerc să am în permanență vreo 2-3 titluri mai ușurele necitite, să am de unde alege când vreau ceva lejer, relaxant, iar asta mi se întâmplă în special după o lectură mai greoaie sau una prea tulburătoare, ori când nu prea am timp. Așa că am niște autori la care merg „la sigur” în sensul ăsta. :D
    De multe ori m-am uitat și la cartea asta, cândva sigur o s-o iau, pare interesantă povestea.

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...