Treceți la conținutul principal

Balsam de buze Vaseline Lip Therapy cu unt de cacao - review

   Hello! De foarte multa vreme imi doream sa incerc ceva de la Vaseline. E adevarat ca la noi in tara aceste produse nu sunt deloc populare, dar cum urmaresc mai multe fete din afara pe Youtube, sunt familiarizata cu acest nume si tentatia era maxima. Ma asteptam eu ca laudele sa fie fondate. Asa s-a intamplat ca primul produs Vaseline pe care l-am incercat sa fie lipbalm-ul cu unt de cacao si m-am indragostit de el de la prima folosire. E un prieten de nadejde si mereu imi sta la indemana.
  Are nu mai putin de 20 grame si il puteti gasi aici, impreuna cu alte variante (cea cu aloe ma tenteaza in special, dar exista si cu trandafiri) dar si alaturi de alte produse cosmetice si transportul este gratuit indiferent de valoarea comenzii luna aceasta. Si il mai gasiti si aici in varianta originala. La prima vedere arata ca orice vaselina cosmetica, dar nu are gustul acela pregnant, care pe mine ma deranjeaza putin. Se topeste pe buze imediat, le hidrateaza si le hraneste si aroma subtila de cacao e un mare plus. Lasa buzele perfecte si le repara chiar daca sunt grav avariate.

  Alt altu este ca nu provoaca dependenta si pot sa-l folosesc cat de des vreau eu fara sa intru in cercul vicios buze uscate-lipbalm-buze si mai uscate. Sa dai 10-12 lei pe 20 grame de balsam de buze de cea mai buna calitate mi se pare un adevarat chilipir si il recomand din inima. Nota 10. Cu siguranta l-as incerca si in alte arome.



Kissez!

Comentarii

  1. Am avut de-a lungul ultimilor doi ani câteva produse Vaseline și toate mi-au plăcut, dar cred că am încercat doar din produsele lor pentru corp. Mă tenta și vaselina asta, chiar la varianta cu cacao m-am uitat de câte ori mi-a ieșit în cale, dar nu mă tentează deloc băgatul degetului în produs. :)) Am un unt de buze de la Nivea de vreun an și încerc să-l folosesc mai des de câteva săptămâni ca să-l termin, dar n-am mare tragere, deși îmi place mult efectul, să nu mai zic de aromă... Fiecare cu păsăricile ei :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. si eu prefer lipbalm-ul stick, dar asta nu ma impiedica a-mi bag degetele prin vaseline :)).

      Ștergere
  2. S-a notat!
    Chiar astazi am observat ca mi-am ratacit toate balsamurile de buze si ca am nevoie de unul nou asa ca articolul tau a picat la fix! ;))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu mai am vreo cinnci pe noptiera, teoretic nu mai trebuie sa fac shopping :).

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla