Treceți la conținutul principal

Top 3 scrub-uri

  Salutare! Imi place sa folosesc scruburi pe tot parcursul anului si sunt constanta cu acest pas de ingrijire a corpului, dar devin si mai interesata in momentul in care se apropie vara. Observ ca multa lume trateaza cu superficialitate acest pas, dar exfolierea pielii este deosebit de importanta si in cazul pielii mele uscate: dupa ce utilizez scrub, orice lotiune intra mai bine in piele, senzatia de hidratare este prelungita, pielea super fina. In acelasi timp, este esential daca folositi autobronzant si nu vreti sa va treziti patate mai ceva ca dalmatienii. Cum vara sta sa inceapa si de cateva zile avem si noi temperaturi prietenoase care m-au facut sa-mi scot tricourile la inaintare si psihic sa ma pregatesc de plaja, am zis ca ar fi bine sa va spun ce scrub-uri mi-au placut mie cel mai tare in ultimii cinci ani si jumatate (Doamne, cat a trecut de la primul pas in blogging!).



  De departe, revelatia domeniului este scrubul Garnier, este minunat si cu totul altceva fata de alte produse din aceasta categorie. Se gaseste exclusiv aici si puteti sa beneficiati pana la sfarsitul lunii de transport gratuit indiferent de comanda daca folositit codul: salutnotino. Sunt foarte tentata sa mi-l cumpar din nou, am avut doua pana acum si mi-a placut pana la ultima picatura si am auzit-o si pe una dintre Youtube-ritele mele favorite, Estee Lalonde, spunand ca-l adora si ca, din pacate, nu-l prea vede recomandat in online si mai spunea ceva de genul ca e ca un parfum frantuzesc intr-un scrub. Nu pot decat sa fiu de acord. Am scris si un review pentru el care suna cam asa:

 Nu degeaba se si numeste Oil Beauty: are in componenta nu mai putin de patru uleiuri: argan, macadamia, migdale si trandafir. Dupa cum se poate observa din poza, textura este destul de densa si are o nuanta care ma duce cu gandul la aurul lichid. Chiar daca nu e, produsul imi lasa impresia ca ar fi la fel de pretios. Particulele exfoliante sunt de diferite marimi, de la cele foarte mici pana la cele mai mari si mai dure. Exfoliaza ireprosabil, lasa pielea atat de fina, n-o usuca deloc, dar cel mai important lucru este faptul ca ofera un aspect satinat al pielii, care pare mai luminoasa, mai neteda si mai sanatoasa. Nu sunt baliverne cuvintele de pe ambalaj, chiar face tot ce promite. Iar mirosul e divin! Combinatia de uleiuri da o mireasma foarte feminina, florala, intensa si care rezista pe piele ore in sir. Se comporta diferit fata de majoritatea scruburilor. Nu trebuie folosit dupa un gel normal fiindca reuseste sa curete foarte bine pielea. Teoretic este conceput pentru pielea uscata, dar il vad potrivit si pentru cea normala si ocazional si pentru cea grasa.


  Acesta este un scrub dupa care nu simt nevoia sa ma dau cu lotiune de corp. Atat de eficient si totusi bland, imbogatit cu atatea uleiuri, face exact ceea ce trebuie. Pe de cealalta parte, nu lasa nicio senzatie uleioasa. E combinatia perfecta, nici nu stiu cum un produs le poate avea pe toate si l-as folosi inca 20 de ani de acum incolo fara sa ma plictisesc.


  Recipientul de 200 de ml este foarte spornic, un tub ma tine mult mai mult decat alt exfoliant, asa ca il consider nepretuit!



  Al doilea preferat este scrubul de la Palmolive, e accesibil si bun. Ambalajul e modificat putin, dar in mare cam tot asa arata.

  In primul rand, este perfect pentru sezonul cald sau daca va plac aromele marine, racoritoare. Avem un strop de mare in sticluta ;). Textura este destul de densa. Particulele exfoliante sunt micute si blande, cred ca si eu, cu pielea mea problematica, as putea sa-l folosesc de doua ori pe saptamana. Cu toate acestea, isi face treaba foarte bine si lasa in urma lui o piele moale si curata. Face si spuma si nu mi se pare ca ar usca pielea. Aroma persista foarte mult timp. Spre exemplu, aseara dupa ce l-am folosit, m-am cremuit cu lotiunea Suddenly care are, la randul ei, un miros puternic. Apoi, m-am spalat pe maini si dupa ce am terminat operatiunea, mainile mele tot a Palmolive miroseau :). Se consuma destul de repede, eu am ajuns la jumatatea lui.



  Al treilea, este Senses Lagoon de la Avon. Dezavantajul e ca trebuie sa astepti pana vine comanda, dar de obicei e la un pret bun, miroase minunat si isi face treaba bine.
  Mirosul este super, unul dintre preferatele mele din gama Senses. Are in acelasi timp note marine, dar si fructate, iar aroma de para se simte exact cat sa-l faca sa fie delicios. Culoarea turcoaz parca transmite liniste dupa o zi agitata, iar particulele exfoliante sunt destul de mari, fapt ce mi-a dat ceva emotii, mi-era teama sa nu fie prea agresiv. Nu a fost cazul, pentru ca, in contact cu apa, gelul propriu-zis se transforma intr-o spuma catifelata prin care particulele exfoliante nu pot agresa prea tare pielea. Mi s-a intamplat sa-l folosesc si mai apoi sa nu aplic o crema de corp si nu am intampinat senzatia de piele care tine. Aroma persista pe piele cateva ore bune, ceea ce este un plus pentru mine.



  Scruburi bune am mai gasit, dar e clar ca acestea trei mi-au ramas in minte si in mod cert Garnier este the boss, mai ales ca poate fi folosit de unul singur, fara lotiune dupa si pielea ramane perfecta.



  Daca mai vreti sa fac Top 3 sau Top 5 sau orice top pentru vreo categorie de cosmetice, astept sugestiile voastre.




Kissez!

Comentarii

  1. Am reținut scrubul de la Garnier de când l-am văzut lăudat de tine și de Camelia, cam în aceeași perioadă, doar că singura ocazie să-l cumpăr a fost în Berlin și nu-l puteam lua în bagajul de mână din cauza cantității. :( Păcat că nu-l aduc și la noi în magazinele fizice, dar poate am ocazia la o comandă online să-l iau.
    Cel mai mișto scrub încercat de mine a fost unul de la Collistar.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. si eu l-am vazut si la camelia si la diana de la makeupdream. cand pui de-o comanda, sa nu-l uiti ;)).

      cu brandul collistar nu am experiente, dar eu as incerca tot :)).

      Ștergere
  2. L-am cumparat si eu si confirm ca e extraordinar. Nu ma pot hotara intre el si Sabon; cred ca le pun pe ambele pe locul 1. :)
    Multumesc de recomandare, stiam de el, dar l-am cumparat datorita articolului tau.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. tare ma bucur ca ai aceeasi parere :). cred ca mi-l mai iau si eu zilele astea iar, desi am alt scrub acum.

      Ștergere
    2. Si eu cred ca il recumpar, acum cat mai e transport gratuit la orice valoare. :D

      Ștergere
    3. da, pana maine inclusiv :).

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla