Treceți la conținutul principal

15 ani de Dacia Plant

  Hello! Mereu ma bucur cand aflu de companii romanesti care nu numai ca reusesc sa reziste pe piata, dar au cuvant greu de zis. Printre ele se regaseste si Dacia Plant care anul acesta implineste nu mai putin de 15 ani, perioada in care fondatorii au crezut cu tarie ca produsele naturale pot ajuta oamenii sa devina mai sanatosi. Toate plantele pe care le folosesc pentru suplimentele alimentare sunt obtinute ori din culturi proprii, ori sunt atent selectionate inainte de utilizare, retetele sunt originale si calitatea desavarsita.



  Si cum se putea sarbatori evenimentul decat in stil romanesc? Drept urmare, pe 2 iulie la Brasov in Piata Sfatului de la ora 19:00 va avea loc concertul Phoenix, un eveniment simbolic pentru ca trupa a ajuns la a 55-a aniversare. Le dorim celor de la Dacia Plant sa le calce pe urme :).


  Pe final, va las cu lista brand-urilor pe care le puteti achizitiona de la Dacia Plant:

Dacia Plant- Imbinand fitoterapia traditionala romaneasca si cele mai noi studii stiintifice din domeniu, Dacia Plant creeaza si produce suplimente nutritive eficiente dupa retete unice. Forta binefacatoare a plantelor este deviza care ne ghideaza viziunea, nascuta din increderea deplina in natura, pasiunea pentru lucrurile facute responsabil si respectul pentru oameni. Prin suplimentele noastre nutritive din plante, 100% naturale, fara conservanti sau alte substante chimice, oferim sanatate naturala celor care cauta solutii eficiente si de durata.

Ingerasul - Copiii sunt fragili, delicati si au nevoie de solutii blande de ingrijire. Ingerasul este brandul de produse Dacia Plant special conceput pentru copiii cu varste intre 0 si 6 ani. Produsele au fost create studiind cele mai frecvente probleme ale micutilor si indeplinind toate dorintele mamelor care vor sa isi creasca copiii intr-un stil de viata cat mai natural. De aceea, produsele Ingerasul nu contin conservanti, coloranti, indulcitori artificiali si zahar.
    
Interferonat – Un amestec unic de plante cu efect de regenerare si protejare a celulelor, care stimuleaza secretia endogena de interferon.

Sublima – Sublima este numele brandului de produse creat special pentru sanatatea si ingrijirea feminina. Femeile au nevoie de solutii speciale, adaptate fiziologiei si aspectului corpului lor. Contine produse pentru echilibrarea hormonala a organismului femeilor, pentru combaterea neplacerilor cauzate de menstruatie si menopauza, pentru afectiunile genitale si cele ale aparatului urinar, precum si pentru mentinerea siluetei. Sublima este numele sub care veti gasi produse eficiente, bazate pe fitoestrogeni vegetali si plante cu efecte benefice intense asupra organismului femeilor precum si produse destinate mentinerii greutatii ideale si a unei siluete frumoase. Sublima este brandul femeilor care vor sa aiba grija in mod natural de corpul lor.

Specialistii Plantelor - Fitoterapia a aparut pentru a-i oferi omului de azi, solutii moderne pentru mentinerea sanatatii pastrand in acelasi timp o legatura puternica cu natura si binefacerile ei. Fitoterapia preia traditia plantelor de leac si o duce mai departe, catre studiile stiintifice si catre crearea de produse special adaptate nevoilor actuale. Fitoterapia moderna cerceteaza cu atentie compozitia plantelor si efectele compusilor acestora asupra sanatatii, valideaza folosirea unei plante pentru anumite afectiuni sau, dimpotriva, interzice folosirea ei sau recomanda utilizarea doar in anumite combinatii. Este un domeniu vast, fascinant si ancorat in cercetarile medicale si farmaceutice moderne. Romania se mandreste cu o lunga traditie de folosire a plantelor de leac, dar si cu specialisti de marca in fitoterapie. Dacia Plant a invitat pentru colaborare unii dintre cei mai apreciati specialisti in farmacognozie si fitoterapie pentru a crea produse de un inalt standard stiintific, avand la baza cercetari stiintifice laborioase.

Detoxicolon – Puternic detoxifiant intestinal, asigura o detoxifiere profunda si blanda intr-o cura de numai 21 de zile. Eficienta sa se datoreaza unui complex de 15 plante medicinale, completate eficient de mineralul zeolit.

Vitamine si minerale – Brandul Vitamine si Minerale contine produse care mentin integritatea nutrientilor si eficacitatea substantelor vitaminice, atat de sensibile. Combina forta talazurilor si adancimilor oceanice -  prin extrasele din apa de mare si alge calcaroase, cu misterul padurilor si pajistilor alpine - prin concentratele din plante de leac. Vitamine si Minerale - constituie o alternativa naturala si sanatoasa la vitaminele de sinteza.

Bun de Tot – Facute din cele mai proaspete fructe si legume, fara conservanti si fara coloranti, sucurile, dulceturile, gemurile si celelalte produse alimentare din gama Bun de tot sunt alegerea ideala pentru intreaga familie, de la copii la bunici!







 Kissez!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla