Treceți la conținutul principal

Intamplari amuzante - mother edition

  Hello! Acum cateva luni mi-a trecut prin cap sa fac o noua postare cu intamplari amuzante si de aceasta data sa ma concentrez pe unele prin care am trecut cu maica-mea. Noi ne intelegem foarte bine, suntem apropiate si destul de pline de mistouri, asa ca de obicei cand petrec timp cu ea, mai devreme sau mai tarziu o dam intr-un ras pe cinste. Cand eram mica am cazut amandoua din pat de ras, deci va puteti inchipui, dar culmea este ca la prima vedere amandoua parem destul de serioase (eu in special). Fericire, suparare, frustrare, banalitati - pe toate le transformam in glume si sunt foarte mandra de mama ca poate fi asa si ca m-a invatat si pe mine.


  Sa incepem cu ceva recent, la chestia asta am fost martore. Eu cu mama in Kaufland, fusesem sa ne plimbam putin si ni s-a facut sete. Cum suntem fete cuminti si ne hidratam corespunzator, ne ducem la raionul dedicat. Era foarte aglomerat, asa ca ne-am strecurat si noi pe acolo. Un cuplu spre varsta a treia cu un cos plin, bloca trecerea. El era cam ofticat si se ratoise la ea in legatura cu tipul de apa pe care trebuiau sa o cumpere, la care femeia, foarte tantosa si in gura mare, spune: eu vreau numai apa carbonizata! Efectiv am simtit cum maica-mea se umfla de ras langa mine, am tulit-o rapid de acolo si ne-am ascuns in spatele unui raft pana ne-a trecut :)). Eu am un ras zgomotos de scol si mortii din sicriu, asa ca a fost intelept sa fug, norocul meu ca am reusit sa ma calmez, dar tot drumul spre casa ne-am dat cu presupusul care o fi apa carbonizata si am conchis ca e aia aruncata de pompieri pe incendii :). Daca aveti alte interpretari, noi le asteptam :).



  In iarna, rula la televizor o reclama cu un salam tinut in frigider, neacoperit si strategic feliat, ca sa dea bine. Si noi aveam un salam pe undeva prin frigider, daca era ala din reclama sau nu, e mai putin important. Vine inspre seara mama de la serviciu, eu tolanita pe canapea, ma uitam la "Ce spun romanii". Mama, obosita, tot isi gasea cate ceva de facut, tot intra si iesea, nu era atenta la tv. Incepe reclama si eu sarcastica: "Iar e salamul ala neacoperit, sa prinda gust de frigider!" Ea se opreste din ce facea, se intoarce la mine cu incetinitorul si imi zice: "CUM sa fie neacoperit? Eu l-am lasat in punguta!" :)) Imediat dupa ce-a zis, ne-a picat la amandoua fisa ca vorbim de alte mezeluri si am inceput sa radem si, mai apoi, de cate ori vedeam reclama ne pufnea rasul.



 Acum cativa ani prin zona, aveam un local, se chema "Pisica neagra". Coincidenta ori ba, pe langa bloc traia un motan negru, denumit foarte inspirat de catre vecinii meu, Negrut. Asta se intampla acum vreo zece ani. Motanul, la un moment dat a disparut, nu stiu care i-a fost sfarsitul, cert e ca dus a fost. Ne mai aminteam uneori cu nostalgie de el, fiindca era un exemplar foarte reusit. Dupa cativa ani, vreo doi-trei, ma cuprinde curiozitatea sa intreb daca mai exista localul, fiindca nu mai trecusem pe acolo de ceva vreme. O intreb pe mama fara nicio legatura cu ce vorbisem pana atunci: "Chiar, Pisica neagra mai exista?", la care mama se uita foarte dezaprobator la mine si mai ca se stropseste la mine: "Negrut??? A murit demult!" Eu incep sa rad, mama se uita nedumerita la mine ce mi se pare asa comic. Ii zic: "Pisica neagra, nu motanul negru! Maghernita aia de pe strada X." Aaaaaaa Pisica neagra! Dadusera si ei faliment de o bucata buna de timp si maica-mea si uitase de ei :)). Mi s-a parut una dintre cele mai comice faze. Si acum o intreb uneori: "Cum a fost aia cu Pisica neagra?" :))



  Mama e una dintre putinele persoane care stiu ca am un blog si ca scriu in principal despre beauty. Uneori ii zic: "Treci pe la mine sa-ti alegi ce te tenteaza", normal ca ii mai dau si ei din ce cumpar sau primesc spre testare. Dupa ce le incearca, ma asez langa ea si intreb: Impresii? Textura? Senzatie? Efecte? Nota? si mama, pe un ton foarte profesional, incercand sa imite cum scriu eu pe blog imi zice: Mi-a placut, textura e asa, s-a comportat asa si pe dincolo, mi-a placut/nu mi-a placut si in final imi zice si nota :)). Imi face review-uri live :).



  Va mai zic inca una: mama asculta mult radio la serviciu, e pe fundal aproape tot timpul si stie toate hiturile momentului, ma baga in buzunar, invata versuri, stie cine ce canta, nu prea poti s-o pui in dificultate pe tema asta. Tocmai ieri ea gatea in bucatarie, eu ma fataiam prin casa. La un moment dat, ma duc si eu sa vad care-i treaba cu masa si cand intru maica-mea catre mine "De unde vii la ora astaaaa? Pe unde-ai umblat?" reproducand foarte fidel piesa lui Smiley. Eu ma uit cu o fata seaca si zic: "Din camera!" dupa care continui: "Vin cu hainele curate si cu parul...smocait!" N-am fost eu tocmai inspirata la rima, probabil din cauza ca eram cu parul in toate directiile - numai ce facusem tae-bo si inca nu eram prezentabila, dar tot a fost funny! :)



  Bun! Cam asta a fost, m-am limitat la cinci, daca va place de mama, mai cereti-mi ca va mai scriu :). E simpatica foc, v-am zis eu.




Kissez!

P.S. Dupa cum pueuti vedea, am mostenit mainile de la mama :). E o poza de cativa ani buni, vreo noua, si ne-am gandit sa ne imortalizam bratarile aduse din Grecia.

Comentarii

  1. Ai o mama super! Si a mea este mortala. Una buna iti spun si eu. Mama la dus facea baie la cap. Sor'mea a intrat peste ea si cand a iesit, din reflex ,a stins lumina. O auzim toti pe mama "Aprindeeeee luminaaaaa" , o data, de doua ori, de trei ori, la care sor'mea "Am aprins-o, ar trebui sa deschizi ochii". :))
    http://numeusorderetinut.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. cred ca suntem norocosi cei care au parinti "de gasca".

      :)))) eu am mai stins lumina si in bucatarie, recunosc :)).

      Ștergere
    2. :)))) App. mi-a placut foarte mult postarea, m-a binedispus :). Oricum ai un talent special in tot ce scrii.

      Ștergere
    3. ma bucur tare mult si multumesc :).

      Ștergere
  2. Foarte drăguță ideea postări, m-a amuzat cel mai tare faza cu salamul... :))
    Am și eu de mult în minte o postare cu întâmplări amuzante, doar că din călătorii. Problema e că cele mai amuzante sunt povești cam lungi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ma bucur daca te-am amuzat :)).

      ne povestesti si tu doua-trei :).

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader