Treceți la conținutul principal

Colectia mea de parfumuri 2017

  Hey! Daca tot am obiceiul sa va arat in fiecare an cum arata colectia mea de parfumuri, a venit vremea sa va livrez un nou episod. Cum sta treaba in 2017? Cam asa:
  Daca am numarat bine, numarul magic este 16. Cred ca cel mai vechi parfum are in jur de doi ani si adevarul e ca le consum intr-un mod decent si constant. Totusi, am de gand sa termin cateva dintre ele si sa nu ma grabesc sa le caut inlocuitor. Cam toate aromele beneficiaza deja de review-uri pe blog, dar voi veni cu detalii si despre celelalte in aceasta vara.

 Sa facem si o scurta trecere in revista:

- Eau de Rochas Fraiche

- Elizabeth Arden 5th Avenue

- Puma Time to Play

- Beauty by Elizabeth Arden

- Desire me Escada

- Tomo Annayake

- Splendor by Elizabeth Arden

- Bvlgari Omnia Indian Garnet

- Seaside by Tony Gard

- Avon Life by Kenzo

- Si Lolita by Lolita Lempicka

- Quelques Notes d Amour Yves Rocher

- Accord Chic Yves Rocher

- Elle L'Aime by Lolita Lempicka

- Tresor L'Absolu by Lancome

- Fame by Lady Gaga



 Marea majoritate a parfumurilor mele sunt de aici si aici nu am avut probleme cu niciunul dintre ele si mereu le vanez la cele mai mari reduceri. E comica situatia, mereu am spus ca nu ma simt bine cu mai mult de 10 parfumuri, dar uite ca acum am chiar mai multe decat mi-am propus, dar m-am axat pe gramaje reduse si am ales si parfumuri de 30 ml, 20 ml sau chiar 10 :). Daca o sa faceti ca mine o sa adunati multe arome si investitia va fi cat se poate de mica :).


  Acum sunt curioasa sa aflu ce avem in comun :).


Kissez!

Comentarii

  1. Momentan am in comun cu tine doar Quelques Notes d'Amour. Am 7 parfumuri in colectie si ma descurc greu la terminarea lor. Daca as avea 16 parfumuri as fi de-a dreptul coplesita!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu nu ma simt coplesita momentan, dar mi s-a intamplat :)).

      Ștergere
  2. Avon Life am si eu, dar inca nu l-am desigilat. Sa te bucuri de ele! :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Din ce mai am acum avem în comun vreo patru parfumuri, dar le știu aproape pe toate și multe dintre ele îmi plac. :D Mai avem în comun și „pasiunea” pentru alea mici, eu am și mai mititele de 10 ml și-mi sunt atât de dragi! Am vreo două de la Armani pe care nici nu le-am desfăcut, de obicei pe astea mici le țin pentru călătorii, dar la unele mi-e cam frică să nu le sparg. :)) Ar trebui să iau totuși măsuri, nu mai vreau să țin chestii doar de colecție.
    Ce n-avem în comun e constanța pentru consumat... :)) Nici nu vreau să știu câte am în total, dar nu vreau să mai cumpăr vreunul prea curând, nu până nu mai consum din ele.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. stam bine, atunci :).

      si mie mi se intampla sa tin miniaturi de orice fel pe principiul ca sunt adorabile si ajung aproape de termenul de expirare.


      eu nu vreau sa ma gandesc cate parfumuri am folositt, mai ales ca am tendinta de-a pulveriza puuutin mai mult de fiecare data.

      Ștergere
  4. Da da Fame by Lady Gaga :) il adooooooor!

    RăspundețiȘtergere
  5. Ma batea si pe mine gandul sa fac un articol despre parfumurile pe care le am, insa sunt mult prea multe si, nu de alta, dar o sa ma creada lumea nebuna. Nu ca n-as fi, avand vreo 30 mari si inca vreo 10 miniaturi :P

    RăspundețiȘtergere
  6. mi-e greu sa cred ca exista cineva care sa nu fie atras de parfumuri, eu una cu siguranta nu ma numar printre aceea :))
    am o colectie de cateva parfumuri, imi place sa colecionez sticulete de parfum dar cu parfum in ele, mi se par triste sticlutele goale pastrand o amintire suava de parfum...
    Desirade de Aubusson este ultima mea pasiune, l-am urmarit mult pana l-am gasit la un pret ridicol de mic...acum e al meu si il ador :)
    daca iti plac parfumurile mai grrele, floral orientale, ti-l recomand :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. exista multi oameni, sa stii :), edsi nici eu nu-i inteleg.

      nici eu nu tin sticlele goale, oricat ar fi de frumoase, poate doar cateva zile dupa ce le termin.

      nu-l stiu, ar trebui sa-l miros :). sa-l folosesti cu placere!

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla