Treceți la conținutul principal

Trenduri care ar trebui sa moara

  Hello! Na, ca m-am trezit si eu sa scriu o postare promisa in august :)). Atunci v-as fi povestit si eu de papucii cu blana, dar bine ca e toiul iernii. Oricum, sper sa nu se relanseze moda la primavara, chiar n-am de gand sa port asa ceva, m-as simti de parca am plecat in papucii de casa.

  In general, sunt o fiinta permisiva, ba chiar imi place cand ii vad si pe alti "nebuni" facand lucruri mai trasnite. Cum nu stau intr-o metropola, aici cam tot ce e usor iesit din comun e privit cu soc. In acelasi registru, am facut si eu o prostie anul trecut :))))). M-am imbracat cu un tricou army, blugi rupti, mi-am pus un choker cu zale si bocanci in picioare, m-am dat cu ruj portocaliu si am plecat la Kaufland pe jos, uitand ca eu trebuie sa merg o scurta bucata de drum pe centura. Va dati seama cate claxoane am primit, eram impartita intre ideea de-a o lua la fuga pana in magazin sau de a ma arunca dupa o tufa, dar in final m-am indreptat de spate si m-am dus in acelasi tempo :)).


  Buuun! O chestie pe care eu nu pot s-o accept e manichiura cu unghii foarte ascutite. Sa-mi fie cu iertaciune, dar nu stiu cum asa ceva poate fi elegant, frumos sau macar comod. Desi deseori port unghiile lungi, genul ala de manichiura ma face sa fredonez: "acele tale imi fac tattoo sub piele", ma zbarlesc gandindu-ma cum se simt. Si daca mai sunt si cu o gramada de briz-briz-uri, cedez intr-un lesin.


  Sprancenele gen cornita intoarsa! Desi am zis sa nu ma ating de sprancenele mele si acum o fac zilnic, nu-mi place sa fie desenate complet. Nu-mi plac nici sprancenele tatuate (doar acelea fir cu fir - am vazut cateva modele reusite), mai ales ca am intalnit fete cu sprancenele care bateau in turcoaz. Horror, sincer. Tot la capitolul sprancene, nu-mi place cand baietii exagereaza cu pensatul. Sunt de acord sa ajusteze, sa smulga nitelus si sa le dea o forma - chiar par mai ingrijiti, dar un tip cu sprancene sablon mi se pare prea mult.


  Daca tot vorbim de baieti, mooooor cand vad cate unul in maieu si cu ditamai stuful la axila. Suntem in secolul al XXI-lea! E ok daca nu-i tocmai neted, dar nu vreau sa vad o capita de fan. Pe langa faptul ca arata cahhh, niciun antiperspirant nu va tine fiindca nu ajunge pe piele. In cel mai bun caz are efect de fixativ :)).


  O chestie care nu tine de fizic, dar care pe mine ma agaseaza grav e distribuirea de flyere in mall-uri, pe strada. Asta trebuie sa inceteze la un moment dat. Mi se pare chiar o nesimtire sa tot opresti oamenii si sa le bagi tot felul de chestii sub nas cand e clar ca oamenii aia n-au chef de tine. In acelasi registru sunt tipele alea care striga dupa tine sa te dea cu parfumuri dubioase. Parca acum s-au mai potolit, cel putin in orasul meu sau intru eu pe cealalta parte in mall, cert e ca la un moment dat am vazut-o pe una cum a fugit dupa o femeie si a dat-o cu parfum pe haine, a fugit cumva prin spatele femeii si i-a aplicat doua-trei pufuri de parfum de biata femeie a si tresarit. Cu riscul sa par afurisita, dar eu cred ca o mancam pe distribuitoarea in cauza. Nu-i doar faptul ca ai impresia ca parfumurile alea put, ti se poate face rau de la ele sau cine stie cu ce te-ai dat tu si ce combinatie fac. Apropo de fugit, dupa mine fugea la un moment dat un tip cu o reclama de la o sala de sport. Ajunsesem sa-l ignor si sa grabesc pasul si el sa fuga dupa mine minim o data pe saptamana. Eram stresata, mai ales ca am momente in care sunt complet antisociala si prinsa intr-ale mele.


  Alta chestie care trebuie sa se opreasca este faza cu disclaimerul atat la romance cat si la bloggerii/youtuberii de afara. Cand te uiti la o colectie de machiaj, la ce-au primit, la ce-au cumparat, apare disclaimerul: nu ma laud, nu interpretati gresit, acest video/articol mi-a fost cerut. De ce ne pierdem in detalii? E logic ca lumea vrea sa vada ce ai tu acolo, ca asa faci vizualizari si ca te bucuri de ce ti-ai luat sau de ceea ce-ai primit. N-a omorat nimeni pe nimeni si atata timp cat iti permiti, go for it, cumpara ce vrei indiferent daca ai public ori n-ai. Ca ti le-ai luat din banii proprii sau ca ti le-a cumparat Misulica sau le-ai primit sa scrii despre ele, nici nu mai conteaza. De ce sa te simti vinovat? Le ai, sa-ti fie de bine! Ca sunt unii bagatori de seama, asta e altceva si e fix problema lor, ca nu ei ti-au cumparat vreodata ceva.


  Hai ca ma opresc, mi-am varsat amarul :)). Sunteti de acord cu ceva? In afara de papucii cu blana.



Kissez!

Comentarii

  1. Doar atât? :)) Ah, dacă mă pornesc... nu mă mai opresc, însă papucii cu puf rămân pe primul loc în topul de trenduri care sper să moară. Chiar recent spuneam că sper că deja a murit moda asta...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. atat, momentan. am zis sa nu scriu patru ore la articol :)))). se poate sa revin pe tema asta.

      Ștergere
  2. Si eu ma asteptam la mai multe lucruri :))). Cu stuful de la axila nu am o problema, dar unghiile lungi nu le suport. Nu mi se pare nimic frumos sau delicat la ele, mai degraba seamana cu copitele.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. pfff, inseamna ca trebuie sa fac si partea a doua la acest subiect :)).

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla