Treceți la conținutul principal

Mostre, mostre

  Salutare! Probabil stiti ca eu sunt cea mai mare fana a mostrelor. Imi place sa le primesc si sa le incerc, sa scriu despre ele si sa ma decid daca vreau produsul full-size si multe au fost cazurile in care mostrele m-au facut sa-mi doresc mai mult. Ei bine, am acumulat cateva esantioane si am zis sa scriu doua-trei randuri despre fiecare. In acelasi timp mi se pare util sa incerc dupa ani de zile acelasi produs ca sa vad daca parerea mea a ramas aceeasi sau s-a schimbat.
  De la Biotherm nu-mi cazuse nimic in mana. Produsele lor sunt ceva mai scumpicele, asa ca nu-mi vine sa ma duc si sa-mi usurez buzunarele de bani fara o testare prealabila. Am primit la un moment dat o mostra de crema de zi cu SPF 25 destinata in special tenului mixt, deci nu mie cu pielea mea de crocodil. Totusi, mi-a placut foarte mult textura densa care intra rapid in piele, catifeleaza foarte bine si miroase a plante. Mi s-a parut o crema spornica si m-a facut sa-mi creasca interesul pentru marca. Nu mi s-a parut comedogena, fiindca eu fac parte dintre "fericitele" care au nevoie de o singura utilizare dintr-o crema comedogena ca sa-si distruga tenul pentru circa doua saptamani...
 Uleiul demachiant de la Paula's Choice e un produs relativ nou si am incercat si eu cateva mostre. Miroase a ulei de floarea soarelui (pe care il si contine) si s-a comportat putin diferit fata de alte uleiuri demachiante. In momentul in care e masat pe tenul umed nu se tranforma intr-o emulsie, dar reuseste sa curete foarte bine. O singura dilema am: este sau nu comedogen? La un moment dat mi s-a parut ca este, dar nu pot afirma cu certitudine, asa ca daca as mai avea ocazia, l-as incerca din nou.

 Intre masca pentru ten Skin Recovery si Rehydration Moisture Mask tot de la Paula's Choice nu am simtit mari diferente, mi s-au potrivit ambele. Desi hidrateaza si hranesc tenul, efectul nu e foarte vizibil (nu sterg liniile si "oboseala, dar nici nu se presupune ca ar face asta), dar am simtit ca si cum as fi folosit o crema buna. Obinsuiesc sa le aplic duminica dimineata, tenul meu le absoarbe aproape complet si stau asa cateva ore. Teoretic reziduurile trebuie indepartate dupa aproximativ 20 de minute, dar la mine nu mai ramane nimic, asa ten uscat am. Un mare plus pentru faptul ca un pliculet ajunge pentru tot tenul, deci sunt produse spornice si care pot fi folosite oricat de des. Le-as mai folosi? Probabil da, desi recunosc ca am masti la care efectul e vizibil si inclin catre ele pentru ca, recunosc, imi plac efectele sesizabile pe loc, asa cum gasesc la mastile Douglas, revelatia mea in materie de masti.
  Am incercat si doua fonduri de ten de la Vichy. Nu-mi aduc aminte daca le-am mai avut exact pe acestea, cert e ca am fost fericita ca am primit nuanta Nude, dar din pacate, cand a ajuns pe fata, mi-am dat seama ca-i prea inchisa pentru mine :(. Teint Ideal mi-a placut: am sesizat efect notabil de iluminare, textura placuta, care se intinde rapid, rezistenta excelenta, blush-ul se aseaza frumos, nimic de comentat. Dermablend-ul, insa, mi s-a parut oribil de greu pe ten, se intinde cu dificultate, incarca tenul, parca aveam o masca, intra in liniile fine. In mod cert nu mi s-a potrivit, nici macar n-am reusit sa termin mostra. Pe primul l-as vrea, pe al doilea nuuu!
  Burberry Body a ajuns la mine cu multa vreme in urma si initial am zis ca nu mai scriu nimic despre mostra fiindca vreau parfumul full-size. Planetele nu s-au aliniat inca si tot aman achizitia ori imi cumpar alt parfum, asa ca o sa zic doar ca m-a cucerit aroma florala, mi s-a parut foarte persistenta si  mai multe sper ca va povestesc intr-un review la parfum :)). Asta a fost genul de esantion care m-a facut sa vreau sa cumpar.


  Mai am ceva mostre prin casa, dar n-am apucat sa le folosesc si ma temeam ca o sa uit impresiile despre cele consumate deja, asa ca s-a nascut postarea de astazi.



Kissez!

Comentarii

  1. Eu am o cutie de metal plină de mostre și altele împrăștiate pe te miri unde, dar așa lene îmi e să le folosesc... deși nu le contest utilitatea. Mai repede le iau cu mine-n călătorii decât să le încerc acasă (pentru păr, corp sau parfumuri, pe ten nu risc decât dacă le știu).
    Dermablend mi s-a părut un fond de ten horror de ieșit cu el ziua din casă, iar în plus m-am pricopsit cu niște coșuri de la el. Oricum mie nu-mi plac produsele Vichy în general.
    Deși sunt mare fană a produsele PC, măști de față n-am încercat și nici uleiul demachiant, dar uleiul chiar mă tentează.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu in calatorii n-am curaj sa testez, mai ales ca tenul meu arata ingrozitor cand sunt plecata.

      la mine au fost cateva de la vichy care mi s-au parut ok.

      daca iti plac, cel mai probabil o sa-ti placa si uleiul demachiant :).

      Ștergere
  2. Si mie imi place ca mai intai ca am o mostra, doua si sa incerc produsul ca sa vad daca mi se potriveste.

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce colectie! Si eu sunt super mare fana a mostrelor, dar cred ca pentru ca imi plac micro ambalajel, mi-ar placea orice in varianta mini.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla