Treceți la conținutul principal

New stuff: Douglas, Gerocossen, DM, Avon, etc.

  Salutare! Am avut o pasa cheltuitoare de la inceputul anului si, de fapt, si la sfarsitul anului trecut. Investitia cea mai mare a fost la Douglas. Am zis sa fac o comanda online pentru ca erau niste oferte super, plus ca mai trebuia sa acumulez niste puncte ca sa primesc cardul final de fidelitate. Nu-mi trebuia nimic in mod special, dar ma gandeam mult daca sa-mi iau un ruj nude high-end. In final, l-am luat de la Clinique - Nude Pop. Desi produsele lor sunt scumpicele, nu stiu daca sa-l incadrez la high-end, mai degraba cand aud acest termen ma gandesc la Dior, Estee Lauder, Chanel, ati inteles voi.

  Oricum, am indesat in cos rujul (80 lei), doua geluri de dus Baratti(6 lei), gelul meu favorit din gama Home Spa(45 lei), un gel de dus din gama Les Delices(15 lei), un exfoliant corporal tot din gama proprie(35 lei), vreo sapte masti si urma sa primesc doua mostre, un mini-demachiant de ochi, un mini-gel de dus, un balsam de buze si un ursulet de plus. Super oferta, daca e s-o luam la rece. Multe produse si bune pentru aproximativ 235 lei.
  Ursuletul e nitelus cam suparat, dar mai suparata am fost eu cand am descoperit ca mi s-a inlocuit un gel de dus cu o lotiune de corp si, mai rau, amandoua erau deschise cu multa vreme in urma. Cel putin lotiunea avea capacul plin de produs uscat si gelul de dus era cu urme din care se vedea clar ca nu eram prima care isi baga nasul si degetele in el. Plus ca mini-demachiantul lipsea cu desavarsire. Le-am semnalat celor de la Douglas problema, eram pregatita cu poze graitoare. Dupa un schimb de mail-uri, am cerut sa mi se trimita doar mini-demachiantul. Am renuntat la inlocuirea lotiunii Baratti pentru simplul fapt ca ma asteptam ca toate produsele sa fie desfacute. Stiu ca in 2016 am fost in Douglas-ul din Brasov si toate erau in aceeasi stare, deci am considerat ca nu ma mai incurc cu retururi. Apropo de Baratti, am descoperit produsele lor in Italia acum 5 ani si mi-au placut foarte mult, de aici si interesul fata de brand.


  Cei de la Douglas au fost fair-play, nu ma plang, pentru ca si-au indreptat greseala. Mi-au trimis un nou colet, unde eu asteptam sa primesc demachiantul bifazic dar, surpriza, am gasit un gel de dus full-size, o crema Clarins si doua mostre.

  Asa ca toata tevatura si-a gasit finalul calm :)). Tot la Douglas am facut inca o comanda prin decembrie cand a fost transportul gratuit indiferent de comanda si mi-am cumparat cateva masti.
  Tot inainte de Craciun am facut o comanda la Gerocossen unde am luat niste cadouri si, bineinteles, am luat si cateva lucruri pentru mine :).
  Eram convinsa ca am mai avut in trecut masca de par cu ulei de argan, dar de fapt am avut untul de corp :)). Mi-am mai luat niste demachiante, un balsam de par si niste benzi depilatoare.
  Prima cumparatura pe 2018 a fost exfoliatul Himalaya Herbals. O sa va scriu in curand despre el.


  Mai am un fond de ten Avon Luxe si marturisesc ca mi-e teama sa-l incerc. Mi-am mai nenorocit tenul cu un fond de ten de la aceeasi marca, asa ca simt reticenta. Mi-am luat si o pensula de machiaj din Lidl. Momentan nu se mai comercializeaza, dar banuiesc ca va reveni in oferta candva.
  Un spumant de baie de la Avon in forma de glob - e foooarte dragut :).
  Chiar acum incerc si doua masti si am incercat si uleiul demachiant de la Paula's Choice. Cel din urma pot spune ca a indepartat foarte rapid machiajul, dar recunosc, nu am reusit sa-mi fac o parere clara din mostrele avute.
  Din Dm mi-am luat o spuma de ras cu parfum de nectarina- foarte faina :).
  Despre rujurile mate Yves Rocher v-am povestit deja ieri.
  Din New Yorker am luat la reducere un tricou kaki care asteapta in dulap vremuri mai calde si un set de inele. Sunt multumita ca am dat 10 lei pe ele si spre deosebire de cele de la C&A, nu au oxidat, desi le-am purtat destul de mult pana acum.
 C&A imi place la capitolul haine si in special la geci si caciulite. Pe asta am luat-o cu doar 15 lei.
  Iubirile mele! M-am dus la CCC de vreo zece ori in timpul reducerilor. Pusesem ochii pe niste bocanci destul de neobisnuiti si usor de observat, dar n-am gasit numarul meu. Mai apoi am inceput sa incerc multe perechi si nu eram multumita de cum imi veneau. Intr-un final ii gasesc pe cei de sus si incerc un 38. Mai era o singura pereche si, fericita foc, multumita ca imi faceau piciorul mai mic si ca ma inaltau o idee, decid ca-i vreau. Unde mai pui ca aveau pretul de 105 lei. Ma apuc sa scotocesc dupa cutie si constat cu stupoare ca erau doi de dreptul. Am zis eu ca-s ametita si ca vad dublu, dar asa era: doua ghete pentru piciorul drept, niciuna pentru stangul :)). De-a rasu'-plansu'... A venit o angajata, a intors tot mormanul de cutii, niciun rezultat. Suparata, m-am dus si mi-am inecat amarul intr-un papanas enorm si foarte bun, iar la plecare decid sa intru iar la CCC, doar-doar a aparut papucul! Ce sa vezi, femeia il cautase in continuare si dupa plecarea mea si gasise unde era hiba :). Asa ca tot a fost sa ajunga in posesia mea si cred ca morala e sa incerci chiar si atunci cand crezi ca nu mai ai nicio sansa. Si nota 10 pentru angajata magazinului, care chiar ca a dat dovada de interes.
  La final, o carte. Oare v-am zis ca mi-ar fi placut s-o cunosc pe Eva Braun? Va povestesc eu la recenzie de ce ;)


  Hai ca m-am lungit mult si am avut o gramada de povestit, dar banuiesc ca v-a placut articolul. Urmeaza review-urile ;).


Kissez!


P.S. Unul dintre inele mi-a oxidat la cateva ore dupa ce-am scris postarea, parca a vrut sa-mi faca in ciuda :)).

Comentarii

  1. Si eu am patit-o cu o pereche de pantofi dar am observat abia acasa. Nu a fost o problema pentru ca m-am intors la magazin si s-a rezolvat problema. De atunci ma uit si la numere pentru ca lumea nu pune papucul de unde l-a luat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu am patit ca in cutie sa fie un 38 si un 40 :)), dar eram mica.

      Ștergere
  2. Mama, mama cate bunatati!
    Trebuie sa recunosc ca la cosmetice incerc sa fiu cuminte dar bocancii si cartea imi fac cu ochiul grav de tot.
    Sa te bucuri de toate jucariile! :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce de cumpărături! Să le folosești pe toate cu plăcere!
    Am cam fost și eu în shopping mood pe începutul ăsta de lună, dar gata, m-am potolit. Mi-am mai satisfăcut puțin pofta și-n Atena, de acum stau cuminte, mai vânez doar bilete de avion :))
    Îmi plac mult ghetuțele, mi-ar trebui și mie unele sport noi că le-am muncit cam mult pe toate pe care le am, dar cred că mai la toamnă, de acum nu știu cât le-aș mai putea purta.
    De carte sunt totuși curioasă, nu că n-aș avea destule de citit...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. sunt foarte multe, recunosc :). mersi. as vrea si eu nste bilete :))).
      nici eu n-o sa mai port ghetele, dar le-am pus deja la pastrare.

      Ștergere
  4. Vau de mine, ce bunatati ti.ai luat. Toate arata excelent!!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla